Pravila Nagradnog natječaja 'Postani newsletter pretplatnik i osvoji nagradu'

Članak 1.

Nagradni natječaj pod nazivom 'Postani newsletter pretplatnik i osvoji nagradu' (dalje u tekstu: „Natječaj“) priređuje Beiersdorf d.o.o., MB: 01473042, OIB: 57315927742, Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb  (dalje u tekstu: „Priređivač“). Natječaj se priređuje s ciljem promidžbe proizvoda Eucerin od strane Priređivača, na teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima.

Članak 2.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina. Nagradni natječaj komunicira se putem službene Eucerin web stranice, Facebook i Instagram stranice. Sudionici se na Natječaj prijavljuju ispunjavanjem sljedećih uvjeta:

ukoliko se u periodu od 01.09. do 31.12.2022. pretplate na službeni Eucerin Newsletter Hrvatska putem ovog linka
ukoliko na web stranici www.eucerin.hr ostave vlastitu recenziju na bilo koji Eucerin preparat u vremenskom periodu od 01.09.2022. do 31.12.2022. u 23:59.
ukoliko u Facebook ili Instagram objavi vezanoj uz Natječaj u komentarima navedu za koju su Eucerin njegu ostavili recenziju na www.eucerin.hr
ukoliko recenzija glasi na puno ime i prezime osobe koja ostavlja recenziju i ukoliko ne sadržava nasilničke, rasističke, uvredljive izjave ili napade ili jezike mržnje.
Natječaj traje od 01.9.2022. do 31.12.2022. u 23:59.

Članak 3.

Nagradni fond za Natječaj čini  4 preparata Eucerin njege za kožu lica:

1. Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30, 50 ml
2. Eucerin Anti-Pigment dvofazni serum, 30 ml
3. Eucerin Hyaluron-Filler + UREA dnevna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom, 50 ml
4. Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster, 30 ml

Nagrađujemo 4 osobe koje zadovolje kriterije određene člankom 2. Stručni žiri sudjeluje u odabiru dobitnika po principu 1 dobitnik/ica na mjesečnoj bazi. Dobitnici nagrada biti će ažurno objavljeni na www.eucerin.hr u periodu od 02.10 sve do 06.01.2023.

Nakon objave dobitnika, isti je dužan poslati svoje kontakt podatke u putem web kontakt obrasca na Eucerin službenoj stranici ili u inbox Eucerin Hrvatska Facebook ili Instagram Direct u roku od 7 dana od proglašenja. Podatci trebaju uključivati: ime, prezime, adresu stanovanja, grad, poštanski broj, kontakt.

Voditelj zbirke osobnih podataka dobitnika bit će Priređivač, a podaci će se upotrijebiti isključivo za slanje pošiljke. Nagradni fond šalje se na adrese dobitnika unutar 90 dana od završetka natječaja.

Članak 4.

Svaki Sudionik se za Natječaj može prijaviti neograničen broj puta, ali nagradu može osvojiti samo jednom.

Članak 5.


U Natječaju nemaju pravo sudjelovati radnici Priređivača, te članovi njihovih užih obitelji.

Članak 6.

Priređivač ima pravo poslati zamjenski proizvod umjesto navedenog. Nagrade nije moguće zamijeniti za novac.

Članak 7.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača Natječaja prema Dobitniku.

Članak 8.

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju Natječaja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Natječaj se može otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema Sudionicima. Sudionici će o otkazu, prekidu ili mirovanju Natječaja biti obaviješteni na internetskoj stranici www.eucerin.hr

Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz Natječaj, odnosno primjeru ovih Pravila konačna je i obvezuje sve Sudionike.

Članak 9.

Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Članak 10.

U slučaju spora između Priređivača i Sudionika ovog Natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.