eucerin ph5

pH5 rutina

Za vašu zdravu i lijepu kožu
ISPROBAJTE

Linija njege stvorena za udovoljavanje potreba suhe i osjetljive kože

Zdrava koža je primarna i najbolja obrana tijela od vanjskih nadražujućih čimbenika. No, kada je koža suha i osjetljiva ugrožena joj je zaštitna funkcija i sklona je daljnjem isušivanju i većoj osjetljivosti. 

Eucerin je razvio rješenje: pH5 liniju njege za izvrsnu zaštitu i regeneraciju kože. Svi preparati iz linije obnavljaju optimalnu pH vrijednost kože i jačaju njezine prirodne obrambene mehanizme, čineći je otpornijom na okolišne okidače i smanjujući njezinu osjetljivost. Eucerin pH5 njega štiti i mikrobiom kože.

eucerin ph5

Izaberite svoju pH5 rutinu i zaštitite mikrobiom

Eucerin pH5 njega pruža zaštitu mikrobioma kože

 

Što je mikrobiom?

Mikrobiom kože igra ključnu ulogu u ukupnom zdravlju naše kože i značajno pridonosi zaštiti od kožnih problema; stoga je nevjerojatno važno održavati mikrobiom zdravim.


pH5 rutinom njege osnažite prirodnu zaštitu kože

Saznajte više o njezi osjetljive kože

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.