• (32)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 50+

Pouzdana krema za sunčanje za lice za masnu kožu sklonu aknama s učinkom protiv sjaja do 8 sati.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Krema za sunčanje podržava vlastiti mehanizam obavljanja DNA kože i uključuje tehnologiju kontrole mašćenja koja regulira sebum.

 

 

 

Kupite online:

     

     

Krema za zaštitu od sunca za lice za masnu kožu i kožu sklonu aknama

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje na koži. 

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+ je svakodnevna krema za zaštitu od sunca za lice za masnu kožu i kožu sklonu aknama. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Krema za zaštitu suhe kože od sunca također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Tehnologija kontrole mašćenja i reguliranje sebuma s L-karnitinom i upijajućim mikro česticama pruža koži trenutačni učinak suh na dodir i dugotrajan učinak protiv sjaja do osam sati.

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+ ne sadrži  parfem i ima iznimno laganu teksturu koja se ne masti. Kliničke i dermatološke studije pokazuju dobru podnošljivost na osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama. Eucerin njegu za masnu i aknama sklonu kožu potražite ovdje.

Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu i utjecaju sunca na osjetljivu i problematičnu kožu.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Često postavljana pitanja

Kako mogu znati koji SPF koristiti?

Kreme za sunčanje dostupne su u četiri različite razine zaštite: niska (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) i vrlo visoka (50+). Što je veći faktor zaštite, to je bolja zaštita vaše kože, ali važno je da svaka dva sata u dostatnoj mjeri  temeljito nanesete proizvod (pazite da vam ništa ne promakne).

Može li krema za sunčanje začepiti moje pore i izazvati prištiće?

Neki ljudi s masnom kože i skloni aknama se boje da će  krema za sunčanje pogoršati njihove simptome i te stoga potpuno izbjegavaju koristiti zaštitu od sunca. Posebno formulirani proizvodi kao što su Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 30 namijenjeni su za masnu kožu sklonu aknama. Ultra lagana formula ima tehnologiju kontrole mašćenja koja regulira sebum s L-karnitinom i upijajućim  mikročesticama. Ostavlja površinu neposredno suhu na dodir i pruža dugotrajan učinak protiv sjaja do osam sati.

Utječe li sunce na masnu i aknama sklonu kožu saznajte u članku Pomaže li sunce aknama ili ih pogoršava?.

Moja je koža sklona aknama. Trebam li posebnu zaštitu od sunca?

Da. Učinkovita zaštita od sunca je neophodna za sve tipove kože, a posebno je važna za kožu sklonu aknama zbog brojnih razloga:

 1. Zaštita od hiperpigmentacije: Kada je tkivo kože oštećeno - kao što je to slučaj s mrljama i aknama - pretjerana količina melanina (pigment kože) može se akumulirati na jednom području. Taj višak melanina ostaje nakon što oštećeno tkivo ozdravi ostavljajući pigmentnu oznaku. Ove pigmentne oznake osobito su osjetljive na sunce, a prava zaštita od sunca pomaže da one ne potamne i postanu vidljivije.
     2. Za sprečavanje isušivanja kože: Masna koža treba vlagu. Prekomjerno izlaganje suncu uzrokuje njezino isušivanje i oboljenje sebacealnih žlijezda (koje proizvode sebum koji koži daje masnoću koju treba). Taj višak sebuma jedan je od ključnih faza u razvoju mrlja. Kada se koža isuši, njezini vanjski slojevi otvrdnu i može doći do prirodnog procesa ljuštenja kože. Mrtva koža može se nakupiti, blokirati pore i pogoršati akne. Odgovarajuću njegu za masnu i aknama sklonu kožu potražite ovdje.

Također je važno biti svjestan da neki lijekovi protiv akni i guljenja kože mogu učiniti kožu osjetljivijom na sunce i podložnijom oštećenjima kože uzrokovanima suncem. Formula Eucerin Sun Oil Control gel-krema je idealna za uporabu na koži koja je podložnija oštećenju zbog lijekova ili guljenju no preporučujemo korištenje Eucerin Sun Oil Control gel-kreme SPF 50+. Viši SPF će vašoj koži pružiti potrebnu zaštitu. I SPF 30 i SPF 50+ također „ne začepljuju“ pore  što znači da ne sadrže sastojke koji mogu blokirati pore i potaknuti nastajanje mrlja.

Ultra lagana formula ima tehnologiju kontrole masnoća koja regulira sebum s L-karnitinom i upija mikročestice. Daje neposredni završni učinak suh na dodir i dugotrajan efekt protiv sjaja do osam sati.

Želite li masnu i aknama sklonu kožu dovesti pod kontrolu pronađite korisne savjete u Eucerin savjetniku za čistu kožu.

Zašto je potrebno integrirati njegu lica sa zaštitom od sunca u vlastitu dnevnu rutinu?

Koža lica je osjetljivija na UVA/UVB zračenje i HEVIS svjetlost nego koža tijela jer je izložena suncu tijekom cijele godine. Zaštita od sunca može vam pomoći u izbjegavanju staničnog oštećenja DNA uzrokovanog UV-om, fotostarenja (preranog starenja uzrokovanog suncem) i hiperpigmentacije. Važno je zaštititi kožu lica uvijek kad god je izložena suncu.

Saznajte više o važnosti zaštite lica i tijela od sunca.

Mogu li koristiti zaštitu od sunca i šminku?

Da. Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+ je pogodna za korištenje ispod šminke. Tekuća i praškasta šminka mogu se sigurno nanositi preko zaštite od sunca bez utjecaja na njegovu zaštitu.

Saznajte kako izabrati šminku za masnu i kožu sklonu nepravilnostima.

Koja je razlika između UVA i UVB zraka?

UVA zrake prodiru u dublje slojeve kože. One stimuliraju proizvodnju slobodnih radikala na koži što uzrokuje oksidacijski stres i može dovesti do neizravnog oštećenja DNA (gdje slobodni radikali tijekom vremena modificiraju staničnu DNA). UVA zrake najčešće su povezane s fotostarenjem (prerano starenje kože uzrokovano suncem). One također mogu potaknuti alergije na sunce kao što je polimorfna svjetlosna erupcija (PLE). UVB zrake također mogu izazvati alergije, ali u manjoj mjeri.

UVB zrake
osiguravaju energiju koja je potrebna vašoj koži da stvori vitamin D i stimulira proizvodnju melanina koji je odgovoran za tamnjenje. Ne putuju duboko kao UVA zrake, koji prodiru do najudaljenijih slojeva kože, no uzrokuju više neposrednih oštećenja poput opeklina od sunca. UVB zrake izravno se apsorbiraju putem stanične DNA što može dovesti do bolesti kože kao što su aktinska keratoza i rak kože.
Obje vrste UV zraka mogu izazvati hiperpigmentaciju i mogu pridonijeti uvjetima kao što su sunčane mrlje (također poznate kao staračke mrlje) i melazma.

Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Što je visokoenergetska vidljiva svjetlost i zašto svoju kožu moram od nje štititi?

Spektar svjetlosti sastoji se od UV, vidljivog i infracrvenog svjetla. Ljudsko oko može otkriti vidljivu sunčevu svjetlost, dok ostale sunčeve svjetlosti ostaju nevidljive golim okom. Dio vidljivog spektra ima visoku razinu energije i poznat je kao visokoenergetska vidljiva svjetlost. Također se naziva HEVIS svjetlost, HEV svjetlost, HEVL a ponekad „plavo svjetlo“ ili „plavo ljubičasto svjetlo“.

Poput UVA zračenja, HEVIS svjetlost prodire u dublje slojeve kože (dermis) i može stvoriti slobodne radikale. Ovi slobodni radikali jedan su od glavnih uzroka fotostarenja (preranog starenja kože uzrokovanog suncem). Oni interferiraju sa stanicama kože i razgrađuju kolagen i elastin koji našoj koži daje punašan, mladenački izgled. HEVIS svjetlost je također povezana s neujednačenom pigmentacijom kože i melazmom.

Mnoge moderne kreme za sunčanje nude učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja, no preporučujemo da pazite na proizvode koji se također pružaju zaštitu od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti. Ovi proizvodi će pružiti vašoj koži pouzdanu zaštitu od fotostarenja te dugoročno mogu pomoći u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože kao što su bore. Više o koži koja stari saznajte ovdje.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije dokazuju dobru podnošljivost na osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama.
Proizvod je testiran te je dokazano da je prikladan za vlažnu klimu.

Kontrolna krema za zaštitu od sunca (1) Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 50+ (1)

GLAVNI NALAZI

Dvije studije koje su ispitivale korištenje proizvoda (2) koje su uključivale 325 žena s kombiniranom, masnom kožom i kožom sklonom aknama pokazale su izvrsne rezultate. One su izvijestile:
• Trenutna apsorpciju (98%)
• Ultra lagana teksturu (95%)
• Dugotrajan suhi mat završni rezultat (94%)
• Bez sjaja nekoliko sati nakon primjene (93%)

U zasebnom kliničkom ispitivanju studija je potvrdila da (3):
• Njihova koža bila je manje masna (90%)
• Proizvod nije začepio pore (86%)
• Proizvod ima učinak reguliranja sebuma (81%)

2. Eucerinovo istraživanje. Eucerin gel-krema za zaštitu od sunca s kontrolom mašćenja SPF50 + primijenjena je približno jednom dnevno tijekom dva tjedna. Studije su provedene u vrućim i vlažnim klimatskim uvjetima (Tajland i Španjolska).

3. Eucerinovo istraživanje. Rezultati kliničkog ispitivanja koji uključuju 40 žena s kombiniranom do masnom kožom. Eucerinova gel-krema s kontrolom masnoća SPF50 + je primijenjena dva puta dnevno tijekom četiri tjedna

Lice prije i poslije aplikacije Eucerin njege za masnu kožu
Lijeva strana: kontrolna krema (3) | Desna strana: Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 50+ (3)

Sastojci

Krema za sunčanje kao dio vaše dnevne rutine

• Nanesite ujutro poslije, ili umjesto svog redovitog proizvoda za dnevnu njegu
• Visoka zaštita od sunca je osobito važna ako uzimate lijekove protiv akni ili koristite proizvode za  piling kože jer oba ova tretmana mogu učiniti kožu još osjetljivijom na sunce
• Može se koristiti u kombinaciji s drugim Eucerin proizvodima za zaštitu lica  kao što su oni iz asortimana Eucerin DERMOPURE
• Vaša koža odmah je zaštićena od sunca - nije potrebno čekanje.
• Po potrebi nanesite šminku

Žena nanosi proizvod za zaštitu od sunca

Zaštita od sunca nije samo za osobe koje se sunčaju. Lagana do umjerena svakodnevna izloženost suncu utječe na kožu a koža sklona mrljama je osobito osjetljiva na probleme s hiperpigmentacijom koja se pogoršava izlaganju suncu. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u svakodnevnu njegu kože.


Saznajte više o važnosti zaštite lica i tijela od sunca.

Važne upute za uporabu

• Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja na sunce i ponovo nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite
• Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite
• Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca
• Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju
• Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti
• Izbjegavajte kontakt s očima
• Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegavajte izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje

Tri koraka do optimalne zaštite od sunca

Eucerin napredna spektralna tehnologija

Odaberite proizvod koji nudi odgovarajuću razinu zaštite za vašu kožu. Treba osigurati zaštitu od UVA i UVB zraka i zaštitu od visokoenergetski vidljive svjetlosti (HEVIS). Također bi trebao biti prilagođen vašem tipu i stanju kože. Ukoliko još ne znate koji je vaš tip kože možete saznati ovdje.

Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Važno je upotrijebiti dostatnu količinu proizvoda za zaštitu od sunca

Važno je upotrijebiti dostatnu količinu proizvoda i  ponovo ga primjenjivati u redovitim intervalima.  
Možete upotrijebiti dlan za mjerenje količine proizvoda koji će se koristiti. Preporučujemo da, za pokrivanje lica, vrata i dekoltea,  koristite deblju liniju fluida za sunčanje koja se proteže od vrha vašeg srednjeg prsta do zgloba ruke.

Nemojte zaboraviti uši i stražnji dio vrata.

Neke dijelove je lako zaboraviti namazati. Nemojte zaboraviti uši i stražnji dio vrata.

Po potrebi nanesite lijek za kožu sklonu aknama, ili tretirajte kožu Eucerin DERMOPURE matirajućim fluidom.

 

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Koristite ovaj proizvod ako …

Isprobajte drugi proizvod ako…

Imate masnu kožu sklonu aknama i tražite visoku zaštitu od sunca za lice:

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+ nudi visoku zaštitu i posebno je oblikovana za vaš tip kože.

Pronađite i ostale Eucerin preparate za njegu masne i aknama sklone kože.

Tražite proizvod za zaštitu od sunca s iznimno laganom teksturom:

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+ je iznimno lagan, ne masti se, nije ljepljiv te se brzo i jednostavno upija. Također je nekomedogen.

Tražite kremu za sunčanje koja sprječava da vaše lice razvije masni sjaj:

Eucerin Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+ pruža osmosatni učinak protiv sjaja. Tehnologija kontrole masnoće u formuli daje neposredni i dugotrajni suhi mat završni izgled zahvaljujući svojoj suhoj teksturi i formuli koja regulira sebum.

Želite li spriječiti pojavu akni uzrokovanih suncem:

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+ štiti vašu kožu od pigmentacije uzrokovane suncem.

Saznajte više o utjecaju sunca na akne.

Imate masnu kožu i tražite visoki proizvod za zaštitu od sunca za svoje tijelo:
Tražite zaštitu od sunca s visokim faktorom zaštite posebno formuliranim za djecu:
Imate masnu kožu sklonu aknama i tražite losion za sunčanje koji pruža vrlo visoku zaštitu:

Isprobajte Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 50+.

Imate osjetljivu kožu koja je masna, ali nije osobito sklona mrljama i tražite proizvod s visokom razinom zaštite za vaše lice:
Imate osjetljivu kožu koja je suha i tražite proizvod s visokom razinom za vaše lice:

Eucerin zaštita od sunca Pouzdana zaštita od sunca prilagođena uvjetima kože

Proizvodi za zaštitu od sunca tvrtke Eucerin Sun pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem.

Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu. 

Vrhunski asortiman zaštite od sunca uključuje proizvode koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože:

 - Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za kontrolu masnoće za regulaciju sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

 - Ako je vaš primarni problem s kožom preuranjeno starenje, proizvodi za sprečavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože.

- Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozilrutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE.

Asortiman uključuje i Eucerin proizvode za zaštitu kože od sunca za djecu (koji su posebno oblikovani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta), kao i proizvode za odrasle i djecu primjerene za atopičnu kožu.2

Proizvodi tvrtke Eucerin za zaštitu od sunca dostupni su u rasponu  srednjih, visokih i vrlo visokih faktora zaštite od sunca (SPF). Svi su klinički i dermatološki dokazani kao vrlo učinkoviti i dobro ih podnosi osjetljiva koža.

(1) - Udovoljavanje najviših standarda za UVA i UVB zaštitu kako je definiralo udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite veće su od zahtjeva EU.
(2) - Eucerin Kids mineralni losion  za zaštitu od sunca ne uključuje naprednu spektralnu tehnologiju, ali koristi klinički dokazane nekemijske filtere. Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin prozirni sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca i Eucerin prozirni sprej za zaštitu od sunca suh na dodir ne sadrže gliceretiničnu kiselinu.

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

 • (22)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna lagana struktura: ne lijepi se, ne masti se, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

 • (12)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- Za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna svjetlosna struktura: neljepljiva, nemasna, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30

Za sve tipove kože

Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30

 • (9)

 • Visoka zaštita od sunca za tijelo
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA / UVB zaštita i zaštita od HEVIS svjetlosti
 • Za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, masnu i aknama sklonu kožu
 • Umiruje i štiti kožu od oštećenja izazvanih suncem
 • Ostavlja kožu trenutno suhu na dodir
 • Iznimno lagana tekstura: 0% masnog sjaja, neljepljiva
 • Vrlo brzo se upija
 • Vodootporna i otporna na znoj
 • Efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu

Saznajte više
Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+

Za sve tipove kože

Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+

 • (12)

 • Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA / UVB zaštita i zaštita od HEVIS svjetlosti
 • Za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, masnu i aknama sklonu kožu
 • Umiruje i štiti kožu od oštećenja izazvanih suncem
 • Ostavlja kožu trenutno suhu na dodir
 • Iznimno lagana tekstura: 0% masnog sjaja, neljepljiva
 • Vrlo brzo se upija
 • Ekstra vodootporna i otporna na znoj
 • Efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu

Saznajte više

Za neujednačen ten kože

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+

 • (48)

 • Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti HEVIS
 • Za sve tipove kože
 • Sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem
 • Učinkovitio smanjuje tamne mrlje 
 • Sprječava njihovo ponovno pojavljivanje uslijed redovite primjene
 • Za ujednačeniju, sjajniju kožu
 • Ugodna lagana tektura: ne lijepi se, nemasna formula, brzo upijanje
 • Prikladno za primjenu ispod šminke
 • Nekomedogeno

Saznajte više

Fotostarenje

Eucerin Photoaging Control losion SPF 50+

 • (19)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Za sve tipove kože
- Pomaže u sprječavanju fotostarenja
- Vidljivo smanjuje znakove starenja na koži
- Daje koži svježiji, ujednačeniji izgled
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

 • (15)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50+

 • (11)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija: zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Ukupna ocjena
 • (32)
5 od 5 bodova / 32 recenzija
5 Stars
31
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Ana Režić,

Spas u zadnji čas

Nakon dugo traženje dobre kreme poslušam savjet tete u ljekarnoj i uzmem kremu.Iako su mi sve kreme do sada bile nikakve,nisam se previse nadala.Nakon 7 dana nanošenja control 50 moje lice se preporodilo.Lagana tekstura kreme,lako se nanosi,neostavlja masan trag a moja koža je prodisala.Hvala sto postojite ,i sto sam onako sva zbunjena poslusala savjet ljekarnika i probala odličnu kremu koju cu sigurno i dalje nastaviti koristiti ❤
Maja G,

Najbolja SPF krema za masnu kožu

Jako, jako dugo sam tražila kremu za lice sa zaštitnim faktorom koja će zadovoljiti sve moje kriterije i na tom putu sam ih isprobala stvarno puno. Ovo je jedina koju kupujem uvijek iznova od kada sam ju otkrila. Imam masnu kožu lica i jako teško je pronaći SPF kremu koja ne čepi pore, dodatno ne masti kožu i ne uzrokuje nepravilnosti. Ova krema je u svakom pogledu savršena. Vrlo ugodne i lagane teksture, brzo se razmazuje i upija ostavljajući kožu matiranom. Volim ju nositi na plaži jer znam da mi je koža sigurna i zaštićena, nikada nisam niti malo pocrvenila s njom. Savršena je kao podloga ispod pudera i odlično drži moju kožu matiranom, puder jako lijepo sjeda na nju. S obzirom da ja kremu za lice sa zaštitnim faktorom nosim uvijek, kroz cijelu godinu jako mi je bitno da ispunjava sve moje kriterije i iskreno mogu reći da sam pronašla svoju najdražu SPF kremu. Od srca ju preporučam svima koji imaju masnu kožu, probajte i nećete požaliti.
Ivana ,

Cijelo ljeto uz mene

Eucerin Sun Oil Control gel koristim dva mjeseca i prezadovoljna sam . Imam izrazito masnu kožu sklonu aknama posebice ljeti . Volim se izlagati suncu , a Sun Oil gel mi omogučava bezbrižno sunčanje . Koža lica mi se više ne masti kao prije , akni više nemam . Lice mi je lijepo , čisto i preplanulo . Lagane teksture , brzo se upija , predivno miriše i štiti moju kožu . Koristit ću ga tokom cijele godine , obožavam ga . Preporučam svima .
Mala Biljana,

Sve preporuke!

Ova krema je moj najneophodniji kozmeticki proizvod svako ljeto. Bez zaštitnog faktora ne smijem ni proviriti na sunce, a istovremeno taj faktor mora biti lagan, koža mora disati i mora dobro "držati" make up bez ruznog masnog sjaja. Sve to sam pronašla u Oil Control Dry Touch gel-kremi SPF 50+.
Miha,

Odlična ljetna krema

Savršena krema za ljetne dane! Ne ostavlja masno lice, lagana je, ne zatvara pore pa je samim time pojava akni puno slabija 🙂

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije