TRENUTAČNA I DUGOTRAJNA HIDRATACIJA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo Trenutačna i dugotrajna hidratacija iznutra

Koži je potrebna voda da bi izgledala dobro i stvarala dobar osjećaj. Dobro hidratizirana koža je glatka i podatna te izgleda blistavo. Kada je ugrožena prirodna zaštitna barijera kože, ona gubi vlagu i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda sivo, zateže i ne može zadržati vanjske nadražujuće tvari te može postati osjetljiva.

Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo pruža koži intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju koja joj je potrebna kako bi izgledala i osjećala se najbolje. Kombinacija visoko kvalitetne hijaluronske kiseline i gluko-glicerola, identičan onome iz prirode, pomaže aktivirati vlastiti sustav hidratacije kože (koji prenosi vodu između stanica kože), pruža trenutnu hidrataciju kože i uspostavlja ravnotežu vlage iznutra.

Brzo upijajući sprej bez mirisa pogodan je za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kože, uključujući osjetljivu. Sadrži koži srodnu pH vrijednost, brzo se upija, a pogodan je za više nanošenja dnevno, za sva godišnja doba. Prilikom uporabe obavezno je izbjegavati područje oko očiju.

Pustite koži da dođe do daha - uz Eucerin Hyaluron sprej za lice izbjegnite iritacije na koži uzrokovane nošenjem zaštitne maske!

Tips

Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo je idealan za korištenje kad vam se koža osjeća pomalo umorno.

Kad putujete, ponesite sa sobom Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo i trenutno osvježite kožu.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije