pH5 rutina za osjetljivu kožu

Obnavlja optimalnu pH vrijednost kože i jača njezine prirodne obrambene mehanizme
ISPROBAJTE ODMAH

Linija njege stvorena za udovoljavanje potreba suhe i osjetljive kože

Zdrava koža je primarna i najbolja obrana tijela od vanjskih nadražujućih čimbenika. No, kada je koža suha i osjetljiva ugrožena joj je zaštitna funkcija i sklona je daljnjem isušivanju i većoj osjetljivosti. 

Eucerin je razvio rješenje: pH5 liniju njege za izvrsnu zaštitu i regeneraciju kože. Svi preparati iz linije obnavljaju optimalnu pH vrijednost kože i jačaju njezine prirodne obrambene mehanizme, čineći je otpornijom na okolišne okidače i smanjujući njezinu osjetljivost.

pH5
Br.1 njega tijela u hrvatskim ljekarnama

pH5 lagana gel krema za tijelo

 

Osjetite udobnost i lakoću na koži uz novu pH5 laganu gel krema za tijelo. Lagana gel krema koja štiti i njeguje osjetljivu kožu, ne ostavljajući tragove. Pruža dugotrajnu hidraciju ostavljajući kožu mekom i glatkom na izgled i dodir.

  • lagana tekstura
  • brzo upijanje
  • ne lijepi se
  • ne ostavlja trag
  • za suhu, osjetljivu kožu


Dokazana visoka učinkovitost

98%

Štiti suhu i osjetljivu kožu.

96%

Ostavlja ugodan osjećan na koži.

95%

Ne ostavlja masan trag.

94%

Trenutno se upija u kožu.

pH5 rutinom njege osnažite prirodnu zaštitu kože

Uz pravilnu njegu zaboravite na alergije

Boravak u prirodi za većinu znači uživanje, ali za druge to je alarm za alergije, posebice na pelud. Mnogi ne znaju da pelud u organizam ne ulazi samo udisanjem kroz sluznicu već i putem kože.

Zdrava koža djeluje kao zaštitna barijera koja sprječava ulazak alergena. Eucerin pH5 njega obnavlja optimalnu pH vrijednost kože i jača njezine prirodne obrambene mehanizme, čineći je otpornijom na okolišne okidače i smanjujući njezinu osjetljivost.

Studije dokazuje da Eucerin pH5 losion i Eucerin pH5 krema smanjuju prodiranje čestica peludi u 96% slučajeva.

Saznajte više o njezi osjetljive kože

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.