• (84)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+

Pouzdan sprej za zaštitu od sunca za djecu s `Anti-Stain After Wash`* tehnologijom. Štiti i umiruje dječju osjetljivu kožu te smanjuje rizik od dugotrajnih oštećenja kože.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visok faktor zaštite od  UVA/UVB i HEVIS svjetlosti, te podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

 

Kupite online

     

     

 

Zaštita od sunca u spreju za djecu

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje kože.
Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ posebno je formuliran da umiruje osjetljivu kožu i štiti od opeklina i dugotrajnih oštećenja uzrokovanih suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtreza visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Krema za sunčanje za djecu također sadrži gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože. Bez parfema, i ekstra otporan na vodu, formula također sadrži `Anti-Stain After Wash’* tehnologiju. 
Saznajte više o Eucerinovoj inovativnoj tehnologiji u članku Kako mogu zaštititi svoju odjeću od žutih mrlja koje ostavljaju proizvodi za zaštitu od sunca?

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ klinički je i dermatološki prikladan za osjetljivu dječju kožu uključujući kožu s atopičnim dermatitisom. Može se koristiti na djeci od 6 mjeseci starosti.

Ostale Eucerin preparate za njegu atopične kože potražite ovdje.

*Pomaže smanjiti intenzitet od mrlja nakon pranja koje se javljaju zbog primjene krema za sunčanje.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koje definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.


Često postavljana pitanja

Kako mogu znati koji SPF koristiti za svoje dijete?

Koža vašeg djeteta će imati koristi od visokog ili vrlo visokog faktora zaštite od sunca koji je posebno oblikovan za njihovu osjetljivu mladu kožu. Kreme za sunčanje  dostupne su u četiri različite razine zaštite: niska (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) i vrlo visoka (50+). Što je faktor zaštite veći, koža je više zaštićena i preporučujemo da uvijek nanosite zaštitu od sunca s visokim ili vrlo visokim faktorom na mladu i osjetljivu kožu.

Preporučljivo je držati djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti, osobito tijekom vrhunaca intenziteta i koristiti zaštitnu odjeću. Nanesite zaštitu od sunca temeljito na bilo koji dio tijela koji je izložen i nanosite ju u dostatnoj mjeri svaka dva sata. I zapamtite da se oštećenja kože mogu pojaviti čak i prije nego što je opeklina vidljiva.

Zašto djeca trebaju posebnu zaštitu od sunca?

Dječja koža, kao i mnogi njihovi organi, još se razvijaju i zato su osjetljiviji na sunčevu svjetlost. Mlađa koža je tanja od kože odrasle osobe, a njezina barijerna funkcija i mehanizmi samozaštite (posebice sinteza melanina) nisu potpuno razvijeni. Omjer površine i količine  također je mnogo veći  u primjeni na dječjoj koži.

Oštećenja kože uzrokovana suncem tijekom djetinjstva stavljaju dijete pod puno veći rizik od daljnjeg oštećenja kože kasnije u životu. Možete pročitati više o učincima sunca na dječju kožu.

Koja je razlika između UVA i UVB zraka?

UVA zrake prodiru u dublje slojeve kože. One stimuliraju proizvodnju slobodnih radikala na koži što uzrokuje oksidacijski stres i može dovesti do neizravnog oštećenja DNA (gdje slobodni radikali tijekom vremena modificiraju staničnu DNA). UVA zrake najčešće su povezane s fotostarenjem (prerano starenje kože uzrokovano suncem). One također mogu potaknuti alergije na sunce kao što je polimorfna svjetlosna erupcija (PLE). UVB zrake također mogu izazvati alergije, ali u manjoj mjeri.

UVB zrake osiguravaju energiju koja je potrebna vašoj koži da stvori vitamin D i stimulira proizvodnju melanina koji je odgovoran za tamnjenje. Ne putuju duboko kao UVA zrake, koje prodiru do najudaljenijih slojeva kože, no uzrokuju više neposrednih oštećenja poput opeklina od sunca. UVB zrake izravno se apsorbiraju putem stanične DNA što može dovesti do bolesti kože kao što su aktinska keratoza i rak kože.

Pročitajte više o važnosti zaštiti kože lica i tijela od sunca.

Što je visokoenergetski vidljiva svjetlost i zašto moram od nje zaštiti svoju kožu?

Spektar svjetlosti sastoji se od UV, vidljivog i infracrvenog svjetla. Ljudsko oko može otkriti vidljivu sunčevu svjetlost, dok ostale sunčeve svjetlosti ostaju nevidljive golim okom. Dio vidljivog spektra ima visoku razinu energije i poznat je kao visokoenergetski vidljiva svjetlost. Također se naziva HEVIS svjetlost, HEV svjetlost, HEVL a ponekad „plavo svjetlo“ ili „plavo ljubičasto svjetlo“.

Poput UVA zračenja, HEVIS svjetlost prodire u dublje slojeve kože (dermis) i može stvoriti slobodne radikale. Ovi slobodni radikali jedan su od glavnih uzroka fotostarenja (preranog starenja kože uzrokovanog suncem). 

Mnoge moderne kreme za sunčanje nude učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja, no preporučujemo da pazite na proizvode koji također pružaju zaštitu od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti. Ovi proizvodi će pružiti vašoj koži pouzdanu zaštitu od fotostarenja te dugoročno mogu pomoći u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože poput bora. Saznajte više o koži koja stari.

 

Je li Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ pogodan za malu djecu?

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ pogodan je za korištenje na djeci od 6 mjeseci starosti. Ako tražite zaštitu od sunca za mlađu djecu, isprobajte Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože SPF 50 ili Eucerin Sensitive Protect Kids Mineral losion SPF 30, koji su prikladni za bebe i djecu od tri mjeseca.

Koja je razlika između Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ i Eucerin Sensitive Protect Kids losiona SPF 50+?

Razlika je u teksturi i primjeni proizvoda i dobi za koje su prikladni, a ne razini zaštite od sunca koju oni nude.

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ je iznimno lagana, neprozirna tekućina koja dolazi u pumpici za raspršivanje za jednostavnu primjenu. Pogodan je za osjetljivu kožu, uključujući kožu s atopičnim dermatitisom, a može se koristiti i kod djece starije od tri godine. Ostale Eucerin preparate za njegu atopične kože potražite ovdje.

Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ pogodan je za uporabu na bebama i djeci od tri mjeseca. To je nemasni losion koji se nanosi rukom na kožu vašeg djeteta.

Oba proizvoda ne sadrže parfem.

Saznajte više o utjecaju sunca na osjetljivu i problematičnu kožu.

Što je Anti-Stain After Wash tehnologija - zaštita protiv mrlja nakon pranja i kako djeluje*?

Anti-Stain After Wash - zaštita protiv mrlja nakon pranja * pomaže smanjiti intenzitet mrlja od sunca nakon pranja.

UV filtri uzrokuju žute mrlje koje se javljaju na odjeći, posebice pamučnoj, nakon korištenja proizvoda za zaštitu od sunca. Postupak pranja može učiniti ove mrlje još jačima umjesto da ih ukloni: ioni željeza i bakra vodi, u kombinaciji s vrlo vrućom vodom i sredstvima za izbjeljivanje, zapravo mogu vezati i pojačati mrlje.

Eucerinova tehnologija „Anti-Stain After Wash“ djeluje na dva načina. sadrži tvar koja sprečava ponovno taloženje na tkaninu (sprečava vezanje filtera na tkaninu) i sredstvo za kompleksiranje (koje se veže s ionima u vodi tako da su manje sposobni intenzivirati mrlje tijekom postupka pranja). Pomaže smanjiti intenzitet mrlja od sunca nakon pranja.

Saznajte više u članku Kako mogu zaštititi svoju odjeću od žutih mrlja koje ostavljaju proizvodi za zaštitu od sunca?

Koja je razlika između „vodootporne“ i „estra vodootporne“ zaštite od sunca?

Uvjete je definiralo udruženje Cosmetics Europe te naši  proizvodi slijede njihove smjernice. Da bi se definirao kao vodootporan, proizvod treba zadržati polovicu SPF-a nakon kupanja 2 x 20 minuta u vodi. Kako bi se kvalificirao kao ekstra otporan na vodu, proizvod mora zadržati polovicu svog SPF nakon kupanja 4 x 20 minuta u vodi.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži djece uključujući kožu s atopičnim dermatitisom.

Sastojci

Tri koraka do optimalne zaštite od sunca

Odaberite proizvod koji nudi pravu razinu zaštite od sunca za kožu vašeg djeteta. On bi trebao biti posebno formuliran za osjetljivu mladu kožu i prikladan za dob djeteta.

Saznajte više o važnosti zaštite osjetljive dječje kože od sunca i utjecaju sunca na osjetljivu i problematičnu kožu.

 

Koristite odjeću gdje god je to moguće kako biste zaštitili mladu kožu od sunca. Za otkrivena područja kože, važno je koristiti dovoljnu količinu proizvoda. Za svako od označenih područja na donjem dijagramu preporučujemo da koristite broj potisaka prema dobi:
- 3-5 godina: oko 5 potisaka po površini
- 6-10 godina: Između 7 i 10 potisaka po površini
- Dob 10+ godina: Između 10 i 15 potpisaka po površini

Područja su:
- 1. lice i vrat
- 2 i 3. obje ruke
- 4. prsa
- 5. trbuh
- 6 i 7. natkoljenice (sprijeda i straga)
- 8 i 9. potkoljenice (sprijeda i straga) plus stopala
- 10. ramena i gornji dio leđa
- 11. donji dio leđa

Pobrinite se da sva izložena područja dobiju potrebnu zaštitu. Neke je dijelove lako propustiti. Ne zaboravite uši, stražnji dio vrata, leđa i ramena, stražnji dio ramena, ruke i noge i područja uz rub dječjih kupaćih kostima. 

Važne upute za uporabu

• Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja na sunce i ponovo nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite
• Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite
• Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca
• Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju
• Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti
• Izbjegavajte kontakt s očima
• Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegnite  izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama  kako bi se spriječilo bojenje

Eucerin sprej za zaštitu od sunca za djecu

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proizvod ako…

Isprobajte drugi proizvod ako…

Tražite vrlo visoku zaštitu od sunca za vaše dijete:

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ je posebno formuliran kako bi mladoj koži pružio umirujuću zaštitu koja mu je potrebna.

Vaše dijete ima atopičnu kožu i ima više od tri godine:

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ je klinički i dermatološki prikladan za kožu s atopičnim dermatitisom.

Potražite i ostale Eucerin preparate za njegu kože sklone atopičnom dermatitisu.

Tražite sprej za sunčanje koji je prikladan za djecu:

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ pogodan je za uporabu na djeci od tri godine starosti.

Tražite proizvod za zaštitu od sunca koji štiti kožu vašeg djeteta od UVA i UVB zraka, kao i iz negativnih učinaka HEVIS svjetlosti:

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi vrhunsku UVA/UVB zaštitu i zaštitu od HEVIS svjetlosti. Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Tražite vrlo visoku zaštitu od sunca za vaše dijete i preferirate oblik losiona:
Tražite zaštitu od sunca za vaše dijete bez kemijskih filtera:

Isprobajte Eucerin Sensitive Protect Kids Mineral losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 30 koji nema kemijskih filtera i pogodan je za djecu od tri mjeseca starosti.

Tražite sprej za zaštitu od sunca za odrasle.
Vaše dijete ima atopičnu kožu, ali preferirate nanijeti proizvod ručno, a ne koristiti sprej:

Eucerin zaštita od sunca Pouzdana zaštita od sunca prilagođena uvjetima kože

Proizvodi za zaštitu od sunca tvrtke Eucerin Sun pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem.

Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu. 

Vrhunski asortiman zaštite od sunca uključuje proizvode koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože:

 - Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za kontrolu masnoće za regulaciju sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

 - Ako je vaš primarni problem s kožom preuranjeno starenje, proizvodi za sprečavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože.

- Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozilrutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE.

Asortiman uključuje i Eucerin proizvode za zaštitu kože od sunca za djecu (koji su posebno oblikovani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta), kao i proizvode za odrasle i djecu primjerene za atopičnu kožu.2

Proizvodi tvrtke Eucerin za zaštitu od sunca dostupni su u rasponu  srednjih, visokih i vrlo visokih faktora zaštite od sunca (SPF). Svi su klinički i dermatološki dokazani kao vrlo učinkoviti i dobro ih podnosi osjetljiva koža.

(1) - Udovoljavanje najviših standarda za UVA i UVB zaštitu kako je definiralo udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite veće su od zahtjeva EU.
(2) - Eucerin Kids mineralni losion  za zaštitu od sunca ne uključuje naprednu spektralnu tehnologiju, ali koristi klinički dokazane nekemijske filtere. Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin prozirni sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca i Eucerin prozirni sprej za zaštitu od sunca suh na dodir ne sadrže gliceretiničnu kiselinu.

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

 • (9)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna lagana struktura: ne lijepi se, ne masti se, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

 • (12)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- Za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna svjetlosna struktura: neljepljiva, nemasna, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Novo

Za neujednačen ten kože

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+

 • (24)

 • Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti HEVIS
 • Za sve tipove kože
 • Sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem
 • Učinkovitio smanjuje tamne mrlje 
 • Sprječava njihovo ponovno pojavljivanje uslijed redovite primjene
 • Za ujednačeniju, sjajniju kožu
 • Ugodna lagana tektura: ne lijepi se, nemasna formula, brzo upijanje
 • Prikladno za primjenu ispod šminke
 • Nekomedogeno

Saznajte više
Novo

Fotostarenje

Eucerin Photoaging Control losion SPF 50+

 • (19)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Za sve tipove kože
- Pomaže u sprječavanju fotostarenja
- Vidljivo smanjuje znakove starenja na koži
- Daje koži svježiji, ujednačeniji izgled
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

 • (14)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50+

 • (11)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija: zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Ukupna ocjena
 • (84)
5 od 5 bodova / 84 recenzija
5 Stars
83
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
1
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Dijana Blašković ,

Zaštita

Lako razmazljiva neostavlja bijele tragove i štiti od sunca tako da bezbrige može uživati u ljetnim mjesecima!Ambalaža praktična za brzo rukovanje jer su svi nestrpljivi da što prije završe u moru,odličan proizvod preporuke svima
Zdenka Jerković,

moj zaštitnik

Eucerin Sprej za zaštitu od sunca za djecu SPF 50+... volim jer su moja djeca potpuno zaštićena a ja opuštena i sretna. Znam da su sigurna od opeklina i da uz Eucerin imaju biološku zaštitu stanica.100 % je vodootporan i moja djeca se uvijek nesmetano kupaju i zabavljaju u vodi.Ne sadrži parabene, mirise,boje što mi je iznimno važno jer znam da ono što nanosiš na kožu ulazi i u organizam. Nije mastan,super hidratizira.Ne isušuje kožu. Mogu potvrditi da je jako učinkovit i da pruža maksimalnu zaštitu. Ambalaža je nevjerojatno praktična.Djeca jednostavno uživaju dok im nanosim Eucerin sprey.Stvarno se lako nanosi. Bočica je čvrsta i od kvalitetnog materijala. Omjer cijene i kvalitete je idealan. :)
Renata Paun,

Eucerin sprej za djecu 50+

Najbolji proizvod na tržištu. Stvarno smo prezadovoljni
Suzana Kišiček,

Najbolja zastita koja postoji i koje se sunce boji ;)

Kako sam mlada mama tako mi je bitno da se dobro raspitam koje proizvode kupiti za svoju curicu i uvijek slusam savijete iskusnijih mama jer njima najvise vjerujem. Koju zastitu uzeti za svoje dijete ali naravno i za sebe uvijek je odgovor bio Eucerin. I naravno nisam pogrijesila. Od prvog trena kada sam kupila Eucerin sprej za suncanje za svoju malenu nisam pogrijesila. Svida mi se sto ne ostavlja trag na odjeci, sto se ne ispire odmah nakon prvog kupanja, sto se lako nanosi i brzo upija..Znaci ima sve prednosti koje su mi bitne a ono najbitnije curica mi je dobro zasticena i ja sam odmah sigurna ;).Ovaj sprej preporucam svima koji su u nedoumici koji proizvod izabrati za svoje djete jer nije toliko ni bitno koliko kosta proizvod vec je bitno da je to kvalitetan proizvod koji opravdava svaku kunu a Eucerin se pokazao u tome da opravdava bas sve <3
Lana Martinković,

Najbolja zastita za cijelu obitelj ---> Eucerin

Nikada se nisam dvoumila sta kupiti za zastitu svoje djece jer uvijek mi je bilo najbitnije da su oni dobro zasticeni. O Eucerin proizvodima uvijek sam cula samo najbolja misljenja , a slusajuci druge odlucila sam se i ja da kupim Eucerin zastitu protiv sunca i to se pokazalo kao najbolje rjesenje koje je rjesilo sve moje probleme. Vise nisam morala brinuti da li ce moja djeca dobiti crvenilo koze, osip i sl. jer Eucerin zastita ih uvijek spasava na svakom ljetovanju. Iako izbjegavamo najjace sunce, sa suncem treba biti uvijek na oprezu a ja sam uvijek na oprezu pa svoju djecu mazem i dok sunca tako reci vise i nema ili smo u hladu. Eucerin sprej nas je broj jedan za zastitu a djecica ga posebno vole jer se brzo nanosi i jos brze upija ;). Cak im je nekada fora da sami sebe spricaju :D. Zato ovaj proizvod preporucam svima i malenima i i onim velikima. Da budete zasticeni a pogotovo vasa djeca ovaj sprej je spas, sta bi mi Eucerin bez vas ;) ?

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.