Akne uzrokovane nošenjem maske

0 min čitanja
Prikaži više
žena s maskom na licu
Jednostavno pobijedite nepravilnosti na licu kod kuće s pravilnom rutinom njege

Nema sumnje da je nošenje maske važno za vrijeme COVID-19 pandemije. Ipak, mnogi od nas se pitaju kakav utjecaj maske ostavljaju na kožu jer se kod sve više osoba počinju javljati „maskne“ – akne uzrokovane nošenjem maske.

Maskne su uzrokovane prekomjernom toplinom, trenjem i / ili pritiskom na područja lica koja dolaze u kontakt s maskom, što nakon nekog vremena uzrokuje nepravilnosti na licu.

Eucerin DERMOPURE njega dokazano smanjuje nepravilnosti na licu za 64%. Isprobajte rutinu njege s DERMOPURE gelom za čišćenje, DERMOPURE matirajućim fluidom i DERMOPURE obnavljajućom njegom.

*Rezultati kliničke studije u trajanju od 8 tjedana kojoj je sudjelovalo 90 volontera

žena s Eucerin DermoPure linijom njege

Dok god je nošenje maski dio svakodnevnog života, mogućnost dobivanja maskni ostaje. Ali i dalje je moguće preuzeti kontrolu nad dnevnom rutinom njege i održavati kožu čistom i njegovanom uz Eucerin Dermopure liniju njege. Formulirana je kako biste pobijedili akne na nježan i efikasan način te smanjuje nepravilnosti na licu za čak 64% posto. Prvi rezultati su vidljivi već za sedam dana*. 

Eucerin DERMOPURE gel za čišćenje

Eucerin DERMOPURE gel za čišćenje nježno čisti kožu, ali učinkovito uklanja prljavštinu, šminku i sav višak sebuma. Ostavlja kožu čistom, svježom i podatnom, bez sapuna i mirisa. Potrebno ga je koristiti dva puta dnevno, ujutro i navečer, prije početka rutine njege

Eucerin DERMOPURE matirajući fluid

Formuliran za suzbijanje prištića i mitesera, inovativni Eucerin DERMOPURE matirajući fluid pomaže vam dugoročno kontrolirati masnu i aknama sklonu kožu. Smanjuje nečistoće, pročišćava kožu i sprječava prekomjernu proizvodnju sebuma s 8-satnim učinkom protiv sjaja. Nanesite ga ujutro na dobro očišćeno lice.

Eucerin DERMOPURE obnavljajuća krema

Posebno formulirana za smanjenje pojave prištića, papula i pustula, Eucerin DERMOPURE obnavljajuća krema vidljivo poboljšava kožu nakon samo jednog tjedna. Vidljivo smanjuje ožiljke od akni i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Nanesite je navečer na dobro očišćeno lice.

*Rezultati kliničke studije u trajanju od 8 tjedana kojoj je sudjelovalo 90 volontera

 

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege