Testiranje Eucerin UltraSENSITIVE – Njege za izrazito osjetljivu kožu lica

0 min čitanja
Prikaži više
Eucerin UltraSENSITIVE
Eucerin UltraSENSITIVE njega pruža trenutnu i dugotrajnu ugodu i olakšanje.

Eucerin UltraSENSITIVE njega za izrazito osjetljivu kožu temelji se na holističkom pristupu njezi uz kontrolu sva tri simptoma u trokutu izrazito osjetljive kože:

  • Ugrožene zaštitne barijere kože,
  • Hiperosjetljivosti živčanih vlakana u epidermi,
  • Crvenila kože često uzrokovanog upalom.

Njega za izrazito osjetljivu kožu pruža koži trenutnu i dugotrajnu ugodu i olakšanje. Eucerin UltraSENSITIVE njega namijenjena je izrazito osjetljivoj koži s formulom koja sadrži minimalan broj sastojaka, a ne uključuju konzervanse, parabene, parafine, mirise, alkohole, boje i emulgatore. Eucerin UltraSENSITIVE krema za suhu kožu i fluid
za normalnu i mješovitu kožu
 sadrže inovativni aktivni sastojak SymSitive koji učinkovito djeluje kao regulator hiperosjetljivosti i trenutačno ublažava i umiruje kožu. 

 


Eucerin inovacija u njezi osjetljive kože

Osjetljivost kože uvjetuju brojni vanjski čimbenici; kao što je hladnoća.

Procjenjuje se da u Europi čak 50% ljudi ima osjetljivu kožu, pri čemu značajan postotak tih osoba smatra da ima izrazito osjetljivu kožu. A taj se broj povećava - vjerojatno kao posljedica sve većeg zagađenja i alergijskih reakcija.

Pri razvoju posebno formulirane linije njege za izrazito osjetljivu kožu, Eucerin znanstvenici usmjerili su pažnju na trokut izrazito osjetljive kože; odnosno na tri svojstva koja se učestalo javljaju kod izrazito osjetljive kože. Prvo svojstvo je oslabljena, narušena barijerna funkcija kože. To uzrokuje povećani transepidermalni gubitak vode i čini slojeve kože podložnijima oštećenjima nastalima zbog iritacija i alergijskih reakcija. Drugo je svojstvo pojačana reaktivnost osjetilnih vlakana u epidermi. Ona reagiraju brže i znatno jače nego u normalnoj koži, izazivajući neugodne reakcije na koži koje se, između ostalog, opisuju kao žarenje i peckanje. Konačno, unutarnji i vanjski okidači mogu povećati razinu stresa na koži i uzrokovati crvenilo.

 

Kako smanjiti osjetljivost kože?

Trokut osjetljive kože objedinjuje sva tri obilježja izrazito osjetljive kože.
Izrazito osjetljiva koža zahtjeva posebno formuliranu njegu s nježnim sastojcima.

Izrazita osjetljivost nije trajno stanje kože, već ga je moguće izliječiti. To je stanje koje vam ne mora predstavljati teret. Zahvaćenoj koži jednostavno treba posebna, proaktivna njega.

Za uspješnu njegu izrazito osjetljive kože lica, važno je djelovati na sva tri obilježja izrazito osjetljive kože, poznate i pod zajedničkim nazivom trokut izrazito osjetljive kože:

  • Narušena barijerna funkcija. Izrazito osjetljivu kožu odlikuje ugroženost kožne barijere te je stoga koža sklonija iritacijama.
  • Vrlo reaktivna živčana vlakna. Kod osjetljive kože, senzorna vlakna u epidermi reagiraju brže i jače nego kod normalne kože, što izaziva neugodne osjetilne doživljaje. 
  • Crvenilo i upala. Unutarnji i vanjski čimbenici mogu izazvati povećanje razine stresa na koži, što uzrokuje crvenilo.

Oštećenu barijeru moguće je popraviti redovitom hidratacijom kože, čime se djeluje protiv transepidermalnog gubitaka vode i sprječava isušivanje kože. Hidratantne kreme za izrazito osjetljivu kožu trebaju sadržavati samo ograničeni broj sastojaka kako bi se smanjila mogućnost netolerancije i alergijskih reakcija, a da bi formula bila zaštićena od oksidacije, ambalaža treba biti u skladu s ekološkim i sigurnosnim standardima. Više o izrazito osjetljivoj koži pročitajte u članku 'Izrazito osjetljiva koža lica:
Razumijevanje znakova, simptoma i uzroka te dostupna njega kože
'.

 

Testiranje Eucerin UltraSENSTIVE linije njege za izrazito osjetljivu kožu

Izrazito osjetljiva koža vrlo je često i neugodno stanje kože pri čemu se na koži mogu manifestirati razni vidljivi ili nevidljivi simptomi. Nevidljivi simptomi su podložni subjektivnom doživljaju i razlikuju se od osobe do osobe; između ostalog, opisuje ih se kao peckanje, zategnutost kože, svrbež ili žarenje. 

Da primjena odgovarajuće njege s pažljivo biranim sastojcima zaista može smanjiti simptome izrazite osjetljivosti svjesni su i u Eucerinovom istraživačkom timu koji je odabrao 25 sudionika za testiranje specijalizirane Eucerin UltraSENSITIVE linije njege. Koji su njihovi utisci i da li su uspjeli smanjiti osjetljivost kože unutar 4 tjedna testiranja saznajte iz njihovih recenzija.

 

 

 

Dojmovi sudionika testiranja

Eucerin UltraSENSITIVE njegu za izrazito osjetljivu kožu testiralo je 25 ispitanika. Saznajte njihove dojmove!

O Eucerin UltraSENSITIVE kremi za suhu kožu:

Najbolja krema za suhu kožu! Lice mi je jako suho i na obrazima se ljuska; krema pomaže kod suhoće i nestalo je neugodno ljuskanje. Automatski i puder ljepše i bolje prijanja uz kožu i svilenkasto izgleda. Nestalo je crvenilo!Najviše mi se sviđa pakiranje koje je zaštićeno i što krema ne sadrži konzervanse, parabene i alkohol. Odličan proizvod!

Kristina

Više teksta

O Eucerin UltraSENSITIVE fluidu za normalnu i mješovitu kožu:

Koža mi je izrazito osjetljiva i zateže me. Nakon što mi je ova krema došla u ruke, ne odvajam se od nje! Oduševljava me njena tekstura, koža me više ne zateže i u puno je boljem stanju! Nastavit ću je koristiti dalje i svima bi je preporučila.

Slavica S.

Više teksta

O Eucerin UltraSENSITIVE kremi za suhu kožu:

Imam iznimno dehidriranu i osjetljivu kožu lica, suhe ljuskice i crvenilo mi nisu stran pojam. Koža mi izreagira na svaki novi proizvod, ponekad do te mjere da mi se javljaju lišajevi po obrazima. Nakon čišćenja lica, koža zateže i pecka. Ova Eucerin kremica je moj sveti gral, u trenu umiri kožu, s vremenom su i suhe ljuskice nestale, a riješi i svaki onaj lišaj koji se pojavi tu i tamo. Lijepo se upija i koža mi nakon korištenja izgleda zdravo. Kremica ima doživotnog kupca - od mene ima svaku pohvalu i čistu peticu!

Lucija

Više teksta

O Eucerin UltraSENSITIVE fluidu za normalnu i mješovitu kožu:

Tekstura iz snova. Hidratantna, ne premasna, taman da napravi lagani zaštitni sloj. Meni osjetljivoj i netolerantnoj najviše odgovara jer traje na licu cijeli dan i ne moram se ponovno trackati zbog suhoće i zatezanja. Hvala na bezprijekornoj kremica!

Mare

Više teksta

O Eucerin UltraSENSITIVE kremi za suhu kožu:

Najbolja krema ikad, inače imam mješovitu kožu sa masnom T-zonom i ostalim dijelom lica koji je užasno suh. Probala sam svakakve kreme, ali bi mi previše umastile lice ili jednostavno koža prebrzo upije i ponovno je suha. Zato je ova UltraSENSITIVE kremica spas za moje lice.

Antonia

Više teksta

Dokazano poboljšanje stanja kože

Sudionika testiranja prijavilo je smanjenu suhoću kože nakon primjene Eucerin UltraSENSITIVE dnevne kreme.

Više teksta

Sudionika potvrdilo je kako je koža intenzivno nahranjena nakon korištenja Eucerin UltraSENSITIVE njege za izrazito osjetljivu kožu.

Više teksta

Sudionika testiranja izjavilo je kako se na koži ne pojavljuju iritacije nakon što su u svoju rutinu njege uvrstili Eucerin UltraSENSITIVE kremu za izrazito osjetljivu kožu.

Više teksta

Preporuka i nastavak korištenja Eucerin UltraSENSITIVE njege

Čak 97% sudionika testiranja preporučilo bi Eucerin UltraSENSITIVE njegu za izrazito osjetljivu kožu, dok će 99% sudionika nastaviti i dalje koristiti Eucerin UltraSENSITIVE njegu koja je posebno formulirana kako bi zadovoljila potrebe i najosjetljivije kože.

Eucerin UltraSENSITIVE
Biste li preporučili korištenje Eucerin UltraSENSITIVE njege za izrazito osjetljivu kožu?
Eucerin UltraSENSITIVE
Hoćete li nastaviti koristiti Eucerin UltraSENSITIVE njegu za izrazito osjetljivu kožu?

Posebno formulirani preparati za njegu izrazito osjetljive kože

RUTINA NJEGE ZA IZRAZITO OSJETLJIVU KOŽU

1. NJEŽNO ČIŠĆENJE

Da bi se mogućnost netolerancije ili alergijskih reakcija svela na najmanju moguću mjeru za čišćenje kože lica izaberite nježan preparata s pažljivo biranim sastojicima, kao što je izuzetno hranjivo Eucerin DermatoCLEAN mlijeko za čišćenje lica s kompleksom APG, gluko-glicerolom i hijaluronskom kiselinom.

Više teksta
Eucerin UltraSENSITIVE

2. SVAKODNEVNA NJEGA ZA OSJETLJIVU KOŽU

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu i UltraSENSITIVE krema za suhu kožu preporučuje se za izrazito osjetljivu kožu gdje su glavni simptomi neugodan osjećaj na koži sa žarenjem, peckanjem i svrbežom, ali bez vidljivih znakova crvenila. Kada se primjenjuje nakon čišćenja, trenutačno ublažava i umiruje suhu, izrazito osjetljivu kožu lica, vrata i dekoltea pružajući dugotrajnu udobnost i zaštitu kože, a posebni vosak u kremi ostavlja kožu nahranjenom i vlažnom.

Više teksta
Eucerin UltraSENSITIVE

3. NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU

Nježno područje oko očiju posebno je osjetljivo na vanjske čimbenika te zahtjeva dodatnu njegu. Eucerin Q10 ACTIVE krema za njegu oko očiju s koenzimom Q10 djeluje i smanjuje fine linije i bore na okoloočnom području. Nježna formula je posebno prilagođena izrazito osjetljivoj koži. 

Više teksta

4. DODATNA HIDRATANTNA NJEGA

Koži je ponekad potrebno pružiti dodatnu njegu. Jednom tjedno u svoju rutinu njege uvrstite Eucerin Hyaluron-Filler masku za intenzivnu hidrataciju koja trenutno hidratizira kožu i smanjuje fine linije i bore u samo 5 minuta. Pogodna je za sve tipove kože, uključujući i izrazito osjetljivu.

Više teksta

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege

SMANJENJE SIMPTOMA OSJETLJIVOSTI KOŽE NAKON PRIMJENE EUCERIN ULTRASENSITIVE NJEGE

Iskustva sudionika nakon 3 tjedna primjene