SIGURNA DJEČJA IGRA NA SUNCU

Podržavamo sretno i ispunjeno odrastanje uz sigurnu dječju igru na suncu. Zaštitite kožu vaših najmlađih i osvojite vrijednu nagradu.

 

EUCERIN KAO DRUŠTVENO ODGOVORAN BRAND

Brand Eucerin više od 100 godina brine o dobrobiti najmlađih, njihovom zdravlju, koži i sretnom odrastanju. Posvećeni smo brojnim socijalnim projektima, a našim najnovijim projektom društvene odgovornosti potičemo naše najmlađe na siguran boravak i igru na suncu.

Igrati se vani, na suncu, jedan je od najvećih dječjih užitaka. Opasnost od sunčevih zraka i njihov intenzitet sve su veći što znači da je nježnoj dječjoj koži potrebna najsigurnija dostupna zaštita. Zato, igrajte na sigurno pod suncem uz Eucerin SUN zaštitu od sunca za dječju kožu.

KAKO PRAVILNO ZAŠTITITI DJEČJU KOŽU OD SUNCA?

SIGURNA DJEČJA IGRA NA SUNCU

Mislite na kožu najmlađih i pružite joj potpunu zaštitu uz Eucerin SUN Kids proizvode za zaštitu dječje kože od sunca. Potpuna zaštita za sigurnu dječju igru na suncu uz Eucerin!

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.