• (100)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A za sve tipove kože

Anti-age inovacija u formi brzo upijajućeg boostera koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Učinkovita kombinacija tri moćna sastojka pruža koži svjež i blistav izgled u samo sedam dana.

 

Kupite online:

     

     

 

Anti-age serum s vitaminom C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A

Siva i umorna koža? Saznajte OVDJE kako ju razbuditi s novim svježe aktiviranim boosterom s vitaminom C!

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i čine kožu sivom i umornom. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja: ispunjava bore i pruža koži zaglađenijim svježiji i blistaviji izgled. 

Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).

Klinička i dermatološka istraživanja

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost na koži.

GLAVNA OTKRIĆA

Među ostalim kliničkim i dermatološkim istraživanjima, provedeno je istraživanje Proizvod u primjeni (PiU)s uzorkom od 140 žene u dobi od 35 do 55 godina. Nakon jednog tjedna i četiri tjedna redovite uporabe, ispitanicu su prijavili sljedeće rezultate:

  Nakon 7 dana Nakon 4 tjedna
Koža izgleda obnovljeno 99% 100%
Poboljšava mekoću kože 99% 100%
Pruža mladenački izgled kože 98% 100%
Pruža svjež izgled kože 98% 100%
Zaglađuje kožu 97% 100%
Čini kožu zategnutijom 97% 99%
Ispunjava bore 83% 100%

¹Beiersdorf AG, PiU, August 2018

Eucerin Hyaluron-Filler Booster s vitaminom C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A testiralo je 100 korisnika Eucerin njege. Saznajte njihove dojmove ovdje!

 

Često postavljana pitanja

Što su slobodni radikali i zašto su loši za kožu?

Slobodni radikali su visoko reaktivne molekule kisika poznate i kao ROS - Reactive Oxygen Specie ili reaktivne kisikove čestice (ROS). Pokreću ih vanjski čimbenici kao što su sunce, okoliš, prehrana i načina života.

Tijelo koristi antioksidante kako bi neutraliziralo potencijalno štetne slobodne radikale. Kada postoji neravnoteža između proizvodnje slobodnih radikala i sposobnosti tijela da ih neutralizira, slobodni radikali počinju uništavati stanice u procesu poznatom kao oksidativni stres. Dok je starenje potpuno prirodan proces, oksidativni stres može uzrokovati preuranjeno starenje kože: koža postaje siva i umorna, a bore se počinju razvijati prije vremena.

U članku možete saznati više o slobodnim radikalima: što su oni i kako djeluju na kožu? Više o različitim stadijima starenja možete pročitati u člancima: Znakovi starenja:
Gubitak volumena
Znakovi starenja: gubitak elastičnosti i duboke bore i Znakovi starenja: Bore

Što Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster čini tako učinkovitim?

Vitamin C poznat je kao snažan antioksidant te je ključan za sintezu kolagena u stanicama kože. Postoje četiri glavna čimbenika koji čine Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster tako učinkovitim: 

  • 10% čistog vitamina C: Naša formula sadrži 200x koncentriranog vitamina C nego jedna naranča.2 Istraživanja su pokazala da, ukoliko se želi utjecati na stanice kože, proizvod treba sadržavati najmanje 8% vitamina C. Formulacije s preko 20% ne povećavaju djelotvornost te mogu uzrokovati iritacije.3 Eucerin koristi dokazanu koncentraciju vitamina C za postizanje rezultata uz dobru podnošljivost na koži.4
  • Svježe aktiviran: Čisti vitamin C prirodno se razgrađuje kada je izložen kisiku pa je najučinkovitiji svježe aktiviran. Naša inovativna ambalaža oslobađa prah vitamina C pritiskom gumba. Protresite kako biste otpustili vitamin C u emulziju. Vitamin C je aktiviran i svoju snagu otpušta trenutno. Koristite unutar 21 dan od aktiviranja kako biste osigurali najučinkovitiju formulu.
  • Formula Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera: Formula također uključuje  niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu (pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože) i licochalconom A (jača anti-oksidativni učinak vitamina C).
  • Ciljana primjena: Jedinstvena kombinacija sastojaka u Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boosteru omogućuje koži jednostavnu apsorpciju.

2 Temeljeno na prosječnog količini vitamina C u naranči: 50 mg/100g 

3 Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142#

4 Fitzpatrick RE, Rostan EF. Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Dermatol Surg. 2002; 28(3): 231-236

Kada smijem koristiti Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster?

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster možete koristiti u bilo kojoj dobi. Genetika, stil života i okoliš utječu na to kako i kada naša koža počinje stariti, ali mnogi od nas primjećuju prve znakove starenja kože već u dvadesetim godinama: fine linije i bore počinju se pojavljivati i koža može izgledati sivo i umorno. Sva koža je izložena oksidativnom stresu, pa što prije krenete o njoj brinuti to bolje. Redovito čišćenje, zaštita od sunca, hidratacija i upotreba snažnih i dokazanih antioksidanata kao što je vitamin C pomoći će vam da održite kožu zdravom i spriječite prerano starenje.

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster klinički i dermatološki dokazano jača i zaglađuje kožu i ispunjava bore za svjež i blistav izgled u samo 7 dana. Pravi je izbor za sivu, umornu kožu te smanjuje prve znakove starenja. 

Može li se Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster koristiti na osjetljivoj koži?

Da. Serum je pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Dokazana je klinička i dermatološka učinkovitost i dobra podnošljivost na osjetljivoj koži. Vitamin C može kožu učiniti osjetljivijom na sunce. Iz tog razloga preporučujemo da nakon seruma njegu nastaviti proizvodom sa zaštitnim faktorom, minimalno tjedan dana nakon zadnje primjene. Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30 pruža UV (SPF 30) i UVA zaštitu te je savršen izbor za dnevnu njegu. Eucerin SUN asortiman za zaštitu od sunca također uključuje velik izbor preparata sa SPF50 prilagođen različitim tipovima i indikacijama kože.

Više o utjecaju sunca na kožu saznajte u članku Kako UVA, UVB i HEV svjetlosne zrake utječu na kožu?.

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera i Eucerin Hyaluron-Filler koncentriranog tretmana za ispunjavanje bora?

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora je napredni koncentrirani serum za aktivno smanjivanje dubine svake bore. Sadrži kombinaciju visoko i nisko molekularne hijaluronske kiseline i glicin saponina za dodatnu hidrataciju i povećanje učinkovitosti dnevne i noćne anti-age njege.

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster pojačava antioksidativi učinak 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C. Također sadrži niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu te klinički i dermatološki dokazano osnažuje kožu, ispunjava bore i pruža zagleđeniji, svježiji i blistaviji izgled uz samo 7 dana, uz poboljšanje rezultata uslijed redovite primjene. Može se koristiti samostalno u borbi protiv prvih znakova starenja, iako preporučujemo korištenje u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler dnevnom njegom: Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 15 i UVA zaštitom, Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30, Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15, svijetla nijansa ili Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15, srednje tamna nijansa.

Želite li serum radije koristiti u noćnoj rutini njege predlažemo kombinaciju s Eucerin Hyaluron-Filler noćnom kremom.

Oboje, Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster i Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora, mogu se koristiti svakodnevno.

Mogu li Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster koristiti svakodnevno?

Da. Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster osmišljen je kao sastavni dio svakodnevne rutine njege. 

Sastojci

Kako koristit vitamin C u 5 jednostavnih koraka

Čisti vitamin C je najučinkovitiji svježe aktiviran. Inovativna ambalaža omogućuje jednostavnu aktivaciju prilikom prve primjene. 

Uklonite foliju. Pritisnite. Protresite. Otvorite. Nanesite.

Vitamin C booster: kako otvoriti

Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja ali ostavite poklopac zatvoren

Pritisnite Eucerin anti-age serum s vitaminom C

Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju

Protresite anti-age serum s vitaminom C

Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C

Uklonite poklopac vitamina C

Uklonite poklopac vitamina C

Otpustite formulu za pojačavanje vitamina C.

Okrenite ambalažu prema dole i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice

Dnevna rutina njege

Koristite Eucerin mlijeko ili gel za čišćenje lica

Očistite lice Eucerin sredstvom za čišćenje prilagođenim vašem tipu kože. Izaberite između:

Nanesite Vitamin C s hijaluronskom kiselinom

S Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boosterom. Možete ga koristiti u jutarnjoj ili večernjoj rutini njege kože. Nanesite serum prije dnevne ili noćne kreme ili pomiješajte s hidratantnom njegom prije korištenja. 

Nanesite  hidratantnu anti-age njegu

Nakon Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera nanesite odgovarajuću hidratantnu njegu. Preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF 15 ili SPF 30, Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju. Ne zaboravite koristiti proizvod sa zaštitinim faktorom, uz i bar tjedan dana nakon primjene Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera.

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Koristite Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster ako...

Isprobajte drugi proizvod ako….

Tražite anti-age serum s anti-oksidativnim učinkom:

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster sadrži 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C i Licochalcone A – dva snažna antioksidanta. 

Vaša koža izgleda umorno i sivo te joj je potrebno osvježenje:

Inovativna ambalaža Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C boostera osigurava svježe aktiviran vitamin C. Tada je vitamin C najsnažniji i pruža koži potrebnu njegu. Koža izgleda obnovljeno i pomlađeno u samo 7 dana.

 

Tražite proizvod koji će vam pomoći u rješavanju prvih znakova starenja na mladoj koži:

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C booster klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa, blistava i izgleda mlađe u samo 7 dana. 

Tražite hidratantnu njegu za prve znakove starenja kože:
Tražite noćnu njegu za smanjenje finih linija i bora:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu koja ispunjava čak i duboke bore.

Tražite anti-age serum za poboljšanje teksture kože:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum koji potiče obnavljanje stanica kože i istovremeno ispunjava čak i najdublje bore.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age njega s učinkovitim ispunjavanjem bora

Struktura kože mijenja se kako starimo: fine linije i bore pojavljuju se prve i polako produbljuju tijekom vremena. Kako koža postaje sve zrelija čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost postupno se smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži tri jedinstvene linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju višestruka rješenje protiv starenja kože. Svaka linija njege ima drugačiji primarni fokus svoga djelovanja (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi koža dobila potrebnu njegu u svakoj fazi procesa starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler njega je posebno formulirana za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena Eucerin kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, kao i bioaktivnog sastojka glicin saponina pruža ciljanu primjenu i ispunjava čak i najdublje bore za mladenački izgled kože. Visoko molekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja)prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.

Linija njege sadrži dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme za trenutnu korekciju tena, noćnu kremu i kremu područje oko očiju za sve tipove kože. Za dodatnju njegu tu je Hyaluron-Filler noćni piling & serum i Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster.

1 U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Ukupna ocjena
  • (100)
4,9 od 5 bodova / 100 recenzija
5 Stars
93
4 Stars
5
3 Stars
1
2 Stars
0
1 Star
1
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Ivana. P,

Vitamin C booster

Savršen proizvod! Jedan od najboljih eucerinovih proizvoda. U roku od par dana koža vidno svježija, sjaji, bez sivila jednostavno 🔝
Dina,

Spas!

Serum je fantastičan! Koža zdrava, sjajna, zategnuta i "plump"! Obožavam ga!
Anchi,

Nezamjenjiv

Nakon desetaka isprobanih preparata s vitaminom c, Eucerinov više ne bih mijenjala ni za što! Već nakon nekoliko nanošenja koža vidno osvježena, blistava, bez tragova umora, zdravog izgleda!
Sany,

Savrsenstvo

Lice nakon kratkog vremena koristenja doslovno blista!
Anita valentic,

Bozanstven

Imala sam priliku isprobati ovaj proizvod, i mogu reci da je odlican. Koza mi je prekrasna, svijetlija i ugodna na dodir. Stvarno ga se isplati isprobati.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije