• (17)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin UltraSENSITIVE fluid
za normalnu i mješovitu kožu

sadržava SymSitive*

Dnevni i noćni fluid za trenutačnu udobnost kože i ublažavanje izrazite osjetljivosti

 

Kupite online:

     

Eucerin je razvio dva programa za izrazito osjetljivu kožu: UltraSENSITIVE i AntiREDNESS. Svaki djeluje na tri glavna faktora i simptoma izrazito osjetljive kože - ugroženu zaštitnu barijeru kože, preosjetljivost živčanih vlakana i crvenilo, često uzrokovano upalom. Eucerin fluid za izrazito osjetljivu kožu pruža holistički pristup njezi za kontrolu simptoma trokuta izrazito osjetljive kože

S obzirom na to da izrazito osjetljiva koža tipično ima ugroženu zaštitnu barijeru, vanjski štetni faktori mogu jednostavno prodirati i nadraživati potkožna senzorna vlakna. Ta vlakna onda reagiraju brže i snažnije od onih koji su zaštićeni zdravom barijerom kože. To uzrokuje neugodne osjete koji su subjektivno opisani kao, između ostaloga, peckanje i žarenje.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu preporučuje se za izrazito osjetljivu kožu gdje je glavni kožni problem neugodan osjećaj na koži, ali bez vidljivih znakova crvenila.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu lagana je formula koja sadrži SymSitive*, inovativan aktivni sastojak razvijen posebno za izrazito osjetljivu kožu. SymSitive* djeluje kao učinkovit regulator osjetljivosti izravno na izvor hiperreaktivnosti.

Osim što trenutno smiruje kožu, Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu pruža dugotrajnu udobnost za izrazito osjetljivu kožu. Nanesite ujutro i/ili navečer nakon čišćenja lica, vrata i dekoltea za ublažavanje nadraženosti kože i optimalnu hidrataciju barijere kože.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu „čista” je formula, što znači da sadržava samo ograničen broj sastojaka. Ambalaža je dizajnirana tako da štiti od zagađenja zahvaljujući sustavu dvostrukih ventila.


* =zašt. robna marka Symrise AG, Njemačka

Ambalaža koje sprječava zagađenje

Eucerin preparati za njegu izrazito osjetljive kože dolaze u ambalaži koja sprječava zagađenje da bi se formule zaštitile od nečistoća i oksidacije. Ovo ambalaža uzima u obzir tri ključna područja rizika: ventile, veze među komponentama i funkcionalnost doziranja. Ventili imaju filtre za sterilizaciju, veze su posebno pričvršćene da bi se postigla zategnutost, a dozator ima posebno čvrst vršni mehanizam za zatvaranje.

Jeste li znali?

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu „čista” je formula, što znači da sadrži samo ograničeni broj sastojaka i ne sadrži konzervanse (uključujući parabene), parafine, mirise, alkohol, boje i emulgatore.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju odličnu učinkovitost i visoku toleranciju na izrazito osjetljivoj koži.

Da bi se procijenila učinkovitost UltraSENSITIVE fluida za normalnu i mješovitu kožu provedeno je istraživanje samoprocjene u kojem je sudjelovalo ≥ 53 žena (19 - 60 godina) sa osjetljivom do jako osjetljivom kožom. Njega se primjenjivala dvaput dnevno tijekom 4 tjedna na polovici lica.

GLAVNA OTKRIĆA

  • Prijavljena su poboljšanja u osjetljivosti i reaktivnosti.
  • Ostala značajna poboljšanja uključivala su:
  • udobnost kože
  • zategnutost kože
  • suhoća
  • ujednačenost

Sastojci

UPUTA ZA KORIŠTENJE

  • Za trenutačnu i dugotrajnu udobnost kože, optimalnu hidrataciju i ublažavanje nadraženosti kože nanosite svakodnevno ujutro i/ili navečer na dobro očišćeno lice.

VAŠA SVAKODNEVNA RUTINA NJEGE KOŽE LICA

Nanosite svako jutro i/ili večer na lice, vrat i dekolte.

Umasirajte u kožu dok se ne upije.

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Upotrebljavajte Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu ako...

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako...

Imate izrazito osjetljivu normalnu do mješovitu kožu

i želite nježnu, ali učinkovitu dnevnu i/ili noćnu njegu.

Imate izrazito osjetljivu suhu kožu i želite dnevnu i/ili noćnu kremu.
Imate crvenilo koje biste željeli prikriti.
Imate atopijski dermatitis i njegovi se simptomi pogoršavaju.
Imate atopijski dermatitis, ali njegovi se simptomi ne pogoršavaju.

Content Parts/Title FAQ

Pruža li Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu zaštitu od sunca?

Ne. Ako imate osjetljivu kožu s crvenilom i potrebna vam je dnevna krema s UV zaštitom, isprobajte Eucerin AntiREDNESS dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentom SPF 25 Također, cijela linija Eucerin preparata za zaštitu od sunca testirana je na osjetljivoj koži.

Eucerin njega izrazito osjetljive i crvenilu sklone kože Sadrži SymSitive*, inovativan regulator osjetljivosti

Eucerin njega za izrazito osjetljivu i crvenilu sklonu kožu temelji se na holističkom pristupu njezi uz kontrolu sva tri simptoma u trokutu izrazito osjetljiive kože: ugrožene zaštitne barijere kože, hiperosjetljivosti živčanih vlakana u epidermi te crvenila kože često uzrokovanog upalom.

Eucerin programi za izrazito osjetljivu kožu - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - pružaju trenutnu i dugotrajnu ugodu i olakšanje.

Svi preparati sadrže inovativni aktivni sastojak SymSitive* koji učinkovito djeluje kao regulator hiperosjetljivosti i trenutačno ublažava i umiruje kožu. AntiREDNESS preparati također sadrže i licochalcon A, prirodni protuupalni sastojak i antioksidans koji vidljivo i učinkovito smanjuje crvenilo

* =zašt. robna marka Symrise AG, Njemačka

Ukupna ocjena
  • (17)
5 od 5 bodova / 17 recenzija
5 Stars
17
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Martina ,

Akne i hidratacija

Najbolji fluid za moju kožu nakon 6 mjeseci terapije Roaccutana. Koža mi je bila osjetljiva, suha, perutala se i zatezala. Fluid se brzo upija i ostavlja kožu mekom, glatkom i elastičnom. Pokazao mi se kao odlična podloga za puder. Nije mi izazvao nikakve reakcije što se s nekim kremama znalo događati. Definitivno preporučam svima!
Martina ,

Akne i hidratacija

Nakon 6 mjeseci terapije Roaccutana kupila sam ovaj fluid, iako su mi tete u ljekarni s obzirom na moje stanje preporučile nešto drugo i definitivno nisam pogriješila! Koža mi je bila osjetljiva, suha, perutala se i zatezala. Fluid je lagan, brzo se upije, ostavlja meku, glatku i elastičnu kožu. Pokazao se i kao odlična podloga za puder. Nije mi izazvao nikakve iritacije i crvenilo što se znalo događati s nekim kremama. Definitivno preporučam svima!
LuLi,

Jedini serum na tržištu na koji nemam reakciju

Moja je koža jako suha i dehidrirana te osjetljiva i sklona rosacei sa čestim reakcijama koje znaju biti jako neugodne. Često sam mjenjala preparate jer bi uvijek imala nekakvu nuspojavu sve dok nisam upotrijebila ovaj serum koji u potpunosti zadovoljave sve moje potrebe. Moja je koža hidrirana, umirena i vjerujem da ću sa daljnjom upotrebom ovog preparata biti i u mogućnosti da ponovno nanosim make-up. Moram napomenuti da me Eucerin potpuno osvojio sa činjenicom da se trudite sačuvati okoliš sa novim dizajnom ambalaže.
Karla,

Savršena hidratacija

Ovaj lagani fluid je već duže vrijeme neizostavan dio moje svakodnevne rutine njege lica! Iznimno učinkovit, a izvrsnog sastava, ovaj proizvod je savršen za moju kožu koja je masna, a dehidrirana i osjetljiva. Lijepo se upije, hidratizira i koža izgleda puno zdravije i blistavije. Definitivno nastavljam kupovati! :)
Slavica Staroselčić,

Odlična krema za svakodnevnu njegu lica

Koža mi je izrazito osjetljiva i zateže me. Nakon što mi je ova krema došla u ruke, ne odvajam se od nje! Oduševljava me njena tekstura, koža me više ne zateže i u puno je boljem stanju! Nastavit ću je koristiti dalje i svima bi je preporučila.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije