Immediate relief PLUS 48h delay of dry skin symptoms

Intenzivni tretman s 30% ureje - za zaglađeniju i mekšu kožu

Eucerin UreaRepair PLUS Trenutno olakšanje PLUS 48h odgode simptoma suhe kože

Suha koža je vrlo česta pojava i često dovodi do posjeta dermatolozima. Ovisno o težini suhoće, koža može biti zategnuta, gruba i/ili sklona svrbežu, prhutanju i crvenilu. U ekstremnim slučajevima koža je patološki suha (to stanje nazivamo kseroza).

Glavni razlog suhoće kože je smanjena funkcija kožne barijere koja je rezultat:

Eucerin UreaRepair PLUS linija njege formulirana je s jedinstvenom kombinacijom sastojaka:

Formula klinički dokazano nadopunjuje lipide i vlagu u koži za trenutno olakšanje te odgađa simptome suhe kože do 48 sati. Eucerin UreaRepair PLUS njega ostavlja kožu mekom, zaglađenom i hidratiziranom. 

Eucerin UreaRepair PLUS nudi široki asortiman njege koja uključuje sredstvo za čišćenje, losione za tijelo, kreme (uključujući proizvode za njegu ruku i nogu) i intenzivnu krema za lokalnu primjenu na problematičnim područjima izrazito suhe kože. Eucerin UreaRepair PLUS njega dostupna je s različitim koncentracijama ureje, koja se primjenjuje ovisno o težini suhoće kože.

Izbrišite sve filtere

Tips

Čak i za vrijeme oblačnih dana sunce može isušiti kožu i uzrokovati prerano starenje. Preporučujemo zaštitu od sunca tijekom cijele godine s proizvodima pogodnim za suhu kožu i odgovarajućim SPF faktorom zaštite.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije