• 1/1

Eucerin Q10 ACTIVE krema za njegu oko očiju

5
23 recenzija

Formula za ciljanu njegu bora na području oko očiju kod osjetljive kože lica

Izvrsno podnošljiva formula za osjetljivu kožu s koenzimom Q10 djeluje i smanjuje fine linije i bore na osjetljivom području oko očiju.

 

Kupite online:

     

     

Više o njezi

Eucerin Q10 ACTIVE krema za njegu oko očiju sadržava posebnu formulu s koenzimom Q10 koja djeluje na fine linije i bore na osjetljivom području oko očiju.
Koenzim Q10 je tvar čija se količina prirodno smanjuje s godinama, a ispunjava stanice kože povećavajući njihov regenerativni potencijal kojim će smanjiti bore i podočnjake dok antioksidativna svojstva štite od nastajanja novih bora. 
Da bi se osigurala dobra podnošljivost kože na osjetljivom području oko očiju, formula je oftalmološki testirana te ne sadržava parabene, mirise ni umjetne boje.

*in vitro studije

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Djelotvornost i usklađenost s kožom dokazani su kliničkim i dermatološkim istraživanjima.

Svojstva

 • oftalmološki testirano
 • zaštitni faktor SPF 6
 • bez mirisa
 • brzo se upija

Kako koristiti

Uputa za korištenje

Koristiti ujutro, nakon Eucerin Q10 ACTIVE dnevne kreme ili navečer nakon Eucerin Q10 ACTIVE noćne kreme
Nanijeti ispod i oko područja oko očiju te nježno utapkati u kožu.
Prije nanošenja šminke pričekati pet do deset minuta da se krema upije.

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Više teksta

Za umirenje i pripremu osjetljive kože na što bolje upijanje aktivnih sastojaka, tonirati kožu tonikom za čišćenje lica.

Više teksta

Nanijeti Eucerin Q10 ACTIVE dnevnu kremu ili Eucerin Q10 ACTIVE noćnu kremu  (prema potrebi) na lice, vrat i dekolte (prsa) i u kožu umasirati nježnim pokretima prema gore.

Na kožu ispod i oko osjetljivog područja oko očiju nanijeti malu količinu Eucerin Q10 ACTIVE kreme za njegu oko očiju za hidrataciju kože i sprječavanje pojave bora.

Nježno utapkati u kožu, od unutarnjih kutova prema sljepoočnicama.


Više teksta

Ako je potrebna dodatna SPF zaštita, nanijeti Eucerin matirajući fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 30/50+ na izložene dijelove glave, vrata i prsa nakon nanošenja Eucerin Q10 ACTIVE dnevne kreme i Eucerin Q10 ACTIVE kreme za njegu oko očiju.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite Eucerin Q10 ACTIVE kremu za njegu oko očiju ako...

Želite smanjiti linije i bore oko očiju i imate osjetljivu kožu.

Eucerin Q10 ACTIVE krema za njegu oko očiju sadržava koenzim Q10 koji osjetljivoj koži daje novu energiju te se ona može bolje zaštititi od preranog starenja

Koža oko očiju sklona je nadražaju nakon nanošenja krema protiv bora.

Eucerin Q10 ACTIVE krema za njegu oko očiju ne sadržava umjetne mirise, parabene ni boje i stoga neće nadražiti osjetljivu kožu lica.

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Tražite anti-age hidratantnu kremu za tretiranje kože koja se stanjuje i koja je izgubila sjaj.

Isprobajte Eucerin DermoDENSIFYER kremu za područje oko očiju i usana za jačanje krhke kože oko očiju.

Želite kremu za područje oko očiju koja će istovremeno tretirati vrlo suhu kožu i bore.

Isprobajte Eucerin Hyal-Urea kremu za područje oko očiju


5
23 Recenzije
 • Sad se mogu smijati
  Art
  Imam 58 godina i one male borice sa strane što nastaju od smijeha (kriv je moj suprug). Bila sam mu već zabranila da me nasmijava, ali kako ih ova krema ublažava ponovno se smijeh bez straha od bora.Hvala
 • Odličan izbor!
  Biljana B.
  Imam izrazito suhu kožu lica kojoj je potrebna dohrana u kombinaciji sa anti-age njegom, jer su se bore počele izrazito primječivati, a koža lica gubiti elastičnost. Otkad koristim Eucerin Q10 kremu za njegu oko očijz , cijelo lice je dobilo zdraviji sjaj, umor se manje očituje jer je koža zategnutija, a bore su neprimjetnije : sitnije kao da su nestale, a dublje više nisu toliko izražene. Osim toga , koža dobija dovoljno vlažnosti . Ova krema ima sve moje pohvale!!
 • Presavršena!
  Dijana
  Jednostavno presavršena kremica, super se upije i zbilja djeluje. Lagano zateže i umanjuje postojeće borice pa okoloočno područje izgleda svježije. Jedina kremica koja mi zbilja u potpunosti odgovara.
Učitaj više

Potpuna rutina njege