Eucerin koži posvećuje svu svoju strast i stručnost, ali uz pružanje njege za zdravu i lijepu kožu preuzima odgovornost i za okoliš. Dermokozmetička njega s klinički dokazanom učinkovitošću iza koje stoji 120 godina inovacija pažljivo je formulirana kako bi učinila kožu zdravom, vratila samopouzdanje i očuvala planet. Uključite se i vi u krug održivosti: sačuvajte praznu ambalažu Eucerin njege, donesite u odabrane Farmacia ljekarne i zamijenite za vrijedan poklon.

Kako sudjelovati

1

KUPITE

Kupite omiljenu Eucerin njegu u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, drogerijama s odjelom bezreceptnih lijekova ili naručite online i sačuvajte praznu ambalažu.
2

RECIKLIRAJTE

U odabrane Farmacia ljekarne i specijalizirane prodavaonice donesite minimalno 5 praznih ambalaža Eucerin njege. U promociju je uključena Eucerin plastična, staklena i ambalaža pod pritiskom.
3

OSVOJITE POKLON

Bravo! Odmah osvajate odabranu Eucerin njegu na poklon.

Recikliram i dobivam

Sačuvajte minimalno pet praznih ambalaža Eucerin njege jer uz njih kupovina vrijedi više! U promociji ne sudjeluje Eucerin pH5 sindet bez sapuna, a dvije ambalaže Eucerin Lip Active balzama za usne, 10 ml računaju se kao jedan proizvod. Potrebno ih je donijeti u odabrane Farmacia ljekarne i specijalizirane prodavaonice.
SAZNAJTE VIŠE

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije