Testiranje Eucerin Aquaphor obnavljajuće njege

0 min čitanja
Prikaži više

Eucerin Aquaphor vodootporna njega obnavlja, štiti i smiruje suhu do vrlo suhu, oštećenu i nadraženu kožu. Stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži "disanje" i ojačava funkcije prirodne kožne barijere. Da pravilna njega može utjecati na poboljšanje izgleda kože svjesni su i u Eucerin timu koji je odabrao 50 sudionika i dao im priliku testirati proizvode iz linije njege Eucerin AQUAPHOR. Tijekom 2 tjedna sudionici testiranja bilježili su dojmove i promjene koje uočavaju na svojoj koži. Kako su zadovoljni te jesu li uspjeli poboljšali stanje svoje kože i hidratizirati, regenerirati i obnoviti svoju kožu saznajte iz njihovih recenzija.

Eucerin AQUAPHOR obnavljajuću njegu isprobalo je 50 ispitanika. Saznajte njihove dojmove!

  "Jednostavno sam oduševljena ovom kremom! Ne samo da mi je koža omekšala, nego se jednostavno preporodila i mekana je kao kada sam bila znatno mlađa nego što sam danas. Čini mi se da je koža nahranjena dubinski, te da je puna života! Naprosto super osjećaj!

Svakako nastavljam s ovom njegom, moje ruke i stopala nikada nisu bila u boljoj formi."

Gordana B.

Više teksta

"Eucerin Aquaphor mi se učinila kao savršena njega za problematičnu i suhu kožu moje kćerke koja ima jak oblik atopijskog dermatitisa udruženog s alergijama. Kako joj je koža izrazito suha i osjetljiva, često joj zna pucati, pa je na tim mjestima još dodatno osjetljivija i podložna iritacijama.

Iznenadilo me koliko se Eucerin Aquaphor krema lako razmazuje i koliko je mala količina dovoljna za tretiranje ciljanog područja (u našem slučaju to su bile ruke i  pregibi na nogama). Krema djeluje kako neki zaštitni omotač, te je već nakon nekoliko korištenja koža postala mekša ostavljajući dojam da se polagano oporavlja."

Ljiljana J.

Više teksta

"Balzam je vrlo ugodan za kožu, nema mirisa i lako se razmazuje. Univerzalan je, što mu je također velika prednost. Ja sam ga koristila za njegu ruku, stopala i usnica. I jako sam zadovoljna rezultatima. Koža je mekša i hidratizirana. Stvarno odličan proizvod, spas za suhu i ispucalu kožu.

Nadmašili ste moja očekivanja! "

Irena M.

Više teksta

"Eucerin Aquaphor je kremica kakvu sam dugo tražila, riješila je moje probleme suhe kože na licu koja se ljuštila i stvarala mi velike probleme. Ugodna njega, koja se jednostavno razmazuje i neutralnog je mirisa. Odlična je jer ima širok spektar primjene, ne treba mi više krema za svaki dio pojedinačno, a mogu ju uvijek imati sa sobom zbog svog malog pakiranja što je u ovom slučaju prednost. Sigurna sam da će se od sad uvijek nalaziti u mojoj kozmetičkoj kolekciji."

Tea V.

Više teksta

"Eucerin Aquaphor kremu koristila sam za njegu kože ruku i stopala.Uvijek sam imala nešto sušu kožu a u zadnjih par godina otkad imam problema sa štitnjačom stanje se pogoršalo.

Kremu sam nanosila jednom dnevno na stopala (navečer) i dvaput dnevno na ruke. Sviđa mi se gusta koncentrirana tekstura.Nakon nanošenja koža je glatka i meka na dodir.

Vidljivije promjene sam uočila na petama. Ujutro su još uvijek nahranjena kao da je krema tek nanešena."

Ivana Đ.

Više teksta

Koža na rukama i stopalima je vidljivo hidratizirana i manje suha.

Promjene su vidljive, koža mi više nije toliko suha, a iako ponekad zna biti nadražena, ovaj proizvod joj uvelike pomaže.

Sofija B.

Više teksta
Eucerin Aquaphor

Koža je vidljivo glađa.

Ponosna i presretna sam da mogu svakog dana imati glatke i mekane ruke bez obzira što ne koristim rukavice kod obavljanja kućanskih poslova.

Ljubica B.P.

Više teksta
Eucerin Aquaphor

Koža je vidljivo smanjeno suha.

Krema djeluje poput nekakvog zaštitnog sloja i sprječava daljnje isušivanje. Moje pete i laktovi su toliko transformirani iz izrazito suhe do usudila bih se reći normalne kože.

Rina E.

 

Više teksta
Eucerin Aquaphor

Pruža mojoj koži potrebnu hidrataciju.

U potpunosti  hiratizira kožu, moja koža lica , ali također ruku i stopala je mekša i sjajnija.

Ana-Marija K.

Više teksta
Eucerin Aquaphor

Ubrzava obnavljanje kože nakon površinske ozljede (posjekotine i ogrebotine).

Od početka primjenjivanja vrlo sam zadovoljna pruženom njegom koju mi preparat omogućuje. Moja koža se puno brže regenerira. 

Tea K.

Više teksta

Jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove tijela kao što su laktovi, koljena, zglobovi i pete.

Osim na rukama koristim preparat i na laktovima, zanokticama, usnama pa čak ponekad i licu.

Sofija B.

Više teksta

Nije izazvala alergijske reakcije na koži.

 Proizvod kojeg mogu koristiti i osobe osjetljive na raznorazne mirise jer je proizvod bez mirisa. Proizvod koji puno obećava.

Ljubica B.P.

Više teksta

Hidratizirana koža

 U potpunosti  hiratizira kožu, moja koža lica , ali također ruku i stopala je mekša i sjajnija. 

Ana-Marija K.

Više teksta
Eucerin Aquaphor

Obnovljena koža

Od početka primjenjivanja vrlo sam zadovoljna pruženom njegom koju mi preparat omogućuje. Moja koža se puno brže regenerira. 

Tea K.

Više teksta
Eucerin Aquaphor

Manje suha koža

Suha i nadražena koža je za mene postala prošlost!

Anita M.

Više teksta

Preporuka i nastavak korištenja Aquaphor obnavljajuće njege

Svi sudionici testiranja preporučili bi Aquaphor obnavljajuću njegu, a 98% sudionika će nastaviti s korištenjem!

Eucerin Aquaphor
Hoćete li Aquaphor obnavlajući njegu preporučiti prijateljima i obitelji?
Eucerin Aquaphor
Hoćete li nastaviti koristiti Aquaphor obnavljajuću njegu?

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege

Promjene nakon korištenja Eucerin AQUAPHOR obnavljajuće njege

Nakon primjene Eucerin Aquaphor obnavljajuće njege: