Ispiši
Žena se laktom oslanja na koljeno

  Naša filozofija dermokozmetičke njege kože

  Eucerin je marka za njegu kože koju preporučuju dermatolozi i koja se temelji na etičnoj znanosti o koži. Čuva i vraća zdrav izgled kože te pruža osjećaj samopouzdanja zbog zdrave, blistave kože.

  EUCERIN - 100 GODINA INOVACIJE U ZNANOSTI ZA NJEGU KOŽE

  Istraživački centar Beiersdorf
  Istraživački centar Beiersdorf u Hamburgu.

  U suradnji s dermatolozima i uz korištenje naprednih tehnoloških znanja, Eucerin jamči pouzdanost i djelotvornost inovativnih preparata u skladu s najvišim dermatološkim standardima.

  Svojim odabirom aktivnih sastojaka i zahtijevanjem kliničkog dokaza, Eucerin predstavlja sinonim za preparate najviše kvalitete i kombinaciju učinkovitosti i najviše razine podnošljivosti na koži.

  Zahvaljujući medicinskoj stručnosti, stručnosti u području njege kože i predanosti u području kozmetike, Eucerin je marka za njegu kože koja osigurava holistički “dermokozmetički” pristup.
   
  Oslanjajući se na više od 100 godina istraživanja tvrtke Beiersdorf, Eucerin nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje. Dajući koži vidljivo zdraviji izgled i sjaj, Eucerin je jedina marka koja je sinonim medicinske njege za ljepšu kožu. 

  Saznajte više o održivosti u Beiersdorfu