Photoaging Control fluid

Anti-age rutina započinje UV zaštitom

Zaštitite kožu od fotostarenja uz Photoaging Control SPF 50+

UV zaštitom protiv starenja kože

UV zračenje jedan je od najutjecajnijih faktora u preuranjenom starenju kože ili fotostarenju. UVA zrake su zaslužne za tamnjenje kao i za nastanak bora te ostale znakove preuranjenog starenja. UVB zrake uzrokuju opekline i rak kože. Obzirom da UVA zrake prodiru kroz oblake i staklo, prisutne su tijekom cijele godine, a prevencija je svakodnevna zaštita od sunčeva zračenja.

Photoaging Control fluid SPF 50+
Gotovo 90% svih simptoma starenja kože uzrokovano je izlaganjem UV zračenju!

Anti-age rutina započinje UV zaštitom

 

Važnost korištenja zaštite od sunčeva zračenja naširoko je potvrđena. Kako biste spriječili preuranjeno starenje, zaštita od sunca treba se koristiti na dnevnoj bazi, tijekom cijele godine - uz odgovarajuću anti-age rutinu.

Hyaluron-Filler njega, za 200% više hijalurona i 49% više kolagena, zajedno s Photoaging Control fluidom SPF 30 / SPF 50+ pruža višestruke učinke protiv starenja, štiti od oštećenja uzrokovanih suncem i ispunjava bore.


Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ formuliran je za svakodnevnu upotrebu i pruža izvrsne rezultate.

Potvrda korisnika:

  • 97% Ugodan osjećaj na koži
  • 96% Ugodna, lagana tekstura
  • 93% Brzo se upija
  • 90% Prikladan ispod šminke

Potpuna anti-age rutina

Anti-age rutina započinje UV zaštitom

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.