• (72)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15, srednje tamna nijansa

Više od anti-age njege: ispunjava bore uz trenutačnu korekciju tena.

Dnevna krema protiv bora za srednje do maslinastu put s pigmentima koji ujednačavaju kožu za postizanje blistavog tena. Za sve tipove kože.

 

Kupite online:

     

     

Dnevna krema protiv bora za ujednačavanje tena

CC kreme namijenjene su korekciji tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF 15 u srednje tamnoj nijansi pruža više od korekcije; ona ujedno pruža i učinkovitu njegu protiv bora.

Njega protiv bora: formula sadrži Eucerinovu kombinaciju visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline i glicin-saponina koja ciljano djeluje na mjesta gdje bore nastaju i ispunjava ih pružajući mlađi izgled. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje najudaljenije slojeve kože, dok niskomolekularna kiselina, čije su molekule 40 puta manje*, prodire duboko u slojeve epiderme gdje duboke bore nastaju. Glicin-saponin podržava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u stanicama derme u kojima nastaju duboke bore. Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita u Eucerin Hyaluron-Filler CC kremi pružaju učinkovitu zaštitu od preranog starenja i produbljivanja postojećih bora

Korekcija tena: pigmenti svijetle boje ujednačavaju ten, trenutačno ispravljaju izgled kože i pružaju blistavost. Krema je nemasne strukture, može se koristiti umjesto ili kao dodatak uobičajenoj hidratantnoj kremi i pruža izvrsnu bazu za podlogu (ako je potrebna dodatna pokrivenost) i drugi make-up.

* U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Klinička i dermatološka istraživanja

Kliničke i znanstvene studije dokazuju izvrsnu učinkovitost i usklađenost s kožom.

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) provedeno je među 160 žena u dobi od 34 do 45 godina koje su redovito koristile kreme protiv bora. Proizvod je testiran u razdoblju od dva tjedna sa sljedećim rezultatima:

- 88%: je potvrdilo da ispunjava duboke bore iznutra prema van
- 88%: je potvrdilo da da su linije i bore vidljivo smanjene
- 99%: je potvrdilo da poboljšava izgled kože
- 98%: je potvrdilo da ujednačava nepravilnosti tena
-100%: je potvrdilo da se brzo upija i da ne uvlači se u bore 

Često postavljana pitanja

Po čemu se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15, srednje tamna nijansa razlikuje od ostalih CC krema?

Većina CC krema pruža korekciju tena, ali Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15, srenje tamna nijansa istovremeno ima učinkovita svojstva protiv starenja. Formula sadrži hijaluronsku kiselinu i glicin-saponin koji pomaže u borbi protiv najdubljih bora iznutra, povećava razinu vlažnosti u koži i trenutačno ujednačava ten.

Po čemu se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15 u srednje tamnoj nijansi razlikuje od podloge?

Podloga je make-up koja sadrži visoku razinu pigmenta boje, bez svojstava protiv starenja. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15 u srednje tamnoj nijansi objedinjuje njegu kože s make-up-om, a sadrži manju količinu pigmenta kako bi naglasila vašu svijetlu put. Vaša je koža s lakoćom upija, a ne nakuplja se u finim linijama niti stvara grube linije šminke.

Kako mogu koristiti Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu SPF 15 u srednje tamnoj nijansi?

Riječ je o vrlo svestranom proizvodu. Možete je nanijeti umjesto uobičajenog proizvoda za njegu ili kao dodatak proizvodu za njegu koji upotrebljavate. Također, ako tražite potpuniju pokrivenost, ova krema predstavlja savršenu bazu za vašu make-up podlogu.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler CC krema u srednje tamnoj nijansi sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA i UVB filtere?

Koža lica tijekom cijele je godine izloženija suncu od kože na ostatku tijela. To je čini osjetljivijom na UVA/UVB zračenja. Kako bi se izbjeglo oštećenje stanične DNK, fotostarenje i hiperpigmentacija, važno je zaštititi kožu lica kad god je izložena suncu.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Isprobajte neki drugi proizvod ako…

Koristite se ovim proizvodom ako…

Želite postići ujednačeniji i blistaviji ten, ali je vaša put je svijetle nijanse:
Želite smanjiti linije i bore te postići ujednačeniji i blistaviji ten:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15 u srednje tamnoj nijansi sadržava visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja prodire u kožu i glicin-saponin koji ispunjava duboke bore pružajući mlađi izgled. Sadrži pigmente boje za ujednačen i blistav ten.

Želite usporiti stvaranje bora u vašoj koži:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA filter štite kožu od prijevremenog starenja i produbljivanja bora.

Kako koristiti

• Nanijeti na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
• Nježno i ravnomjerno umasirati kremu u kožu
• Izbjegavati kontakt s očima
• Za optimalne rezultate kombinirati s proizvodima iz Eucerin Hyaluron-Filler njege

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Koristite Eucerin gel za čišćenje ili mlijeko za čišćenje

Temeljito očistite lice s Eucerin DermatoCLEAN gelom za čišćenje lica (za normalnu i mješovitu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN mlijeko za čišćenje lica (za suhu kožu).

Koristite Eucerin micelarnu otopinu

Koristite Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarnu otopinu za čišćenje lica kako biste kožu pripremili za proizvod za njegu koji slijedi.

Koristite tretman protiv bora

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF 15 i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.

Navečer:  Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.                                                                                            

Ujutro i navečer: Za pojačani učinak protiv starenja nanesite Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman prije upotrebe dnevne ili noćne kreme.

Nanesite Eucerin CC kremu

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 15 u srednje tamnoj nijansi (s pigmentima u boji) se može koristiti nakon ili umjesto uobičajene dnevne kreme. Potom po želji možete nanijeti podlogu.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštitu. Ako će vaša koža biti izložena jakom sunčevom zračenju, preporučuje se SPF30 ili 50 dodatna zaštita za vaš tip kože iz Eucerin njege za zaštitu od sunca. Ovu dodatnu zaštitu nanesite nakon proizvoda za njegu, a prije nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age njega s učinkovitim ispunjavanjem bora

Struktura kože mijenja se kako starimo: fine linije i bore pojavljuju se prve i polako produbljuju tijekom vremena. Kako koža postaje sve zrelija čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost postupno se smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži tri jedinstvene linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju višestruka rješenje protiv starenja kože. Svaka linija njege ima drugačiji primarni fokus svoga djelovanja (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi koža dobila potrebnu njegu u svakoj fazi procesa starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler njega je posebno formulirana za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena Eucerin kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, kao i bioaktivnog sastojka glicin saponina pruža ciljanu primjenu i ispunjava čak i najdublje bore za mladenački izgled kože. Visoko molekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja)prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.

Linija njege sadrži dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme za trenutnu korekciju tena, noćnu kremu i kremu područje oko očiju za sve tipove kože. Za dodatnju njegu tu je Hyaluron-Filler noćni piling & serum i Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster.

1 U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Ukupna ocjena
  • (72)
5 od 5 bodova / 72 recenzija
5 Stars
72
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Srecica...,
Najbolja krema...
fjorlica,

Eucerin cc light

Ovo je najbolja cc krema!!!
mama,

vrlo dobro

Provjereno i više nego dobro i kvalitetno.
Lol,
Vrlo dobar proizvod
Lol,
Vrlo dobar proizvod

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije