Eucerin Vas nagrađuje – Ocijenite omiljenu Eucerin njegu i osvojite nagradu

1 min čitanja
Prikaži više

Ocijeni Eucerin njegu i osvoji nagradu

Vaše mišljenje nam je važno, podijelite ga s nama i mi vas nagrađujemo! Na Eucerin Facebook Fan stranici svaki tjedan pronađite novi Eucerin preparat koji sudjeluje u nagradnom natječaju 'Ocijeni i osvoji', podijelite na Eucerin internetskoj stranici svoju iskrenu recenziju korištenja i osvojite nagradu. Svaki tjedan jedna recenzija osvaja bogatu Eucerin nagradu.

Dobitnici nagradnog natječaja

I ovaj mjesec nastavljamo s darivanjem! Zahvaljujemo na svim poslanim dojmovima jer nas uvijek vesele recenzije vjernih i zadovoljnih korisnika Eucerin njege. Sudjelujte svaki mjesec u novim nagradnim natječajima koje pripremamo i otkrijte jeste li ovaj mjesec među sretnim dobitnicima.  

Dobitnici nagradnog natječaja za OŽUJAK su:

 

Molimo sretne dobitnike da nam se jave u roku 8 dana preko Facebooka ili putem Eucerin korisničkog obrasca sa osobnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt broj) kako bi osvojena nagrada uspješno stigla.

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege