Novo
  • (35)

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože

Brzo upijajući booster koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Koža izgleda svježije i sjajnije u samo sedam dana.

Anti-age serum s vitaminom C

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i čine kožu sivom i umornom. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja: ispunjava bore i pruža koži zaglađenijim svježiji i blistaviji izgled. 

Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).

Klinička i dermatološka istraživanja

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost na koži.

GLAVNA OTKRIĆA

Među ostalim kliničkim i dermatološkim istraživanjima, provedeno je istraživanje Proizvod u primjeni (PiU)s uzorkom od 140 žene u dobi od 35 do 55 godina. Nakon jednog tjedna i četiri tjedna redovite uporabe, ispitanicu su prijavili sljedeće rezultate:

  Nakon 7 dana Nakon 4 tjedna
Koža izgleda obnovljeno 99% 100%
Poboljšava mekoću kože 99% 100%
Pruža mladenački izgled kože 98% 100%
Pruža svjež izgled kože 98% 100%
Zaglađuje kožu 97% 100%
Čini kožu zategnutijom 97% 99%
Ispunjava bore 83% 100%

¹Beiersdorf AG, PiU, August 2018

Često postavljana pitanja

Što su slobodni radikali i zašto su loši za kožu?

Slobodni radikali su visoko reaktivne molekule kisika poznate i kao ROS - Reactive Oxygen Specie ili reaktivne kisikove čestice (ROS). Pokreću ih vanjski čimbenici kao što su sunce, okoliš, prehrana i načina života.

Tijelo koristi antioksidante kako bi neutraliziralo potencijalno štetne slobodne radikale. Kada postoji neravnoteža između proizvodnje slobodnih radikala i sposobnosti tijela da ih neutralizira, slobodni radikali počinju uništavati stanice u procesu poznatom kao oksidativni stres. Dok je starenje potpuno prirodan proces, oksidativni stres može uzrokovati preuranjeno starenje kože: koža postaje siva i umorna, a bore se počinju razvijati prije vremena.

U članku možete saznati više o slobodnim radikalima: što su oni i kako djeluju na kožu? Više o različitim stadijima starenja možete pročitati u člancima: Znakovi starenja:
Gubitak volumena
Znakovi starenja: gubitak elastičnosti i duboke bore i Znakovi starenja: Bore

Što Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster čini tako učinkovitim?

Vitamin C poznat je kao snažan antioksidant te je ključan za sintezu kolagena u stanicama kože. Postoje četiri glavna čimbenika koji čine Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster tako učinkovitim: 

  • 10% čistog vitamina C: Naša formula sadrži 200x koncentriranog vitamina C nego jedna naranča.2 Istraživanja su pokazala da, ukoliko se želi utjecati na stanice kože, proizvod treba sadržavati najmanje 8% vitamina C. Formulacije s preko 20% ne povećavaju djelotvornost te mogu uzrokovati iritacije.3 Eucerin koristi dokazanu koncentraciju vitamina C za postizanje rezultata uz dobru podnošljivost na koži.4
  • Svježe aktiviran: Čisti vitamin C prirodno se razgrađuje kada je izložen kisiku pa je najučinkovitiji svježe aktiviran. Naša inovativna ambalaža oslobađa prah vitamina C pritiskom gumba. Protresite kako biste otpustili vitamin C u emulziju. Vitamin C je aktiviran i svoju snagu otpušta trenutno. Koristite unutar 21 dan od aktiviranja kako biste osigurali najučinkovitiju formulu.
  • Formula Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera: Formula također uključuje  niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu (pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože) i licochalconom A (jača anti-oksidativni učinak vitamina C).
  • Ciljana primjena: Jedinstvena kombinacija sastojaka u Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boosteru omogućuje koži jednostavnu apsorpciju.

2 Temeljeno na prosječnog količini vitamina C u naranči: 50 mg/100g 

3 Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142#

4 Fitzpatrick RE, Rostan EF. Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Dermatol Surg. 2002; 28(3): 231-236

Kada smijem koristiti Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster?

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster možete koristiti u bilo kojoj dobi. Genetika, stil života i okoliš utječu na to kako i kada naša koža počinje stariti, ali mnogi od nas primjećuju prve znakove starenja kože već u dvadesetim godinama: fine linije i bore počinju se pojavljivati i koža može izgledati sivo i umorno. Sva koža je izložena oksidativnom stresu, pa što prije krenete o njoj brinuti to bolje. Redovito čišćenje, zaštita od sunca, hidratacija i upotreba snažnih i dokazanih antioksidanata kao što je vitamin C pomoći će vam da održite kožu zdravom i spriječite prerano starenje.

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster klinički i dermatološki dokazano jača i zaglađuje kožu i ispunjava bore za svjež i blistav izgled u samo 7 dana. Pravi je izbor za sivu, umornu kožu te smanjuje prve znakove starenja. 

Može li se Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster koristiti na osjetljivoj koži?

Da. Serum je pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Dokazana je klinička i dermatološka učinkovitost i dobra podnošljivost na osjetljivoj koži. Vitamin C može kožu učiniti osjetljivijom na sunce. Iz tog razloga preporučujemo da nakon seruma njegu nastaviti proizvodom sa zaštitnim faktorom, minimalno tjedan dana nakon zadnje primjene. Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30 pruža UV (SPF 30) i UVA zaštitu te je savršen izbor za dnevnu njegu. Eucerin SUN asortiman za zaštitu od sunca također uključuje velik izbor preparata sa SPF50 prilagođen različitim tipovima i indikacijama kože.

Više o utjecaju sunca na kožu saznajte u članku Kako UVA, UVB i HEV svjetlosne zrake utječu na kožu?.

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera i Eucerin Hyaluron-Filler koncentriranog tretmana za ispunjavanje bora?

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora je napredni koncentrirani serum za aktivno smanjivanje dubine svake bore. Sadrži kombinaciju visoko i nisko molekularne hijaluronske kiseline i glicin saponina za dodatnu hidrataciju i povećanje učinkovitosti dnevne i noćne anti-age njege.

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster pojačava antioksidativi učinak 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C. Također sadrži niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu te klinički i dermatološki dokazano osnažuje kožu, ispunjava bore i pruža zagleđeniji, svježiji i blistaviji izgled uz samo 7 dana, uz poboljšanje rezultata uslijed redovite primjene. Može se koristiti samostalno u borbi protiv prvih znakova starenja, iako preporučujemo korištenje u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler dnevnom njegom: Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 15 i UVA zaštitom, Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30, Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15, svijetla nijansa ili Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15, srednje tamna nijansa.

Želite li serum radije koristiti u noćnoj rutini njege predlažemo kombinaciju s Eucerin Hyaluron-Filler noćnom kremom.

Oboje, Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster i Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora, mogu se koristiti svakodnevno.

Mogu li Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster koristiti svakodnevno?

Da. Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster osmišljen je kao sastavni dio svakodnevne rutine njege. 

Sastojci

Kako koristit vitamin C u 5 jednostavnih koraka

Čisti vitamin C je najučinkovitiji svježe aktiviran. Inovativna ambalaža omogućuje jednostavnu aktivaciju prilikom prve primjene. 

Uklonite foliju. Pritisnite. Protresite. Otvorite. Nanesite.

Vitamin C booster: kako otvoriti

Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja ali ostavite poklopac zatvoren

Pritisnite Eucerin anti-age serum s vitaminom C

Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju

Protresite anti-age serum s vitaminom C

Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C

Uklonite poklopac vitamina C

Uklonite poklopac vitamina C

Otpustite formulu za pojačavanje vitamina C.

Okrenite ambalažu prema dole i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice

Dnevna rutina njege

Koristite Eucerin mlijeko ili gel za čišćenje lica

Očistite lice Eucerin sredstvom za čišćenje prilagođenim vašem tipu kože. Izaberite između:

Nanesite Vitamin C s hijaluronskom kiselinom

S Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boosterom. Možete ga koristiti u jutarnjoj ili večernjoj rutini njege kože. Nanesite serum prije dnevne ili noćne kreme ili pomiješajte s hidratantnom njegom prije korištenja. 

Nanesite  hidratantnu anti-age njegu

Nakon Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera nanesite odgovarajuću hidratantnu njegu. Preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF 15 ili SPF 30, Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju. Ne zaboravite koristiti proizvod sa zaštitinim faktorom, uz i bar tjedan dana nakon primjene Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera.

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Koristite Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster ako...

Isprobajte drugi proizvod ako….

Tražite anti-age serum s anti-oksidativnim učinkom:

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster sadrži 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C i Licochalcone A – dva snažna antioksidanta. 

Vaša koža izgleda umorno i sivo te joj je potrebno osvježenje:

Inovativna ambalaža Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera osigurava svježe aktiviran vitamin C. Tada je vitamin C najsnažniji i pruža koži potrebnu njegu. Koža izgleda obnovljeno i pomlađeno u samo 7 dana.

 

Tražite proizvod koji će vam pomoći u rješavanju prvih znakova starenja na mladoj koži:

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa, blistava i izgleda mlađe u samo 7 dana. 

Tražite hidratantnu njegu za prve znakove starenja kože:
Tražite noćnu njegu za smanjenje finih linija i bora:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu koja ispunjava čak i duboke bore.

Tražite anti-age serum za poboljšanje teksture kože:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum koji potiče obnavljanje stanica kože i istovremeno ispunjava čak i najdublje bore.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age njega s učinkovitim ispunjavanjem bora

Struktura kože mijenja se kako starimo: fine linije i bore pojavljuju se prve i polako produbljuju tijekom vremena. Kako koža postaje sve zrelija čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost postupno se smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži tri jedinstvene linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju višestruka rješenje protiv starenja kože. Svaka linija njege ima drugačiji primarni fokus svoga djelovanja (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi koža dobila potrebnu njegu u svakoj fazi procesa starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler njega je posebno formulirana za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena Eucerin kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, kao i bioaktivnog sastojka glicin saponina pruža ciljanu primjenu i ispunjava čak i najdublje bore za mladenački izgled kože. Visoko molekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja)prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.

Linija njege sadrži dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme za trenutnu korekciju tena, noćnu kremu i kremu područje oko očiju za sve tipove kože. Za dodatnju njegu tu je Hyaluron-Filler noćni piling & serum i Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster.

1 U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Overall Rating
  • (35)
4,9 od 5 bodova / 35 recenzija
5 Stars
32
4 Stars
2
3 Stars
1
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
G.B.,

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin je pravo rješenje!

Imala sam priliku testirati novi Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster i mogu reći da me je ugodno iznenadio. Jednostavno pakovanje koje traži da ga pripremite prije upotrebe kako bi dobili čisto svježi koktel C vitamina na vašoj koži, me je naprosto oduševilo. To je bio samo prvi dojam, uz svjež miris agruma i lako nanošenje, što je samo upotpunilo osjećaj. Nakon prve upotrebe primijetila sam da je koža živnula. Lagano zatezanje i svjež igled bili su sve primjetniji iz dana u dan. Ugodan osjećaj svježe kože me je svakim danom sve više inspirirao na vraćanje ovom proizvodu. Nakon 7 dana mogu reći da ću sasvim sigurno nastaviti s ovom njegom lica, jer u mojim godinama ovakav proizvod naprosto mora biti dio dnevne rutine njege lica. Hvala Eucerinu na još jednom izvrsnom proizvodu!
Maja M.,

Mocni vitamin C

Dobitkom uzorka boostera na testiranje moje umorne koze i to bas u vrijeme pripreme za moj četrdeseti rodendan prošao je više nego odlicno .Ambalaza i inovacija je fantastična .Čim sam maknula foliju i utisnula vitamin C u kremu osjecala sam se moćno koda pripremam eleksir života osjecaj same pripreme proizvoda genijalan .Kad sam dobro promučkala emulziju krenula sam ju nanositi na lice moja koza ju je u sekundi upila bez masnih osjecaja pod prstima i na kozi ,pomislila sam o boze jesam li dovoljno nanjela pa sam još jednom stavila na kozu .Nakon dva dana povela sam primjećivati da mi je koza lica vratila svoju divnu ruzicastu boju ko u mladim danima ,ja nisam nakon 6 dana uporabe primjetila veliku promjenu jer sebe gledam svaki dan i uvjek si izgledam grozno ali zato su moje kolege oko mene uočili veliku promjenu🤔🤔 ali nisu znali kako me pitati pa su poceli s komentarima "opa neko danas izgleda svijeze ,sigurno si se dobro naspavala i odmorila " hm pomislila sam ,moj C vitamin djeluje 😉😉😁. Na rodendanu sam dobila prelijepe komplimente da divno mladenački izgledam i da sam ko vino ,što starija to bolja a oni neznaju da se moja tajna krije u Eucerinu i C vitaminu.Naravno da sam poslije testa kupila Mog Vitaminka kako ga zovem od milja i moram priznati da sad i ja primjećujem razliku i osjecam se fenomenalno mlado s predivnim svjezim izgledom lica .Hvala Eucerin
Nera 27,

Snaga boostera

Eucerin Hyaluron Filler booster s vitaminom C ima maleno pakiranje, ali ogromnu snagu. Nakon 40 godine koža lica bila je suha i gladna kvalitetne njege. Već nakon prvog nanošenja razlika je bila vidljiva. Lice je ujutro bitno osvježeno i nahranjeno. Iznimno ugodnog mirisa i teksture uz lako nanošenje i upijanje. Koristila sam ga kao noćnu njegu prije kreme i kroz 7 dana koža je postajala mekša, svježija, vidno mlađa i sjajnija. Bore na čelu su ispunjene i zaglađene. Zbog boostera s vitaminom C prestala sam koristiti tekući puder jer sam sada imam kožu koju želim pokazati svima. Hvala Eucerinu, ovakvu njegu sam si oduvijek priželjkivala..tako brza primjena i brz rezultat s dugotrajnim učinkom. Iako je stigla jesen, moja koža doživljava svoje proljetno buđenje :-)
Valentina G.,

C, C i C

Ovo je prvi proizvod sa (naglašenim) sastojkom vitamina c koji koristim. Eucerin Vitamin C booster/serum jača prirodnu obranu kože, te je ona čvršća, životnija, svjetlija i glatka - već nakon tri dana osjetila sam pozitivne učinke ove njege. Uz to, hidratizira moju kožu lica i ispunjava bore. Sistem korištenja, kao i dizajn ambalaže mi se baš svidio, nisam na takvo što još naletjela. Pošto planiram i dalje koristiti Eucerin serum s vitaminom C, znači li to da moram jesti manje naranči svaki dan? :)
Tatjana K.,

Doza vitamina

Rijetko kad se vidi ovako maleno i divno pakiranje kakvog proizvoda. Pogotovo nacin na koji se primjenjuje (bućkanje, stiskanje, okretanje, nanošenje). Ovaj Eucerinov Vitamin C booster koristim sedam dana i za pocetak mogu reci da mi koža nije reagirala negativno. Nista me nije svrbjelo ni peklo, niti se pojavilo crvenilo (inace imam zahtjevnu i osjetljivu kožu na licu). Tjedan dana mi se čini kao kratak period za nekakve veće rezultate - ali bore mi djeluju zapunjenije, što jest da jest. Koža nakon primjene još je dugo podatna i hidratizirana, baš je nekako dobar osjećaj imati vitamin C na licu. Veselim se što ću ga dalje koristiti.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.