Eucerin Vas nagrađuje

Osvojite poklon uz kupovinu SUN njege za zaštitu od sunca

Uživanje u ljetu najljepše je uz siguran boravak na suncu. Kako biste spremni krenuli na odmor Eucerin je za Vas pripremio posebne nagrade! Samo kupovinom Eucerin SUN njege možete osvojiti jedinstvene Eucerin dodatke za plažu uz koje ljetni odmor postaje još bolji. Izaberite zaštitu od sunca prema potrebama Vaše kože, sačuvajte račun i osvojite nagradu.

 

  • Kupovinom 1 Eucerin SUN njege osvajate losion za zaštitu dječje kože od sunca u praktičnom putnom pakiranju od 50 ml
  • Kupovinom 2 Eucerin SUN njege osvajate moderan ručnik za plažu
  • Kupovinom 3 Eucerin SUN njege osvajate torbu za plažu s pašminom 


Kupovinom Eucerin SUN njege osvojite jedinstvene dodatne za plažu

Kupovina Eucerin SUN njege za zaštitu od sunca vrijedi više! Pošaljite nam račun, kao dokaz kupovine Eucerin SUN njege za zaštitu od sunca, i osvojite jednu od nagrada. Darivanje traje od 15. lipanja 2020. do isteka zaliha.
Prijavite se

Izaberite svoj jedinstveni Eucerin dodatak za plažu

Uživajte bezrižno u ljetu uz Eucerin SUN zaštitu od sunca i osvojite poklon. Kupite jedan Eucerin SUN preparat, sačuvajte račun i osvojite Eucerin SUN kids pocket zaštitu od sunca koja štiti kožu mališana u svakom trenutku.
Uživajte bezrižno u ljetu uz Eucerin SUN zaštitu od sunca i osvojite poklon. Kupite dva Eucerin SUN preparata, sačuvajte račun i osvojite trendi Eucerin ručnik za plažu.
Uživajte bezrižno u ljetu uz Eucerin SUN zaštitu od sunca i osvojite poklon. Kupite tri Eucerin SUN preparata, sačuvajte račun i osvojite modernu torbu za plažu s pašminom.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.