Testiranje Eucerin AntiREDNESS – Njege za kožu sklonu crvenilu

0 min čitanja
Prikaži više
crvenilo
Crvenilo se najčešće javlja na obrazima, T-zoni, čelu i bradi.

Inovativna i specijalizirana Eucerin AntiREDNESS linija njege za kožu sklonu crvenilu temelji se na jedinstvenom holističkom pristupu njezi uz kontrolu sva tri simptoma u trokutu izrazito osjetljiive kože: ugrožene zaštitne barijere kože, hiperosjetljivosti živčanih vlakana u epidermi te crvenila kože često uzrokovanog upalom.

Eucerin AntiREDNESS dnevna krema sa zelenim pigmentom i noćna njega sadrže inovativni aktivni sastojak SymSitive koji učinkovito djeluje kao regulator hiperosjetljivosti te trenutačno ublažava i umiruje kožu. Prirodni protuupalni sastojak i antioksidans u formuli - licochalcon A - vidljivo i učinkovito smanjuje neugodno crvenilo na koži.


Zašto se javlja crvenilo na koži?

Uz pojavu crvenila kože često se javlja osjećaj žarenja i peckanja.

Postoji velik broj razloga zbog kojih se javlja crvenilo na koži lica, od kojih su mnogi (ali ne i svi) povezani s izrazitom osjetljivošću kože lica. U najozbiljnijem obliku toga stanja, izrazito osjetljiva koža lica može postati crvena, zajapurena i upaljena uslijed kroničnog poremećaja poznatog pod nazivom rozaceja. Više o ovom stanju kože pročitajte u članku Koža lica sklona crvenilu: Simptomi, uzroci, okidači i liječenje.

Kako prepoznati crvenilo?

crvenilo

Simptomi po kojima je moguće prepoznati crvenilu sklonu kožu lica su:

  • Zajapurenost - Fiziološko stanje u kojem lice i ostali dijelovi tijela postaju upadljivo crveni; između ostalog, mogu ga izazvati lijekovi, temperatura, stres, alkohol ili začini. 
  • Rumenilo - Blaži oblik zajapurenosti, ubrzano nastaje širenjem krvnih žila koje opskrbljuju lice. Do njega može doći kada je koža pregrijana i kada joj je potrebno hlađenje (zbog tjelovježbe, visoke sobne temperature, valova vrućine u menopauzi) ili može biti posljedica neugode ili stresne situacije.
  • Opekline od sunca - Crvenilo, a ponekad i upale na koži javljaju se kao odgovor na djelovanje štetnih UV zraka. 
  • Alergijske reakcije - Mjestimične mrlje koje se javljaju kao posljedica kontakta s alergenima.
 

Testiranje Eucerin AntiREDNESS linije njege protiv crvenila

Iako mnogi od simptoma izrazito osjetljive kože lica nisu vidljivi, kod nekih oboljelih javlja se crvenilo, posebno na obrazima, T-zoni, na čelu i bradi. Da primjena odgovarajuće njege s pažljivo biranim sastojcima zaista može smanjiti crvenilo i odgoditi pojavu ostalih simptoma izrazite osjetljivosti svjesni su i u Eucerinovom istraživačkom timu koji je odabrao 30 sudionika za testiranje specijalizirane Eucerin AntiREDNESS linije njege. Koji su njihovi utisci i da li su uspjeli smanjiti crvenilo i odgoditi simptome osjetljivosti kože saznajte iz njihovih recenzija.

Dojmovi sudionika testiranja

Eucerin AntiREDNESS njegu za smanjenje crvenila kože isprobalo je 30 ispitanika. Saznajte njihove dojmove!

crvenilo

AntiREDNESS kremu sam probala zbog problema sa rosaceom. Koristim noćnu i dnevni kremu iste serije. Krema je lagana, fino se razmazuje i ne ostavlja masne tragove. Koza je nakon mazanja nahranjena, mekana i svjeza. Koristim je prije nanošenja šminke i savršena je kao podloga ispod pudera.

Nikolina

Više teksta

Koristim ovu kremu već treću godinu uzastopno. Nezamislivo mi je spavanje, a da ju nisam stavila na lice. Lice je svježe, meko i bez upalnog crvenila. Također koristim i dnevnu AntiREDNESS kremu i crvenila nema. Ovo je neophodna krema za sve koji imaju velikih problema sa crvenilom, pomaže i kod jačeg crvenila. Jako sam zadovoljna rezultatima baš ove linije protiv crvenila. 

Marijana

Više teksta

Pronašao sam kremu koja mi je nakon 5 godina muke i mazanja svakakvim kremama i mastima pomogla. Niti jedna mi nije nimalo pomogla, a ova krema mi je samo nakon 10 dana otklonila problem koji traje 5 godina. Jako sam zadovoljan i nastavit ću koristiti Eucerin AntiREDNESS kremu sa zelenim pigmentom.

Nidža

Više teksta

Otkako koristim Eucerin AntiREDNESS kremu protiv crvenila moja koža napokon izgleda bolje! Bio sam jako skeptičan, ali crvenilo se povuklo za 50%, sitni kapilari također. Prezadovoljan! Nastavit ću je koristiti i dalje.

Žarko M.

Više teksta

Utisci za 4. tjedan su odlični, mrlje su smanjene, koža mi izgleda svježe i hidratizirano. Nisam primjetila nastanak novih mrlja, ten mi je ujednačeniji i jako sam zadovoljna i sretna. Hvala Vam na prilici za isprobavanje i što sam napokon otkrila proizvod koji nešto radi i koji mi je pomogao smanjiti moje nedostatke.

Mihaela Š.

Više teksta
crvenilo

Dokazano poboljšanje stanja kože

Sudionika potvrdilo je vidljivo smanjenje crvenila nakon primjene Eucerin AntiREDNESS dnevne i noćne njege.

Više teksta

Sudionika potvrdilo je kako Eucerin AntiREDNESS njega učinkovito ublažava crvenilo kože.

Više teksta

Sudionika izjavilo je kako im je koža hidratizirana nakon primjene Eucerin AntiREDNESS njege za smanjenje crvenila.

Više teksta

Eucerin Anti-Pigment njega brzo se upija

Dnevna krema sa zaštitnim faktorom je jedna od rijetkih na tržistu koja ima u sebi i zaštitni faktor i djelatnu formulu koja utječe na hiperpigmentacije.Sviđa mi se zato što se brzo upije i ne ostavlja bijele tragove kao ponekad kreme s spf-om. Makeup dobro sjeda na nju.

Anita G.

Više teksta

Preporuka i nastavak korištenja Eucerin AntiREDNESS njege

Svi sudionici testiranja preporučili bi Eucerin AntiREDNESS njegu za kožu sklonu crvenilu koja pruža trenutnu i dugotrajnu ugodu i olakšanje, a 97% sudionika će nastaviti s korištenjem!

crvenilo
Biste li preporučili korištenje Eucerin AntiREDNESS njege za kožu sklonu crvenilu?
Hoćete li nastaviti koristiti Eucerin AntiREDNESS njegu za kožu sklonu crvenilu?

Posebno formulirani preparati za njegu kože sklone crvenilu

RUTINA NJEGE ZA KOŽU SKLONU CRVENILU

1. NJEŽNO ČIŠĆENJE

Da bi se mogućnost netolerancije ili alergijskih reakcija svela na najmanju moguću mjeru za čišćenje kože lica izaberite nježan preparata s pažljivo biranim sastojicima, kao što je izuzetno hranjivo Eucerin DermatoCLEAN mlijeko za čišćenje lica s kompleksom APG, gluko-glicerolom i hijaluronskom kiselinom.

Više teksta
crvenilo

2. DNEVNA KREMA SA ZELENIM PIGMENTOM

Za trenutno prikrivanje crvenila i ujednačen ten koristite Eucerin AntiREDNESS dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentom i zaštitnim faktorom SPF 25. Formula s prirodnim antioksidansom  - licochalconom A - brzo umanjuje crvenilo i ublažava upalu.

Više teksta
crvenilo

3. NOĆNA NJEGA

Eucerin AntiREDNESS noćna krema protiv crvenila kože lica sa sastojcima SymSitive i licochalconom A pruža trenutačnu udobnost izrazito osjetljive kože, ublažava crvenilo i obnavlja kožu tijekom spavanja.

Više teksta

4. NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU

Nježno područje oko očiju posebno je osjetljivo na vanjske čimbenika te zahtjeva dodatnu njegu. Eucerin Q10 ACTIVE krema za njegu oko očiju s koenzimom Q10 djeluje i smanjuje fine linije i bore na okoloočnom području. Nježna formula je posebno prilagođena osjetljivoj koži. 

Više teksta

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege

SMANJENJE CRVENILA KOŽE NAKON PRIMJENE EUCERIN ANTIREDNESS LINIJE NJEGE

Iskustva sudionika nakon 2 tjedna primjene