Eucerin savjetnik

Poznati dermatolozi pružaju odgovore na najčešća pitanja o njezi kože

Eucerin je vodeća robna marka za njegu kože koja se temelji na etičnoj znanosti o koži. Oslanjajući se na stoljetnu tradiciju istraživanja, Eucerin iznova otkriva nove inovativne sastojke i stvara preparate za njegu kože koji nas čine još ljepšima izvana, a unutra pružaju osjećaj mira i samopouzdanja. 

Uz stvaranje visokokvalitetne, inovativne njege koja kožu čini zdravom i pruža zadovoljstvo, Eucerin stvara bliske odnose s liječnicima dermatolozima kako bi svojim potrošačima pružio ono najbolje za njihovu kožu. U svakodnevnoj bliskoj interakciji i suradnji s ponajboljim hrvatskim dermatolozima, želimo pronaći rješenje za svaki problem, tip ili indikaciju kože. Kako bi se u svojoj koži osjećali najbolje moguće, potražili smo odgovore na najčešća pitanja o njezi. U Eucerin savjetniku potražite savjete vrsnih dermatologa koji pružaju odgovore na pitanja i preporučuju odgovarajuću Eucerin njegu.

Dermatolozi pružaju odgovore na vaša pitanja o njezi kože

Kako pravilno njegovati suhu kožu?

Kako razlikovati tipove suhe kože i izabrati odgovarajuće Eucerin preparate za određenu indikaciju, otkrila nam je dr. sc. Vesna Sredoja Tišma, dr.med., specijalist dermatovenerologije KB Dubrava u Zagrebu.
Saznajte više

Smanjite hiperpigmentaciju pravilnom njegom

Smanjite hiperpigmentaciju i spriječite njeno ponovno pojavljivanje uz Eucerin njegu i savjete Prim. Sanja Špoljar, dr.med. specijalist dermatologije i venerologije koja će dati odgovore na vaša najčešće postavljana pitanja.
Saznajte više

Kako pravilno njegovati atopičnu kožu?

Kako izabrati odgovarajuće Eucerin preparate za atopijski dermatitis, otkrila nam je dr. sc. Ružica Jurakić Tončić, dr. med, specijalist dermatovenerologije Klinike za dermatovenerologiju KBC Zagreb i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Saznajte više

Pravilna njege ispucale i nadražene kože

Kako Eucerin Aquaphor mogu koristiti svi članovi obitelji u svakodnevnoj rutini, otkriva dr. Valentina St.Georges, specijalist dermatologije i venerologije iz Opće bolnice Pula.
Saznajte više

Njega masne i aknama sklone kože

Odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi masne kože i akni, pružit će vam Vesna Lamer, dr. med., spec. dermatolog i venerolog iz privatne dermatološke ordinacije Dermatologija Dubrava u Zagrebu.
Saznajte više

Stručni savjeti dermatologa za zdravu i blistavu kožu

Pobijedite hiperpigmentaciju

Smanjite hiperpigmentaciju i spriječite njeno ponovno pojavljivanje uz Eucerin njegu i savjete Prim. Sanja Špoljar, dr.med. specijalist dermatologije i venerologije.

Njega atopične kože

Kako izabrati odgovarajuće Eucerin preparate za atopijski dermatitis, otkrila nam je dr. sc. Ružica Jurakić Tončić.

Koža bez akni

Pobijedite akne uz Eucerin DERMOPURE i savjete Vesne Lamer, dr. med., spec. dermatolog i venerolog.

Ispucala i nadražena koža

Odgovore na najčešća pitanja povezana sa ispucalom i nadraženom kožom, otkriva dr. Valentina St.Georges, specijalist dermatologije i venerologije iz Opće bolnice Pula.

Njega suhe kože

Kako izabrati odgovarajuće Eucerin preparate za određenu indikaciju, otkriva dr. sc. Vesna Sredoja Tišma, dr.med., specijalist dermatovenerologije.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije