Testiranje Eucerin DERMOPURE krema za masnu i aknama sklonu kožu

0 min čitanja
Prikaži više

Eucerin DERMOPURE linija namijenjena je učinkovitoj njezi masne i aknama sklone kože. Čišćenje i njega odgovarajućim proizvodima ključ su koji vodi do čišće i zdravije kože. Da pravilna njega zaista može utjecati na poboljšanje masne i aknama sklone kože svjesni su i u Eucerin timu koji je izabrao 50 sudionika i dao im priliku testirati proizvode iz linije njege Eucerin DERMOPURE. Sudionici su izabrani prema dobi i specifičnim problemima kože lica s kojima se suočavaju. Tijekom 4 tjedna sudionici testiranja bilježili su svoje dojmove i promjene koje uočavaju na koži. Kako su zadovoljni te jesu li uspjeli poboljšati stanje svoje kože i smanjiti broj akni i prištića saznajte iz njihovih recenzija.

Eucerin DERMOPURE njegu isprobalo je 50 ispitanika. Saznajte njihove dojmove!

krema za masnu kožu sklonu aknama

Silvana Ž.

„Drugi tjedan korištenja postojeće akne su počele nestajati, a što je najvažnije nisu se počele stvarati nove. Koža više nije masna i sjajna,puno je glađa i izgleda svježije.“

Više teksta

Gordana S.

„U ovom trenutku mogu sa sigurnošću reći da moja koža lica lijepo napreduje i dobro funkcionira sa svim proizvodima koje testiram. Koža lica je puno čišća, posebice u području t-zone. Miteseri kojih je bilo puno više sada ih je upola manje. Također pojava prištića vidno je smanjena, a oni koji se potkradu puno brže prolaze bez upalnog procesa kao što je to bilo prije nego sam započela s uporabom DermoPure proizvoda. Ja sam jako zadovoljna trenutnim stanjem kože i s veseljem ću nastaviti s redovitom upotrebom Eucerin DermoPure linije.“

Više teksta
krema za masnu kožu sklonu aknama

Nikolina S.

„Protekao je prvi tjedan testiranja i dojmovi su odlični. Koža odiše svježinom i svakim danom izgleda bolje. Tekstura proizvoda je lagana i stvara ugodan osjećaj na koži, bez peckanja i zatezanja. Posebno mi se sviđa matirajući fluid. Iako sam trudnica i trenutno osjetljiva na mirise, Eucerin DERMOPURE proizvodi su mi ugodnog, blagog mirisa.

Više teksta
krema za masnu kožu sklonu aknama

Vlatka B.

„Više ne strepim od prištića, jer ih Eucerin DERMOPURE obnavljajuća krema suzbija u korijenu. Ali ne samo nove prištiće, nego i tragove  prošlih. Prije su mi ožiljci sporije nestajali, no nakon upotrebe ovih proizvoda nestaju munjevitom brzinom i koža izgleda ujednačenije. Čak su se i miteseri smanjili, a imala sam ih stvarno u izobilju. Oduševilo me što ti proizvodi stvarno djeluju, smiruju i što je najbitnije ne isušuju. Baš je isušivanje bio problem s kojim sam se često susretala prilikom korištenja proizvoda protiv prištića pa je pravo je osvježenje susresti se sa proizvodima koji imaju suprotan efekt.“

Više teksta
krema za masnu kožu sklonu aknama

Sandra K.

„U zadnjem tjednu korištenja Eucerinove DERMOPURE linije za masnu i aknama sklonu kožu moja koža se vidno poboljšala u smislu nestajanja tamnih mrlja od prošlih akni. Moram napomenuti da sam na početku imala problem s pojačanim pojavljivanjem akni, jer se lice čistilo ali zato sada izgleda bolje nego ikad. Zadovoljna sam gelom za čišćenje nakon kojeg mi koža uvijek bude meka na dodir. Dopunska umirujuća krema pomogla je mojoj koži smanjiti suhoća koja je tu zbog raznih preparata koje sam prije koristila protiv akni, a koji su isušivali kožu lica. Matirajući fluid pokazao se idealnim za smanjivanje sjaja i lučenje sebuma zbog čega se nije bilo teško brzo naviknuti na njega i uvrstiti ga u dnevnu njegu kože lica.“

Više teksta

Poboljšanje (smanjenje) prištića i akni.

Više ne strepim od prištića, jer ih Eucerin DERMOPURE obnavljajuća krema suzbija u korijenu.

Sandra K.

Više teksta

Smanjio se broj mitesera.

Čak su se i miteseri smanjili, a imala sam ih stvarno u izobilju. .

Vlatka B.

Više teksta

Pružaju potrebnu hidrataciju.

Dopunska umirujuća krema pomogla je mojoj koži smanjiti suhoća koja je tu zbog raznih preparata koje sam prije koristila protiv akni, a koji su isušivali kožu lica. 

Sandra K.

Više teksta
krema za masnu kožu sklonu aknama

Smanjenje pora.

Koža lica je puno čišća, posebice u području t-zone. 

Gordana S.

Više teksta

Kontroliranje masnoće kože.

Koža više nije masna i sjajna,puno je glađa i izgleda svježije. 

Silvana Ž.

Više teksta

Smanjeni sjaj lica, poboljšani izgled kože i smanjenje prištića su najčešće promjene koje su primijećene od strane ispitanika:

krema za masnu kožu sklonu aknama

 

SMANJENI SJAJ LICA

Više teksta

 

POBOLJŠANI IZGLED KOŽE

Više teksta

 

SMANJENJE PRIŠTIĆA

Više teksta

 

HIDRATIZIRANOST KOŽE

Više teksta

 

SMANJENJE AKNI

Više teksta

Preporuka i nastavak korištenja DERMOPURE njege

Gotovo sudionici testiranja preporučili bi DERMOPURE njegu, a 94% sudionika će nastaviti s korištenjem!

krema za masnu kožu sklonu aknama
Hoćete li DERMOPURE njegu preporučiti prijateljima i obitelji?
krema za masnu kožu sklonu aknama
Hoćete li nastaviti koristiti DERMOPURE njegu?

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege

Iskustva s Eucerin DERMOPURE linijom njege za masnu i aknama sklonu kožu