urearepair losion

Za moju suhu kožu

UreaRepair PLUS njega
OTKRIJTE LINIJU

Suhoća je često stanje kože koje se javlja u svim životnim razdobljima - od puberteta do starosti. Zdrava koža je lijepa, stoga ju treba čuvati i njegovati kako bi se spriječila neželjena suhoća i zatezanje.

Kada je koža oštećena može izgubiti vlagu i osušiti se, a u težim slučajevima ovo će voditi u crvenilo, svrbež i upale. Upravo zbog toga, uz ureju, sastav Eucerin UreaRepair Plus linije za njegu suhe kože čine i ceramidi, ulja koja je štite od isušivanja. Budući da nedostatak ceramida uzrokuje nadraženost, crvenilo i suhoću, primjena Eucerin UreaRepair Plus losiona s 10% ureje koži će osigurati čak 92 posto više hidracije.1

Otkrijte intenzivnu urea njegu za sve potrebe suhe kože!

 

 
urearepair

UreaRepair PLUS pruža olakšanje suhoj koži

UreaRepair PLUS njega prilagođena potrebama vaše suhe kože

Jedno rješenje za sve potrebe suhe kože

Povezani članci

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.