Eucerin SUN zaštita od sunca

Eucerin je vodeća robna marka za njegu kože koja se temelji na etičnoj znanosti o koži. Stvaranjem bliskog odnosa s potrošačima čuva i vraća zdrav izgled te pruža osjećaj zadovoljstva u vlastitoj koži. Oslanjajući se na stoljetnu tradiciju istraživanja Eucerin iznova otkriva nove inovativne sastojke i stvara preparate za njegu kože koji nas čine još ljepšima izvana, a unutra pružaju osjećaj mira i samopouzdanja. Dajući koži vidljivo zdraviji izgled i sjaj, Eucerin je jedina marka koja je sinonim medicinske njege za ljepšu kožu.

Mi znamo formule zdrave i lijepe kože!

120 godina uz Vas!

Svakodnevno svu svoju strast i stručnost Eucerin posvećuje upravo koži. Promicanje inovacija, vrhunska kvaliteta i izvrsna podnošljivost čine srž robne marke i omogućavaju kvalitetu preparata kojima vjeruju potrošači, farmaceuti i dermatolozi diljem svijeta.
Eucerin je predan pružanju naprednih rješenja koja mogu ispuniti sve potrebe kože. U tome od samog početka ključnu ulogu igraju istraživanje i razvoj.
U više od stoljeća postojanja Eucerin je predstavio brojne jedinstvene linije njege za specifična stanja kože, otkrio i patentirao učinkovite sastojke i pružio osjećaj samopouzdanja milijunima ljudi diljem svijeta.

Eucerin Vas nagrađuje!

Saznajte jeste li među sretnim dobitnicima
Eucerin njega uvijek je tu za Vas - čini nas ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje. Proslavite s nama 120 dugih godina postojanja i otkrijte jeste li među sretnim dobitnicima.
SAZNAJTE VIŠE

EUCERIN POVIJEST

Kako je sve počelo?

Eucerin je danas jedna od robnih marki za njegu kože kojoj se najviše vjeruje, no priča o revolucionarnoj njezi kože započela je davno. Godina 1900. kada je mladi kemičar Isaac Lifschütz patentirao emulgator koji je nazvao Eucerit obilježila je početak stvaranja omiljene robne marke diljem svijeta.

 

EUCERIN POVIJEST

120 godina stvaranja

Temelje za razvoj, danas jedne od najvećih dermokozmetičkih robnih marki, proveo je dr. Isaac Lifschütz koji je nakon opsežnih istraživanja 1900. godine podnio zahtjev za patentiranje novog emulgatora.
1950. godine. stvorena je Eucerin pH5 mast za njegu i obnavljanje kiselog zaštitnog sloja kože.
Novo desetljeće obilježila je prva Eucerin linija njege za primjenu na cijelom tijelu.
Eucerin je 1991. godine lansirao prvi preparat koji klinički dokazano aktivno jača kožu i omogućuju joj da se bori protiv alergije na sunce.
Suha koža zahtjeva posebnu njegu zato je 1992. godine Eucerin na tržište lansirao liniju preparata na bazi ureje koja je posebno namijenjena liječenju stanja koja se javljaju kod vrlo suhe kože.
Polovicu desetljeća obilježilo je proširenje asortimana preparata koji sadržavaju omega-6 masne kiseline, neophodne za dodatnu njegu kod atopijskog dermatitisa.
1998. osmišljen je prvi Eucerin preparat za lice s koenzimom Q10 koji nudi rješenje za osjetljivu kožu koja stari.
Krajem desetljeća predstavljena je Eucerin DermoPURIFYER njega koja se učinkovito bori protiv akni, prištića i masne kože.
Dolaskom novog tisućljeća došlo je do niza promjena - kozmetička industrija počela se obraćati ženama starijima od 50. Prateći trendove Eucerin je razvio Vital – liniju njege za potrebe zrele kože koja gubi elastičnost.
2006. godine predstavljena je Eucerin Hyaluron-Filler njega inspirirana dermatološkim injekcijama hijaluronske kiseline u borbi protiv bora.
Od 2010. godine, Eucerin omogućava dubinsku hidrataciju lica i tijela AQUAporin ACTIVE njegom inspiriranom otkrićem akvaporina koji kontroliraju prijenos vode između stanica.
Eucerin je mislio o potrebama kože muškaraca i razvio jedinstvenu njegu koja se zahvaljujući srebru s antibakterijskim djelovanjem i protuupalnom licochalconu A učinkovito bori protiv iritacija nastalih prilikom brijanja.
S otkrićem protuupalnog djelovanja licochalcona A Eucerin je razvio jedinstvenu AtopiControl liniju njege za suhu kožu sklonu iritacijama koja zadovoljava potrebe dermatologa i pedijatara.
Na temelju otkrića kako većina problema kose potječe od mikroupale vlasišta, Eucerin istraživači razvili su liniju preparata za tretiranje najčešćih problema vlasišta i kose.
Eucerin istraživači razvili Volume-Filler njegu koja vraća volumen i izgubljene konture.
Više od 800 kombinacija sastojaka testirano je prije otkrića SymSitive, regulatora osjetljivosti koji klinički dokazano smanjuje pretjeranu osjetljivost te poboljšava podnošljivost kože.
Kako bi pomogao ljudima diljem svijeta Eucerin tim odlučio je pronaći formulu koja se učinkovito bori protiv tamnih mrlja. Nakon 50 000 potencijalnih sastojaka otkriven je thiamidol - sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.

Eucerin DANAS I SUTRA

Uvijek tu za Vas!

Danas ili sutra, Eucerin je uvijek postavljao nove standarde u dermokozmetičkoj njezi kože. Kao rezultat toga, posljednjih nekoliko godina predstavljen je velik broj učinkovite i inovativne Eucerin njege koja nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje.

Eucerin DANAS I SUTRA

Preuzimamo odgovornost za ljude, životinje i okoliš

Ostvareni i planirani Eucerin projekti društvene odgovornosti
Eucerin svakodnevno preuzima odgovornost i za okoliš – cjelokupna SUN njega je bez oksibenzona i oktinoksata za koje se smatra kako doprinose izbjeljivanju koralja i u potpunosti u skladu s ‘Havajskim zakonom o zaštiti koraljnih grebena'.
Za brend Eucerin životinje su dragocjene stoga smo uvjereni da testiranje na životinjama, koje je u EU zabranjeno 2004., nije potrebno kako bismo potvrdili učinkovitost i sigurnost upotrebe naših proizvoda.
Zagađenje voda plastikom glavni je izazov našeg vremena zato je Eucerin odlučio do kraja 2020. u potpunosti ukloniti najlon kao sastojak i prilagoditi odgovarajuće formule preparata.
Do 2025. godine Eucerin planira koristiti isključivo 100% pakiranja koja se mogu reciklirati, za višekratnu upotrebu ili za kompostiranje.

Stručni savjeti dermatologa za zdravu i blistavu kožu

Proslavite s nama 120. godina uz Eucerin njegu i savjete stručnjaka

Pobijedite hiperpigmetaciju

Smanjite hiperpigmentaciju i spriječite njeno ponovno pojavljivanje uz Eucerin njegu i savjete Prim. Sanja Špoljar, dr.med. specijalist dermatologije i venerologije

Njega atopične kože

Održite kožu zdravom uz savjete stručnjaka i Eucerin. Kako izabrati odgovarajuće Eucerin preparate za atopijski dermatitis otkrila nam je dr. sc. Ružica Jurakić Tončić, dr. med, specijalist dermatovenerologije Klinike za dermatovenerologiju KBC Zagreb i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Njega nadražene kože

Odgovore na najčešća pitanja povezana sa ispucalom i nadraženom kožom te kako Eucerin Aquaphor mogu koristiti svi članovi obitelji u svakodnevnoj rutini otkriva dr. Valentina St.Georges, specijalist dermatologije i venerologije iz Opće bolnice Pula.

Masna i aknama sklona koža

Odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi masne kože i akni, pomoć u odabiru Eucerin rutine njege koja će poboljšati stanje i korisne savjete pružit će vam Vesna Lamer, dr. med., spec. dermatolog i venerolog iz privatne dermatološke ordinacije Dermatologija Dubrava u Zagrebu.

Njega suhe kože

Održite kožu zdravom uz savjete stručnjaka i Eucerin. Kako razlikovati tipove suhe kože i izabrati odgovarajuće Eucerin preparate za određenu indikaciju otkrila nam je dr. sc. Vesna Sredoja Tišma,dr.med., specijalist dermatovenerologije KB Dubrava u Zagrebu.

Eucerin Savjetovanje o njezi kože

Savjeti liječnika dermatologa
Proslavite s nama 120. godina njege kože! Kako bismo Vam zahvalili za 120. godina vjernosti donosimo odgovore na Vaša najčešća pitanja o njezi kože. Na Vaša pitanja su odgovorili vodeći liječnici iz područja dermatologije.
S pojavom akni koje se mogu pojaviti na licu, a često i na vratu, ramenima, prsima i leđima koža postaje masna. Taj tip kože zahtijeva posebnu njegu. Eucerin DERMOPURE njega posebno je formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože.
Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pomaže obnavljanju kože na problematičnim područjima i pruža olakšanje. Od ispucalih peta i suhih zanoktica do njege usana, manjih opeklina i površinskih rana, Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega spašava kožu.
Svakodnevna njega i pridavanje pažnje prilikom izbora odgovarajućih proizvoda primjerenih osobitostima kože pojedinca su od presudne važnosti. Pronađite odgovore na najčešća pitanja vezana uz suhu kožu i atopijski dermatitis.
Suhu kožu uzrokuju vanjski i unutarnji čimbenici. Vanjski okidači, kao što su okoliš, neprimjerena njega kože i neki lijekovi, ugrožavaju prirodnu barijeru kože, čime započinje proces gubitka vlažnosti. Saznajte kako ju pravilno njegovati!
Hiperpigmentacija ili neujednačen ten kože čest je kožni problem s kojim se susreće velik broj ljudi. Pojavljuje se u obliku tamnih mrlja koje kožu čine neujednačenom. Smanjite hiperpigmentaciju i spriječite njeno ponovno pojavljivanje uz Eucerin njegu i stručne savjete.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije