Eucerin DermoCapillaire – Znanstvena pozadina

1 min čitanja
Prikaži više

Priča iza Eucerin njege za vlasište i kosu

Eucerin ima dugu povijest korištenja najnovijih znanstvenih dostignuća za razvoj učinkovitih rješenja za kožne probleme poput suhoće, atopijskog dermatitisa i osjetljive kože.

Beiersdorf centar za istraživanje
Beiersdorf Centar za istraživanja u Hamburgu.
 Znanstvena pozadina Eucerin DermoCapillaire
Aktivni sastojak likokalkon A pronađen je zahvaljujući intenzivnim istraživanjima.

Stoga, kada smo identificirali mikroupale kao zajednički čimbenik u većini problema i poremećaja vlasišta, bili smo uvjereni kako možemo iskoristiti našu stručnost za rješavanje nekih od najraširenijih i vrlo problematičnih stanja kose i vlasišta.

Istraživanja su pokazala da korištenje prikladnog šampona i tretmana za vlasište zajedno učinkovito rješava probleme s vlasištem i pruža mekanu i sjajnu kosu zdravog izgleda.

"Mikroupale su blage upale kože", objašnjava dr. Rainer Wolber, voditelj Eucerin istraživanja i razvoja. "Zapravo su toliko male da su nevidljive. No kada se pojave u vlasištu, čine vas podložnijima svim vrstama stanja; od peruti, suhoće i svrbeža, do stanjivanja i gubitka kose."

 Znanstvena pozadina Eucerin DermoCapillaire
1. Mikroupala vlasišta.

Naoružani ovim saznanjem, Eucerin znanstvenici ispitali su različite aktivne sastojke kako bi pronašli onaj koji učinkovito rješava problem mikroupala.

"Istraživanje nas je dovelo do snažnog protuupalnog sastojka, likokalkona A, koji se dobiva iz korijena kineske biljke sladića", rekao je dr. Wolber.

"On rješava problem mikroupala i zbog toga je ključni sastojak u Eucerin DermoCapillaire tretmanima za vlasište kod pojave stanjivanja kose, suhog i svrbljivog vlasišta i prhuti."

Umirivanje ovih mikroupala stvara savršeno okruženje za zdravo vlasište i rast kose, objasnio je dr. Wolber.

"Zato smo razvili i Eucerin DermoCapillaire šampone. Njihovi sastojci djeluju zajedno s tretmanima vlasišta kako bi odgodili stanjivanje kose, kontrolirali masnu i suhu prhut, i ublažili suhoću i svrbež vlasišta."

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege