• (19)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30

Anti-age dnevna krema za sve tipove kože s UVA i UVB zaštitom

Dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30 koja efikasno ispunjava čak i duboke bore i koži daje mladenački izgled.

 

Kupite online:

     

     

Anti-age dnevna krema sa SPF 30

Hidratantna dnevna krema Eucerin Hyaluron-Filler sa SPF 30 prikladna je za sve tipove kože koja pokazuje znakove starenja. Ispunjava fine linije  te čak i najdublje bore i daje koži mladenački izgled. Sa zaštitnim faktorom 30 i UVA filtrima štiti kožu od preuranjenog starenja uzrokovanog štetnim utjecajem sunca.Eucerinova jedinstvena formula koja uključuje visoko i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu ciljano djeluje na vidljivost čak i dubokih bora. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje najudaljenije slojeve kože dok istovremeno niskomolekularna hijaluronska kiselina (40 puta manja 1) ulazi duboko u epidermalne slojeve kože gdje se stvaraju duboke bore.                                                                                                   

Sa zaštitnim faktorom 30 i UVA zaštitom, Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF30 pomaže spriječiti fotostarenje (preuranjeno starenje uzrokovano suncem) i stvaranje dubokih bora. 

1 - u usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinim koja se također koristi u formuli

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Kliničke i dermatološke studije pokazale su vrlo dobru efikasnost i podnošljivost na koži.

Content Parts/Title FAQ

Kako mogu znati je li Eucerin Hyaluron-Filler idealna anti-age njega za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler njega je posebno formulirana za kožu koja pokazuje prve znakove starenja kao što su fine linije i bore. Iako je naša koža je individualna, kao i mi sami, i pokazuje različit stupanj starenja ovisno o genetici i životnom stilu, uglavnom počinje stariti oko tridesete godine. Eucerin Hyaluron-Filler njega uspješno djeluje na popunjavanje dubokih bora i pruža koži mladenački izgled.  

Ako je vaš primarni problem obješena koža te nedostatak volumena i kontura lica (do toga najčešće dolazi između 40. i 50. godine) tada koristite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift njegu koja je posebno formulirana kako bi popunila bore i redefinirala konture lica s efektom podizanja. Ako je vaš primarni problem nedostatak elastičnosti i duboke bore (najčešće u dobi preko 50 godina), preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity liniju njege.

Za više informacija o različitim stupnjevima starenja kože i kako biste našli idealnu njegu za sebe, pročitajte članka "Razumijeti kožu u različitoj dobi". 

U kojoj dobi trebam početi koristiti Eucerin Hyaluron-Filler njegu?

Koža svake osobe je drugačija i odgovor na ovo pitanje ovisi od osobe do osobe i ovisi o mnogo faktora (jedan od njih je i genetika) i vanjski čimbenika (kao što je izloženost kože suncu). Kao opće pravilo, do pojave prvih znakova starenja dolazi u tridesetim godinama i tada biste trebali započeti s korištenjem Eucerin Hyaluron-Filler njege. Ako imate bilo kakve nedoumice, pročitajte članak "Razumijeti kožu u različitoj dobi" ili se savjetujte s ljekarnikom ili dermatologom.  

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler dnevna njega SPF 30 sadrži UVA i UVB zaštitu?

Sunčeve UVA i UVB zrake utječu na kožu na različite načine. UVA zrake su najčešće povezane s fotostarenjem (preuranjeno starenje uzrokovano suncem) jer utječu na raspad komponenti koje koži daju čvrstoću i elastičnost kao što je hijluronska kiselina, kolagen i elastin. UVB zrake, s druge strane, uzrokuju odmah vidljive posljedice kao što su opekline i dugoročne posljedice kao što je rak kože. Saznajte više u članku: "Kako sunce utječe na kožu."

Koža lica je često izložena UV zračenju, čak i za oblačnih dana. To je razlog zašto Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 30 ima i UVA i UVB zaštitu.

Ako tražite dodatnu zaštitu od sunca, uključite Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF 50 u Vašu dnevnu rutinu njege.

Sastojci

 

 

Vaša dnevna rutina

Koristite Eucerin sredstvo za čišćenje

Temeljito očistite kožu s Eucerin DermatoCLEAN gelom za čišćenje lica (za normalnu do mješovitu kožu) ili s Eucerin DermatoCLEAN mlijekom za čišćenje lica (za suhu kožu).

Koristite Eucerin micelarnu otopinu

Koristite Eucerin DermatoCLEAN micelarnu otopinu kako biste pripremili lice na proizvode za njegu.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15 (s pigmentima) može se koristiti nakon ili umjesto dnevne njege. Nakon nje možete koristiti podlogu. 

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30 nudi UVB (SPF 30) i UVA zaštitu čak i kad se koristi u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler CC kremom SPF 15 i/ili podlogom. Ako vam je potrebna dodatna zaštita od UVB ili UVA zraka, kao i od negativnog utjecaja HEVIS svijetla, isprobajte Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50. Zaštitu od sunca nanesite nakon dnevne njege, a prije nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme SPF 15.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu ako…

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Želite smanjiti fine linije i bore za mladolik izgled kože:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 30 za sve tipove kože ima jedinstvenu kombinaciju visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline koja zaglađuje fine linije i ispunjava čak i duboke bore te daje koži mladenački izgled. 

Tražite anti-age njegu:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 30  za sve tipove kože zaglađuje fine linije i ispunjava čak i duboke bore.

Želite usporiti stvaranje bora i finih linija na koži:

Sa SPF 30 i UVA zaštitom, Eucerin Hyaluron-Filler dnevna njega nudi pouzdanu, visoko-kvalitetnu zaštitu od fotostarenja (preuranjeno starenje kože uzrokovano suncem) i produbljivanja bora za sve tipove kože.

Tražite njegu koju ćete koristiti ispod šminke:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 30 je prikladna podloga za šminku za sve tipove kože.

Tražite njegu koja će ujednačiti vaš ten
Tražite noćnu kremu koja zaglađuje fine linije i popunjava bore:
Tražite kremu za područje oko očiju:
Želite smanjiti fine linije i bore, ali vaša koža je osjetljiva:

Isprobajte Eucerin Q10 Active dnevnu kremu za osjetljivu kožu koja stari.

Tražite anti-age dnevnu kremu, a vaš primarni problem je ovješena kože te gubitak kontura lica:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift SPF 15 za suhu kožu ili Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift SPF 15 za normalnu do mješovitu kožu. Obje kreme ispunjavaju duboke bore i redefiniraju konture lica s lifting efektom. 

Tražite anti-age dnevnu kremu koja ispunjava duboke bore, ali također želite poboljšati elastičnost kože:

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age njega s učinkovitim ispunjavanjem bora

Struktura kože mijenja se kako starimo: fine linije i bore pojavljuju se prve i polako produbljuju tijekom vremena. Kako koža postaje sve zrelija čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost postupno se smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži tri jedinstvene linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju višestruka rješenje protiv starenja kože. Svaka linija njege ima drugačiji primarni fokus svoga djelovanja (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi koža dobila potrebnu njegu u svakoj fazi procesa starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler njega je posebno formulirana za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena Eucerin kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, kao i bioaktivnog sastojka glicin saponina pruža ciljanu primjenu i ispunjava čak i najdublje bore za mladenački izgled kože. Visoko molekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja)prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.

Linija njege sadrži dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme za trenutnu korekciju tena, noćnu kremu i kremu područje oko očiju za sve tipove kože. Za dodatnju njegu tu je Hyaluron-Filler noćni piling & serum i Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster.

1 U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Ukupna ocjena
  • (19)
5 od 5 bodova / 19 recenzija
5 Stars
19
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Mo,

Odlična

Primjer kreme jednostavne formulacije, bez nepotrebnih sastojaka, s kojom nema iritacija i ostavlja kožu hidriranom. Sve prepooruke!
Ana,

Hranjiva i zaštitna

Zbog ljekova koje koristim moram na lice nanositi kremu sa zaštitnim faktorom. Ova krema se lako nanosi i razmazuje te daje dugotrajan osjećaj svježine. Sve preporuke.
AbFab,

Naida

Koristim Hyaluron-Filler dnevnu kremu (SPF 30) i koža mi nahranjena i glatka. Prezadovoljna i uvijek joj se vraćam.
IvaB,
Vrlo lagana krema, super za mješovitu kožu, a istovremeno hrani.
Tina,

👌

Odlicna!

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije