• (1)

Eucerin AntiREDNESS noćna krema protiv crvenila kože lica

sadržava SymSitive* i licochalcon A

Krema za trenutačnu udobnost izrazito osjetljive kože i ublažavanje crvenila

Eucerin njega za izrazito osjetljivu kožu - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - temelji se na holističkom pristupu njezi kože kako bi kontrolirala tri simptoma koja karakteriziraju izrazito osjetljivu kožu ugroženu zaštitnu barijeru kože, hiperosjetljivost živčanih vlakana i crvenilo često uzrokovano upalom.

Eucerin AntiREDNESS noćna krema protiv crvenila kože lica razvijena je posebno za kožu sklonu crvenilu, izrazito osjetljivu kožu i kožu sklonu rozaceji/kuperozi. Kada se nanosi na lice, vrat i dekolte dvaput dnevno nakon čišćenja, pruža trenutačnu i dugotrajnu udobnost kože i učinkovito ublažava crvenilo, a istovremeno štiti kožu i s vremenom smanjuje nadraženost na najmanju moguću mjeru.

Ova formula kombinira dva aktivna sastojka: SymSitive* i licochalcon A

SymSitive* je inovativan aktivni sastojak koji kao regulator osjetljivosti djeluje izravno na izvor hiperreaktivnosti. Smiruje neugodne osjete i povećava toleranciju preosjetljive kože.
 
Licochalcon A prirodni je sastojak dobiven iz ekstrakta korijena biljke Glycyrrhiza Inflata. Ujedno je i protuupalni sastojak i antioksidans, što znači da smanjuje crvenilo i umiruje nadraženost.

Obzirom na važnost zaštite barijere kože od netolerancije i alergijskih reakcija, Eucerin AntiREDNESS noćna krema protiv crvenila kože lica čista je formula koja sadrži samo ograničen broj sastojaka, a njezina je ambalaža dizajnirana da smanjuje zagađenje i oksidaciju na najmanju moguću mjeru zahvaljujući sustavu dvostrukih ventila.

 * = zašt. robna marka Symrise AG, Njemačka

Ambalaža koje sprječava zagađenje

Eucerin preparati za njegu izrazito osjetljive kože dolaze u ambalaži koja sprječava zagađenje kako bi se formule zaštitile od nečistoća i oksidacije. Ova ambalaža uzima u obzir tri ključna područja rizika: ventile, veze među komponentama i funkcionalnost doziranja. Ventili imaju filtre za sterilizaciju, veze su posebno pričvršćene da bi se postigla zategnutost, a dozator ima posebno čvrst vršni mehanizam za zatvaranje.

Jeste li znali?

Eucerin AntiREDNESS noćna krema protiv crvenila kože lica „čista” je formula, što znači da sadrži samo ograničeni broj sastojaka i ne sadrži konzervanse (uključujući parabene), parafine, mirise i alkohol.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju visoku razinu tolerancije i odličnu učinkovitost na preosjetljivu kožu i kožu sklonu rozaceji.

Učinkovitost Eucerin AntiREDNESS noćne kreme protiv crvenila kože lica procijenjena je u kliničkim istraživanjima* u kojima je sudjelovalo 55 žena (19 - 60 godina) s izrazito osjetljivom kožom ili kožom sklonom rozaceji/kuperozi. Njega se primjenjivala dvaput dnevno tijekom 4 tjedna na polovici lica.

*In Vivo

Prije Nakon 2 tjedna

GLAVNA OTKRIĆA

  • Vidljivo ublaženo crvenilo.

Sastojci

UPUTA ZA KORIŠTENJE

  • Za trenutačno i dugotrajno ublažavanje crvenila, vraćanje udobnosti kože i intenzivnu hidrataciju, nanosite svakodnevno ujutro i/ili navečer na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte.

VAŠA SVAKODNEVNA RUTINA NJEGE KOŽE LICA

Nanosite svaku večer na temeljito očišćenu kožu lica.

Umasirajte nježno na lice, vrat i dekolte.

Ako planirate izlaganje suncu, upotrebljavajte dodatnu zaštitu od sunca s višim zaštitnim faktorom.

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Upotrebljavajte Eucerin AntiREDNESS noćnu kremu protiv crvenila kože lica ako...

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako...

Imate izrazito osjetljivu kožu i kožu sklonu rozaceji/kuperozi

te želite trenutačnu, dugotrajnu udobnost kože i ublažavanje crvenila.

Imate izrazito osjetljivu kožu i kožu sklonu rozaceji/kuperozi

i želite imati ujednačen ten. Ako je tako, isprobajte Eucerin AntiREDNESS dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentom SPF 25

Imate izrazito osjetljivu kožu i kožu sklonu rozaceji/kuperozi

i potreban vam je zaštitni faktor. Ako je tako, isprobajte Eucerin AntiREDNESS dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentom SPF25

Imate preosjetljivu i suhu kožu,

ali ne i crvenilo kože. Ako je tako, isprobajte Eucerin UltraSENSITIVE kremu za suhu kožu

Imate izrazito osjetljivu kožu i normalnu do mješovitu kožu bez crvenila
Imate atopijski dermatitis i njegovi se simptomi pogoršavaju.
Imate atopijski dermatitis, ali njegovi se simptomi ne pogoršavaju.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Smijem li nanositi make-up na Eucerin AntiREDNESS noćnu kremu protiv crvenila kože lica?

Da. Ova je krema idealna podloga za make-up, ali obavezno upotrebljavajte hipoalergijsku šminku kako se stanje vaše kože ne bi pogoršalo.

Eucerin njega izrazito osjetljive i crvenilu sklone kože Sadrži SymSitive*, inovativan regulator osjetljivosti

Eucerin njega za izrazito osjetljivu i crvenilu sklonu kožu temelji se na holističkom pristupu njezi uz kontrolu sva tri simptoma u trokutu izrazito osjetljiive kože: ugrožene zaštitne barijere kože, hiperosjetljivosti živčanih vlakana u epidermi te crvenila kože često uzrokovanog upalom.

Eucerin programi za izrazito osjetljivu kožu - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - pružaju trenutnu i dugotrajnu ugodu i olakšanje.

Svi preparati sadrže inovativni aktivni sastojak SymSitive* koji učinkovito djeluje kao regulator hiperosjetljivosti i trenutačno ublažava i umiruje kožu. AntiREDNESS preparati također sadrže i licochalcon A, prirodni protuupalni sastojak i antioksidans koji vidljivo i učinkovito smanjuje crvenilo

* =zašt. robna marka Symrise AG, Njemačka

Ukupna ocjena
  • (1)
5 od 5 bodova / 1 recenzija
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Nevena Mi,

Kao vrlo dobar

U zadnje vrijeme su mi na licu popucale kapilare i pocela sam koristiti ovu vasu kremu ali za sada jos nema pomaka na bolje

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.