Eucerin SUN zaštita od sunca

Eucerin SUN

Zaštitite kožu. Brinite o planetu.

Zaštitite kožu. Brinite o planetu.

Eucerin zaštita od sunca

Kvalitetna i beskompromisna

Vrhunska zaštita od sunca koja je blaga prema okolišu

Razumijemo da kad svojoj koži trebate pružiti zaštitu od sunca, želite odabrati onu njegu koja je blaga prema okolišu. To je i zadaća Eucerina već dugi niz godina. Naši znanstvenici podržavaju istraživanja diljem svijeta, a mi smo posvećeni razvoju njege koja minimizira utjecaj na okoliš.
Saznajte više

Eucerin SUN zaštita od sunca 100% BEZ najlona

Čestice najlona jednom kad se nađu u morskoj vodi ostaju tamo i razgrađuju se vrlo sporo, pridonoseći onečišćenju mora. Eucerin nije koristio mikroplastiku u razvoju novih preparata od 2015., a do kraja 2020. sva Eucerin njega bit će 100% bez najlona.
Saznajte više

Eucerin preuzima odgovornost prema prirodi

Cjelokupna Eucerin SUN njega za zaštitu od sunca je bez oksibenzona i oktinoksata i u potpunosti u skladu s Havajskim zakonom o zaštiti koraljnih grebena.
Saznajte više
Zaštita od sunca za cijelu obitelj

Pouzdana zaštita od sunca

za sve tipove i indikacije kože

Posljedice izlaganja suncu na kožu lica

UV zračenje, osobito UVA zrake, prisutno je cijeli dan i to svakodnevno - zimi i ljeti, kada je sunčano i kada je oblačno. Zato bi zaštita od sunca za lice trebala postati dijelom dnevne rutine njege kože kao tonik ili bilo koji drugi proizvod, poput hidratantne i anti-age kreme ili hiperpigmentacijskih proizvoda.
Saznajte više

Ostanite u formi uz nevidljivu zaštitu od sunca

Dolaskom toplijeg vremena u sportskim aktivnostima je najljepše uživati na otvorenom. Ostanite u formi uz sigurnu zaštitu od sunca uz Eucerin Sensitive Protect Transparent sprej SPF 50 nevidljivu zaštitu koja je dodatno je otporna na znoj i vodu.
Naručite odmah

Zaštita od sunca uz osjećaj kože suhe na dodir

Iznimno lagana, nemasna i neljepljiva Eucerin njega za sunčanje lako se nanosi na tijelo i upija se u roku od nekoliko sekundi ostavljajući 0% masnih tragova na koži. Sadrži inovativnu tehnologiju Oil Control s matirajućim pigmentima koji daju osjećaj kože suhe na dodir.
Naručite odmah

Utjecaj sunca na kožu tijela

Važno je zaštititi kožu tijela prilikom svakog izlaganja UV zrakama, bez obzira na to radi li se o sunčanom danu koji provodite na otvorenom ili, primjerice, nosite majicu kratkih rukava, kratke hlače ili suknju.
Saznajte više

Utjecaj sunca na osjetljivu kožu i problematičnu kožu

Sunčeva svjetlost može biti štetna, a pretjerano izlaganje suncu može dovesti do ozbiljnih oštećenja kože kao što su: prerano starenje, alergije na sunce pa čak i rak kože. Stoga je bitno zaštititi lice i tijelo od negativnih učinaka UVA i UVB zraka.
Saznajte više

Što je visokoenergetska vidljiva svjetlost (HEV svjetlost) i zašto moramo zaštititi kožu od nje?

Visokoenergetska vidljiva svjetlost ili takozvana HEV svjetlost (High Energy Visible Light) je svuda oko nas i utječe na stanje kože i može uzrokovati preuranjeno starenje kože jednako kao i UV zračenje.
Saznajte više

Kako mogu zaštititi svoju odjeću od žutih mrlja?

Zaštita od sunca je neophodna ali pojedini proizvodi za zaštitu ostavljaju žute tragove na odjeći koji ne odlaze ni nakon pranja. Saznajte kako uz pomoć inovativne Anti-Stain After Wash tehnologije koju sadrži Eucerin SUN njega zaštiti svoju kožu od sunca, ali i sačuvati odjeću.
Saznajte više

Eucerin potpuna zaštita od sunca uz dodatnu hidrataciju

Eucerin potpuna zaštita od sunca uz dodatnu hidrataciju

Savjeti makeup umjetnice Simone Antonović

Eucerin SUN njega

Eucerin SUN njega

Zlatna pravila za zaštitu od sunca

Slijedite ova jednostavna pravila kako biste mogli uživati u suncu bez rizika za kožu!
1
Izbjegavajte sunčanje kad je sunce najjače. Ako ste na odmoru, potražite relevantne lokalne informacije ili koristite odgovarajuće aplikacije.
2
Nanesite sredstvo za sunčanje na dječju kožu prije izlaganje suncu. Redovito ponavljajte nanošenje zaštite.
3
Ne izlažite bebe i djecu mlađu od tri godine direktnoj sunčevoj svjetlosti.
4
Provjerite tip kože koji imate i odaberite proizvode s visokim zaštitnim faktorom.
5
Zaštitite se odjećom, šeširom ili kapom i sunčanim naočalama.
6
Izbjegavajte izlaganje suncu nakon pilinga i laserskih tretmana ili ako uzimate lijekove koji uzrokuju fotoosjetljivost.
Nanošenje

Nanošenje pravilnih količina

Sprej za djecu

Za svako od označenih područja preporučujemo koristite broj potisaka prema dobi: 3-5 godina oko 5 potisaka, 6-10 godina između 7 i 10 potisaka, 10+ godina između 10 i 15 potisaka.

Sprej za odrasle

Svako područje (1-11) poprskajte 15 puta. Dobro protresite prije upotrebe.

Losion, fluid i krema za odrasle

Nanesite na svako područje (2-11) izdašnu količinu sredstva za zaštitu od sunca od vrha srednjeg prsta do korijena šake.

Losion za djecu 3-5 godina

Koristite jednu 1 - 1.5 mjeru Eucerin SUN preparata za svako područje (2-11) koje može biti izloženo sunčevoj svjetlosti. Koristite dvostruku mjeru za lice i vrat (područje 1).

Losion za djecu 6+ godina

Koristite dvije mjere Eucerin SUN kids preparata za svako područje (1-11) na dijagramu koje može biti izloženo sunčevoj svjetlosti.

UV kamera

Oštećenja kože izazvana suncem vidljiva su pod UV kamerom. Saznajte kako zaštitit kožu od sunca.

Akcije i promocije

Iskoristite posebne pogodnosti na Eucerin SUN njegu

Zaštitite kožu uz 30% popusta na cjelokupnu Eucerin njegu za zaštitu od sunca

U razdoblju od 05.06 do 25.06.2020. iskoristite ekskluzivnu pogodnost i u odabranim online ljekarnama ostvarite popust -30% prilikom kupovine Eucerin SUN njege.
Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije