Dr. Rainer Wolber, voditelj razvoja dermokozmetičkih proizvoda razgovara sa znanstvenikom za njegu kože

Eucerin DermoCapillaire Znanstvena pozadina

PRIČA IZA EUCERIN NJEGE ZA VLASIŠTE I KOSU

Eucerin ima dugu povijest korištenja najnovijih znanstvenih dostignuća za razvoj učinkovitih rješenja za kožne probleme poput suhoće, atopijskog dermatitisa i osjetljive kože.

Stoga, kada smo identificirali mikroupale kao zajednički čimbenik u većini problema i poremećaja vlasišta, bili smo uvjereni kako možemo iskoristiti našu stručnost za rješavanje nekih od najraširenijih i vrlo problematičnih stanja kose i vlasišta.

Istraživanja su pokazala da korištenje prikladnog šampona i tretmana za vlasište zajedno učinkovito rješava probleme s vlasištem i pruža mekanu i sjajnu kosu zdravog izgleda.

"Mikroupale su blage upale kože", objašnjava dr. Rainer Wolber, voditelj Eucerin istraživanja i razvoja. "Zapravo su toliko male da su nevidljive. No kada se pojave u vlasištu, čine vas podložnijima svim vrstama stanja; od peruti, suhoće i svrbeža, do stanjivanja i gubitka kose."

Beiersdorf Centar za istraživanja, Hamburg
Beiersdorf Centar za istraživanja u Hamburgu.
Žena gleda u mikroskop
Aktivni sastojak licochalcon A pronađen je zahvaljujući intenzivnim istraživanjima.

Naoružani ovim saznanjem, Eucerin znanstvenici ispitali su različite aktivne sastojke kako bi pronašli onaj koji učinkovito rješava problem mikroupala.

"Istraživanje nas je dovelo do snažnog protuupalnog sastojka, licochalcona A, koji se dobiva iz korijena kineske biljke sladića", rekao je dr. Wolber.

"On rješava problem mikroupala i zbog toga je ključni sastojak u Eucerin DermoCapillaire tretmanima za vlasište kod pojave stanjivanja kose, suhog i svrbljivog vlasišta i prhuti."

Umirivanje ovih mikroupala stvara savršeno okruženje za zdravo vlasište i rast kose, objasnio je dr. Wolber.

"Zato smo razvili i Eucerin DermoCapillaire šampone. Njihovi sastojci djeluju zajedno s tretmanima vlasišta kako bi odgodili stanjivanje kose, kontrolirali masnu i suhu prhut, i ublažili suhoću i svrbež vlasišta."

Prikaz mikroupala
1. Mikroupala vlasišta.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije