Ispiši
Eucerin Institut za istraživanje kože u Hamburgu; Njemačka

  Osjetite razliku uz medicinsku njegu kože koju preporučuju stručnjaci

  Prvi Eucerin Institut za istraživanje kože u svijetu nudi uslugu specijalizirane dijagnostike kože, savjetovanje o njezi i preparatima te tretmane za lijepu i zdravu kožu.

  POSVEĆENOST POTREBAMA KOŽE - EUCERIN INSTITUT ZA ISTRAŽIVANJE KOŽE

  Eucerin Institut za istraživanje kože
  Eucerin Institut za istraživanje kože nudi različite tretmane koji u potpunosti odgovaraju tipu i stanju kože.

  Naša koža ima veliku ulogu u tome kako se osjećamo i u dojmu koji ostavljamo na druge. Ona može zračiti zdravljem, vitalnošću i samopouzdanjem - ili upravo suprotnim dojmom - tako da je vrlo važno razumjeti vlastitu kožu. Eucerin zna kako naša koža utječe na nas, a nakon više od 100 godina intenzivnog istraživanja i razvoja, istražio ju je izuzetno temeljito i opsežno. Stručnjaci za njegu kože s adresom u Hamburgu razumiju jezik kojim govori vaša koža i nude personalizirana rješenja za sva vaša pitanja i probleme vezano za njegu kože. Njihova predanost, iskustvo i stručnost zajedno dolaze do izražaja u jednom vrlo posebnom mjestu - Eucerin Institutu za istraživanje kože.

  CENTAR IZVRSNOSTI U NJEZI KOŽE U SAMOM SREDIŠTU HAMBURGA

  Koža svakog pojedinca je drugačija, ima vlastite potrebe i zahtijeva posebno prilagođenu njegu. Upravo zato stručnjaci za njegu kože u Eucerin Institutu još preciznije i detaljnije analiziraju i razvijaju personalizirane koncepte i metode liječenja i njege, u potpunosti prilagođene stanju vaše kože. Eucerin Institut za istraživanje kože je idealno mjesto za svakoga tko želi bolje razumjeti svoju kožu pa tako i za osobe sa složenijim potrebama njege kože kojima je potreban stručan savjet liječnika.

  Dermatolog koristi čitač koda kože na licu žene
  Postavljanje dijagnoze o stanju kože uz pomoć posebnog čitača prvi je korak u Eucerin stručnoj njezi kože.

  Tri koraka za zdraviju, ljepšu kožu

  Lice žene rukama dodiruje dermatolog
  Stručnjaci u Eucerin Institutu za istraživanje kože razvijaju personalizirane koncepte za njegu kože.
  Pregled ženina lica visokotehnološkim aparatom
  Uz najnoviji instrument visoke tehnologije pod nazivom "klinička fotografija" i visoku stručnost u području dermatologije, Eucerin Institut za istraživanje kože je adresa broj jedan kad je u pitanju njega kože.

  Najbolje bi bilo da vaš posjet Eucerin Institutu za istraživanje kože započne s dijagnozom stanja vaše kože. U tu je svrhu Eucerin, u bliskoj suradnji s prof. Steinkrausom iz tvrtke DERMATOLOGICUM Hamburg koja se nalazi u istoj zgradi, razvio vlastiti čitač kožnog koda koji u roku od 25 minuta analizira stanje kože, prateći, između ostalih parametara, razinu vlažnosti, crvenila, strukturu kože te elastičnost i pigmentaciju Rezultat: vaš „kožni kod“ pohranjen je na vašem certifikatu za njegu kože.

  Trenutno stanje kože utvrđeno dijagnostičkim pregledom, predstavlja temelj za personalizirano savjetovanje o preparatima te preporuke za tretmane koji odgovaraju vašoj koži. 

  Eucerin Institut za istraživanje kože nudi tretmane koji odgovaraju vašem tipu i stanju kože: bez obzira na to imate li osjetljivu ili suhu kožu ili biste željeli poboljšati jasnoću ili očvrsnuti konture lica, stručnjaci na Stephansplatz u Hamburgu ponudit će rješenje u skladu s potrebama vaše kože s vrlo specijaliziranim nizom tretmana. 

  Zajedno s najnovijim tehnološkim dostignućima te iskušanim i testiranim konceptima liječenja, visoko kvalitetne aktivne tvari u Eucerin preparatima mogu ostvariti svoj puni potencijal - u ozračju povjerenja. Eucerin Institut za istraživanje kože je centar za medicinske konzultacije i stručno savjetovanje te je adresa broj jedan za njegu kože u samom centru Hamburga.

  O EUCERIN INSTITUTU ZA ISTRAŽIVANJE KOŽE

  Prvi Eucerin Institut za istraživanje kože u svijetu otvoren je u središtu Hamburga u veljači, 2012. godine. Na površini od preko 250 m², posjetitelji mogu osobno doživjeti novu dimenziju Eucerin stručnosti u području njege kože. U Eucerin Institutu za istraživanje kože razumijemo jezik kojim govori vaša koža i nudimo vam personalizirana rješenja za sva vaša pitanja i probleme vezano za njegu kože. I ne samo to, već idemo i korak dalje, jer svoju predanost, iskustvo i stručnost u području dermatologije predstavljamo na vrlo posebnom mjestu - povijesnoj zgradi Alter Oberpostdirektion u Hamburgu.

  Razgovor između dermatologa i kupca
  U savjetovalištu o Eucerin njezi dobit ćete detaljne informacije i preporuke za odgovarajuće Eucerin preparate namijenjene specifičnom stanju vaše kože.