• (67)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Hyaluron-Filler + UREA noćna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom

Intenzivna noćna krema za smanjivanje bora za suhu kožu s borama

Eucerin Hyaluron-Filler + UREA noćna krema pruža intenzivnu hidrataciju te svojom formulom s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom smanjuje pojavu suhih linija i bora.

 

Kupite online:

     

Starenje kože i suha koža usko su povezane - sa starenjem, koža je sklonija suhoći, a s isušivanjem raste i mogućnost nastanka bora.

Hyaluron-Filler + UREA noćna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom namijenjena je osobama s vrlo suhom kožom i borama. Ureja zadržava vlažnost, hijaluronska kiselina smanjuje pojavu suhih linija i bora, a ceramid-3 obnavlja kožu tijekom noći. Hyaluron-Filler + UREA noćna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom podnošljiva je na koži te je pogodna čak i za osobe koje pate od psorijaze

Podatna tekstura kreme pruža ugodan osjećaj na koži.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Učinkovitost i podnošljivost na koži Hyaluron-Filler UREA noćne kreme s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom ocijenjena je u kliničkom ispitivanju.

GLAVNA OTKRIĆA

  • 96,9% primijetilo je poboljšanje općeg stanja kože
  • 100% primijetilo je izvrsnu/vrlo dobru podnošljivost na koži

Sastojci

Uputa za korištenje

  • Nanijeti tanki sloj Hyaluron-Filler + UREA noćne kreme s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom na lice i umasirati u kožu.

Njega lica
Njega lica.

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Tonirajte kožu lica.

Na lice nanesite Hyaluron-Filler + UREA noćnu kremu s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom u tankom sloju. 

Za snažniju borbu protiv bora, koristite je u kombinaciji s Hyaluron-Filler + UREA dnevnom kremom s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom i Eucerin Hyaluron-Filler kremom za područje oko očiju.

 

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite Hyaluron-Filler + UREA noćnu kremu s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom ako...

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Imate suhu do izrazito suhu kožu s borama.

Hyaluron-Filler + UREA noćna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom namijenjena je brzoj hidrataciji suhe kože i smanjenju pojave bora.

Brine vas suha koža, ali vam nije potrebna njega za smanjenje pojave bora.
Želite njegu protiv starenja kojom ćete posebno tretirati bore oko očiju.

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju koja je oftalmološki ispitana i pogodna za osobe koje nose kontaktne leće.

Često postavljana pitanja

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler UREA dnevne kreme i Eucerin Hyaluron-Filler UREA noćne kreme?

Osim hidratizirajuće ureje i hijaluronske kiseline koja smanjuje bore, Hyaluron-Filler + UREA noćna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom sadržava i ceramid-3 koji regenerira kožu tijekom noći. Hyaluron-Filler + UREA dnevna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinoma sadrži i vrlo djelotvorne UVA-filtere koji štite od starenja kože izazvanog UVA zrakama.

Hyaluron-Filler + UREA za suhu kožu s borama

Suha koža pridonosi nastanku bora, međutim, mnogi preparati za njegu protiv bora nisu pogodni za suhu kožu. Suha koža vrlo je osjetljiva i važno je da nijedan preparat koji se koristi na suhoj koži ne nadražuje kožu i ne pridonosi uzrocima suhe kože.

Eucerin Hyaluron-Filler + UREA njega sadržava formulu s kombinacijom ureje i hijaluronske kiseline koje se istovremeno bore protiv uzroka vrlo suhe kože i bora. Eucerin Hyaluron-Filler + UREA njega dermatološki je dokazana, podnošljiva na koži i pogodna za osobe s psorijazom.

Ukupna ocjena
  • (67)
5 od 5 bodova / 67 recenzija
5 Stars
67
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Sanja,

Prezadovoljna

Koristim kremu za lice i ruke i prezadovoljna sam...Još gel da kupim pa da vidim djelovanje ali ne sumnjam da neće biti dobro jer vaši proizvodi su za mene TOP..
iva,

najbolja

Najbolja
Marijana Šimić,

Najbolja!

Najbolja krema za izrazito suhu kožu lica ,kožu sa psorijazom. Zagladi suhe flekice maksimalno. Jako teško je osobama sa psorijazom , izrazito suhom kožom , u zrelim godinama kad kreću nemile bore da napadaju pronaći odgovarajuću kremu koja će tako suhu kožu dovesti u normalu. Ova krema je to uspjela.
Ljubica Baranašić,

Volimo se javno!

Svima hvalim ovu kremu jer sam konačno pronašla idealnu njegu za moju izuzetno suhu kožu! Nakon par tjedana korištenja mreža sitnih borica, nastala zbog suhe kože ,koju sam počela zapažati na svom licu (a sve više i kod mojih vršnjakinja) je nestala, uspješno spriječena i ublažena! Malo je reči da sam oduševljena i Eucerin Hyal- Urea noćnu kremu preporučujem baš svima. Ujutro se budim osvježena, a lice više ne trpi zbog grijanja i suhog zraka.
Tajči,
Odlicna! Nakon godina nezadovoljstva sa raznim kremicama zbog suhe koze, pronasla sam nju i ne odustajem od nje. Ucinkovita u potpunosti, cak sam i muza “zarazila s njom”. Nema veceri da ju ne nanesemo na lice. :)

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije