Pravila Nagradnog natječaja 'Nova generacija Hyaluron-Filler njege lica'

4 min čitanja
Prikaži više

Članak 1: PRIREĐIVAČ
Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “Nova generacija Hyaluron-Filler njege lica” je (dalje u tekstu: „Nagradni natječaj“) Beiersdorf d.o.o., Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb (dalje u tekstu: „Priređivač“).

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj se priređuje s ciljem promidžbe proizvoda Eucerin od strane Priređivača na teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima. Nagradni natječaj traje od 03.11. do 30.11.2021.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Nagradni natječaj provodi se putem službenog Eucerin Instagram profila: @eucerinhrvatska

Članak 4
: NAGRADNI FOND
Poklanjaju se ukupno 4 Hyaluron-Filler poklon paketa:

 • 1. krug: 
  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju
  Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster
 • 2. krug:
  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju
  Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster
 • 3. krug:
  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju
  Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum
 • 4. krug:
  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema
  Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju
  Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji. Svaki Sudionik se za Nagradni natječaj može prijaviti neograničen broj puta, ali nagradu može osvojiti samo jednom.

Članak 6: NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je: 
• Pratiti @eucerinhrvatska Instagram profil
• Tagirati (označiti) dvije osobe u komentar objave
• Lajkati objavu 

Postovi s nagradnim natječajem se objavljuju tjednom dinamikom na službenom Instagram profilu Eucerin Hrvatska.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA
U krug izvlačenja sretnih dobitnika ulaze isključivo sudionici koji su ispunili sve uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju. Svaki tjedan bira se 1 dobitnik slučajnim odabirom. 
Objave dobitnika:
1.KRUG - 8.11.
2.KRUG - 15.11.
3.KRUG - 22.11.
4.KRUG - 1.12.

Dobitnici će biti objavljeni na službenoj web stranici Eucerin Hrvatska.

Članak 8: DOSTAVA NAGRADA
Rok za dostavu nagrade je 90 dana od završetka nagradnog darivanja.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od nagrada navedenih u članku 4 ili u količinama, odnosno vrijednosti većim od onih koje su navedene u ovim Pravilima. U izvanrednim situacijama, Priređivač ima pravo poslati zamjenski proizvod umjesto nekog od navedenih proizvoda. Nagrade nije moguće zamijeniti za novac.

Članak 10: POGREŠKE I NEPOTPUNE PRIJAVE
Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju Nagradnog natječaja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Nagradni natječaj može se otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema Sudionicima. Sudionici će o otkazu, prekidu ili mirovanju Nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenoj Eucerin Hrvatska internetskoj stranici. U slučaju da se u Nagradnom natječaju ne prijavi dovoljan broj Sudionika, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnom natječaju sudjelovalo Sudionika. Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz Nagradni natječaj, odnosno primjeru ovih Pravila konačna je i obvezuje sve Sudionike.

Članak 11: OSOBNI PODACI
Sudionici u Nagradnom natječaju sudjelovanjem, odnosno prijavom prihvaćaju ova Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja Nagradnog natječaja kako je ovim Pravilima specificirano, a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti kako je definirano na internetskog stranici www.eucerin.hr. Za vrijeme trajanja Nagradnog natječaja prikupljeni podaci se mogu koristiti u marketinške svrhe (slanje promidžbenih, reklamnih ili promotivnih materijala te informiranje o novostima u ponudi, akcijama ili pogodnostima Priređivača), a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravila privatnosti uz prethodnu izričitu suglasnost Sudionika. Osobni podaci Sudionika prikupljeni prihvatom ovih Pravila, a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti koristit će se do dovršetka Nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime može objaviti i koristiti od strane Priređivača Nagradnog natječaja bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu s ciljem promidžbe proizvoda Priređivača. Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u Nagradnom natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Priređivač će pažljivo postupati i čuvati prikupljene osobne podatke, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine broj 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), drugim odgovarajućim propisima te Pravilima privatnosti kako je definirano na internetskoj stranici www.eucerin.hr. Sudionik u svakom trenutku može povući svoj pristanak, zatražiti promjenu ili ispravak već danih osobnih podataka i/ili zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, odnosno za korištenje u marketinške svrhe obavještavanjem Priređivača pisanom obavijesti dostavljenom na adresu Radnička cesta 37a, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu info@beiersdorf.hr.

Članak 12: PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA
Sudionik koji sudjeluje u Nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

 
Zagreb, 1. studeni 2021.

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.