Eucerin Pigment Control

Pozdrav suncu, zbogom hiperpigmentacijama!

Pouzdana zaštita od sunca koja sprječava hiperpigmentacije uzrokovane suncem

Kako uživati u prvim zrakama sunce bez kasnijih posljedica u obliku neželjenih hiperpigmentacija? Moguće je - i to uz Eucerin Pigment Control SPF 50+ zaštitu koja je posebno formulirana i patentirana kako bi spriječila hiperpigmentacije uzrokovane suncem, a koje se najčešće pojavljuju kao tamne mrlje na licu, vratu i dekolteu. SPF je neophodan i ako već imate hiperpigmentacije jer dosljedna primjena visoko kvalitetne i formulirane zaštite od sunca može pomoći u sprječavanju daljnjeg potamnjivanja pigmentacija na koži.

Pročitajte više i saznajte kako ove godine uživati u suncu bez pojave hiperpigmentacija te otkrijte različite oblike tamnih mrlja koje se mogu pojaviti na koži.

 

98% korisnika potvrdilo: Učinkovito štiti od hiperpigmentacija uzrokovanih suncem.

Pigment Control SPF zaštita protiv hiperpigmentacija

Potpuna rutina protiv hiperpigmentacija

Koristite li dovoljno zaštite od sunca?

Saznajte kako primjenjivati optimalnu količinu!

Važno je upotrijebiti dostatnu količinu fluida za zaštitu od sunca i ponovo ga primjenjivati u redovitim intervalima. Možete upotrijebiti dlan za mjerenje količine fluida koji ćete koristiti. Preporučujemo da, za pokrivanje lica, vrata i dekoltea, koristite deblju liniju fluida za sunčanje koja se proteže od vrha vašeg srednjeg prsta do zgloba ruke.

koliko kreme za sunčanje koristiti

Upoznajte različite vrste hiperpigmentacija

Važno je znati nije svaka hiperpigmentacija ista. Najčešće se na koži javljaju staračke pjege, poznate kao i mrlje od sunca jer ih uzrokuje pretjerano izlaganje suncu bez odgovarajuće zaštite, ali tamne mrlje dolaze i u obliku melazme i postupalne hiperpigmentacije.Saznajte koja je razlika!

 

 

Preporučljivo i vrijedno povjerenja

Saznajte više o hiperpigmentacijama

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.