Eucerin SUN zaštita od sunca

Eucerin je vodeća robna marka za njegu kože koja se temelji na etičnoj znanosti o koži. Stvaranjem bliskog odnosa s potrošačima čuva i vraća zdrav izgled te pruža osjećaj zadovoljstva u vlastitoj koži. Oslanjajući se na stoljetnu tradiciju istraživanja Eucerin iznova otkriva nove inovativne sastojke i stvara preparate za njegu kože koji nas čine još ljepšima izvana, a unutra pružaju osjećaj mira i samopouzdanja. Dajući koži vidljivo zdraviji izgled i sjaj, Eucerin je jedina marka koja je sinonim medicinske njege za ljepšu kožu.

Mi znamo formule zdrave i lijepe kože!

120 godina uz Vas!

Svakodnevno svu svoju strast i stručnost Eucerin posvećuje upravo koži. Promicanje inovacija, vrhunska kvaliteta i izvrsna podnošljivost čine srž robne marke i omogućavaju kvalitetu preparata kojima vjeruju potrošači, farmaceuti i dermatolozi diljem svijeta.
Eucerin je predan pružanju naprednih rješenja koja mogu ispuniti sve potrebe kože. U tome od samog početka ključnu ulogu igraju istraživanje i razvoj.
U više od stoljeća postojanja Eucerin je predstavio brojne jedinstvene linije njege za specifična stanja kože, otkrio i patentirao učinkovite sastojke i pružio osjećaj samopouzdanja milijunima ljudi diljem svijeta.

Eucerin Vas nagrađuje!

Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrijedne nagrade
Eucerin njega uvijek je tu za Vas - čini nas ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje. Proslavite s nama 120 dugih godina postojanja i osvojite vrijedne nagrade. Pročitajte detaljno Pravila Nagradnog natječaja i sudjelujte.
SUDJELUJTE

Eucerin je za Vas pripremio bogate nagrade

Kupite Eucerin njegu u minimalnom iznosu od 300 kuna i osvojite nagradu! Poklanjamo 12X Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum i roller za lice od žada. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum učinkovito smanjuje hiperpigmentaciju i sprječava ponovno pojavljivanje nepravilnosti, ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Odličan je u kombinaciji s rollerom za lice od zelenog čistog žada koji oslobađa od stresa i istovremeno pruža licu prekrasan sjaj.

Kako sudjelovati?

Pratite korake i osvojite nagradu!

KUPITE EUCERIN NJEGU

Kupite Eucerin njegu u minimalnom iznosu od 300 kn u ljekarnama, drogerijama s odjelom bezreceptnih lijekova i online i sačuvajte račun ili potvrdu o kupovini.

PRIJAVITE SE

Prijavite se putem e-maila s podacima za slanje (ime, prezime, adresa i kontakt broj), pošaljite račun za kupljenu Eucerin njegu i čestitajte 120 godina Eucerin postojanja.

PROSLAVITE S NAMA

Uživajte u Eucerin njezi, pratite nas i dalje i proslavite s nama 120 godina Eucerin postojanja! Sretne dobitnike objavit ćemo 17.11.2020. Eucerin Hrvatska službenoj internetskoj stranici.

Pravila nagradnog natječaja možete pronaći OVDJE.

EUCERIN POVIJEST

Kako je sve počelo?

Eucerin je danas jedna od robnih marki za njegu kože kojoj se najviše vjeruje, no priča o revolucionarnoj njezi kože započela je davno. Godina 1900. kada je mladi kemičar Isaac Lifschütz patentirao emulgator koji je nazvao Eucerit obilježila je početak stvaranja omiljene robne marke diljem svijeta.

 

EUCERIN POVIJEST

120 godina stvaranja

Temelje za razvoj, danas jedne od najvećih dermokozmetičkih robnih marki, proveo je dr. Isaac Lifschütz koji je nakon opsežnih istraživanja 1900. godine podnio zahtjev za patentiranje novog emulgatora.
1950. godine. stvorena je Eucerin pH5 mast za njegu i obnavljanje kiselog zaštitnog sloja kože.
Novo desetljeće obilježila je prva Eucerin linija njege za primjenu na cijelom tijelu.
Eucerin je 1991. godine lansirao prvi preparat koji klinički dokazano aktivno jača kožu i omogućuju joj da se bori protiv alergije na sunce.
Suha koža zahtjeva posebnu njegu zato je 1992. godine Eucerin na tržište lansirao liniju preparata na bazi ureje koja je posebno namijenjena liječenju stanja koja se javljaju kod vrlo suhe kože.
Polovicu desetljeća obilježilo je proširenje asortimana preparata koji sadržavaju omega-6 masne kiseline, neophodne za dodatnu njegu kod atopijskog dermatitisa.
1998. osmišljen je prvi Eucerin preparat za lice s koenzimom Q10 koji nudi rješenje za osjetljivu kožu koja stari.
Krajem desetljeća predstavljena je Eucerin DermoPURIFYER njega koja se učinkovito bori protiv akni, prištića i masne kože.
Dolaskom novog tisućljeća došlo je do niza promjena - kozmetička industrija počela se obraćati ženama starijima od 50. Prateći trendove Eucerin je razvio Vital – liniju njege za potrebe zrele kože koja gubi elastičnost.
2006. godine predstavljena je Eucerin Hyaluron-Filler njega inspirirana dermatološkim injekcijama hijaluronske kiseline u borbi protiv bora.
Od 2010. godine, Eucerin omogućava dubinsku hidrataciju lica i tijela AQUAporin ACTIVE njegom inspiriranom otkrićem akvaporina koji kontroliraju prijenos vode između stanica.
Eucerin je mislio o potrebama kože muškaraca i razvio jedinstvenu njegu koja se zahvaljujući srebru s antibakterijskim djelovanjem i protuupalnom licochalconu A učinkovito bori protiv iritacija nastalih prilikom brijanja.
S otkrićem protuupalnog djelovanja licochalcona A Eucerin je razvio jedinstvenu AtopiControl liniju njege za suhu kožu sklonu iritacijama koja zadovoljava potrebe dermatologa i pedijatara.
Na temelju otkrića kako većina problema kose potječe od mikroupale vlasišta, Eucerin istraživači razvili su liniju preparata za tretiranje najčešćih problema vlasišta i kose.
Eucerin istraživači razvili Volume-Filler njegu koja vraća volumen i izgubljene konture.
Više od 800 kombinacija sastojaka testirano je prije otkrića SymSitive, regulatora osjetljivosti koji klinički dokazano smanjuje pretjeranu osjetljivost te poboljšava podnošljivost kože.
Kako bi pomogao ljudima diljem svijeta Eucerin tim odlučio je pronaći formulu koja se učinkovito bori protiv tamnih mrlja. Nakon 50 000 potencijalnih sastojaka otkriven je thiamidol - sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.

Eucerin DANAS I SUTRA

Uvijek tu za Vas!

Danas ili sutra, Eucerin je uvijek postavljao nove standarde u dermokozmetičkoj njezi kože. Kao rezultat toga, posljednjih nekoliko godina predstavljen je velik broj učinkovite i inovativne Eucerin njege koja nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje.

Eucerin DANAS I SUTRA

Preuzimamo odgovornost za ljude, životinje i okoliš

Ostvareni i planirani Eucerin projekti društvene odgovornosti
Eucerin svakodnevno preuzima odgovornost i za okoliš – cjelokupna SUN njega je bez oksibenzona i oktinoksata za koje se smatra kako doprinose izbjeljivanju koralja i u potpunosti u skladu s ‘Havajskim zakonom o zaštiti koraljnih grebena'.
Za brend Eucerin životinje su dragocjene stoga smo uvjereni da testiranje na životinjama, koje je u EU zabranjeno 2004., nije potrebno kako bismo potvrdili učinkovitost i sigurnost upotrebe naših proizvoda.
Zagađenje voda plastikom glavni je izazov našeg vremena zato je Eucerin odlučio do kraja 2020. u potpunosti ukloniti najlon kao sastojak i prilagoditi odgovarajuće formule preparata.
Do 2025. godine Eucerin planira koristiti isključivo 100% pakiranja koja se mogu reciklirati, za višekratnu upotrebu ili za kompostiranje.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije