• (15)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity noćna njega

Bogata noćna krema za zrelu kožu

Ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost. Koža izgleda čvrsto, svježe i sjajno.

 

Kupite online:

     

     

Noćna krema za zrelu kožu

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity noćna krema je anti-age noćna krema koja ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.

Jedinstvena formula pruža brojne anti-age pogodnosti. Eucerinova inovativna kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline vidljivo ispunjava duboke bore. Arktin (aktivator koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože) djeluje zajedno sa silimarinom (moćni antioksidans koji štiti kolagen i elastin od propadanja i poboljšava cirkulaciju na staničnoj razini). Koža postaje čvršća i zaglađenija te svježeg i sjajnog izgleda.         

Eucerin ELASTICITY+FILLER noćna njega također sadrži arganovo ulje. Bogato lipidima, ono podupire obnovu i zaglađuje površinu kože preko noći.

 

 

 

Klinička i dermatološka istraživanja

Klinička istraživanja dokazala su vrlo visoku učinkovitost i tolerantnost.

KLJUČNA OTKRIĆA

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) provedeno je s 120 žena u dobi od 49 godina i više. Proizvod je testiran u razdoblju od dva tjedna sa sljedećim rezultatima:

-100% je potvrdilo da poboljšava izgled kože
-100% je potvrdilo da je koža osjetno čvršća
- 99% je potvrdilo da intenzivno hidratizira kožu
- 97% je potvrdilo da se koža doima ojačanom
- 95% je potvrdilo da su bore i linije zaglađene
- 93% je potvrdilo da daje sjaj

Često postavljana pitanja

Kako da znam je li Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity odgovarajuća anti-age linija za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity posebno je razvijena njega za zrelu kožu i za primarne brige poput gubitka elastičnosti i dubokih bora. Iako je svaka koža individualna kao i mi sami, koža druga
Iako je koža individulna, baš poput nas samih, može drugačije starjeti s obzirom na našu genetiku i način života, a brige oko dubokih bora moguće je iskusiti u dobi 50 godina i više. Proizvodi u kombinaciji ispunjavaju dukobe bore i poboljšavaju elastičnost kože. Koža postaje čvrstom na dodir te svježeg i sjajnog izgleda.                                                       

Ako ste zabrinuti oko linija i bora u ranijoj dobi, isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler njegu. A, ako je gubitak volumena vaša primarna briga (često kod žena u dobi između 40 i 50 godina), isprobajte Eucerin Volume-Filler njegu posebno formuliranu za borbu protiv smanjenja volumena kože. Za više informacija o različitim fazama starenja i odgovarajućoj njezi, pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina.

U kojoj dobi bi trebalo započeti s upotrebom Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity proizvoda?

Naša koža je različita baš poput nas samih, tako da odgovor na to pitanje varira od osobe do osobe i ovisi o mnogim čimbenicima, unutranjim (genetika) i vanjskim (izloženost kože sunčevim zrakama). Općenito je pravilo da se prvi znakovi starenja poput finih linija i bora počinju javljati u našim tridesetima, a Eucerin Hyaluron-Filler njega upravo cilja na ovu vrstu problema. U četrdesetima većina nas primjeti gubitak volumena, obješeno lice i dublje bore za što su idelani proizvodi iz Eucerin Volume-Filler linije. Koža u pedesetima zahtijeva poboljšanje elastičnosti koje pruža Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njega.

Ako ste u nedoumici, molimo pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina ili konzultirajte vašeg liječnika ili farmaceuta.

Zašto je potrebno nanositi noćnu kremu?

Koža se obnavlja tijekom noći. Noćne kreme hidratiziraju kožu i sadrže sastojke koji potiču obnavljanje stanica kože. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity noćna krema sadrži aktivan sastojak arganovo ulje bogato lipidima koje podupire obnovu i zaglađuje površinu kože preko noći.

Sastojci

Kako koristiti

● Nanesite navečer na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
● Nježno umasirajte u kožu
● Izbjegavajte kontakt s očima
● Eucerin preporučuje da Hyaluron-Filler + Elasticity noćnu njegu koristite kao dio rutine u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevnom njegom i Eucerin ELASTICITY+FILLER suhim uljem za lice.

 

Nanesite Eucerin noćnu kremu za duboke bore

Vaša svakodnevna rutina

Nanesite Eucerin micelarnu otopinu

Koristite Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarnu otopinu za čišćenje lica kako biste kožu pripremili za proizvode za njegu.

Nanesite Eucerin hranjivo ulje za lice

Za dodatnu hranjivost i kao optimalni dodatak svom anti-age programu, Eucerin preporučuje korištenje odgovarajućeg proizvoda za njegu u kombinaciji s Eucerin ELASTICITY+FILLER suhim uljem za lice. Nanesite ga prije ili poslije odgovarajućeg proizvoda za njegu. Možete ga i umiješati u proizvod za njegu na dlanu i nanijeti ih zajedno.

 

 

Nanesite Eucerin zaštitu od sunca

Ukoliko je potrebna dodatna zaštita od sunca, upotrijebite Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 30 ili SPF 50.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proizvod ako…

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Ako imate zrelu kožu i tražite noćnu kremu za smanjenje bora i poboljšanje elastičnosti kože:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity noćna krema hrani i obnavlja kožu tijekom noći. Ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost. Koža postaje čvršća i zaglađenija, svježija i sjajnija.

Ako tražite dnevnu kremu za smanjivanje bora i poboljšanje elastičnosti kože:
Ako tražite suho ulje za lice za poboljšanje elastičnosti kože i otpornosti kože:
Ako tražite noćnu kremu, a vaša glavna briga je gubitak volumena:

Isprobajte Eucerin Volume-Filler noćnu kremu s magnololom za obnovu izgubljenog volumena.

Ako tražite noćnu kremu za kožu na kojoj su vidljivi prvi znakovi starenja- linije i bore:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu s hijaluronskom kiselinom za ispunu bora iznutra prema van.

Ako imate osjetljivu kožu i tražite noćnu kremu protiv bora i gubitka čvrstoće:

Isprobajte Eucerin Q10 ACTIVE noćnu kremu s koenzimom Q10.

Često postavljena pitanja

Kako da znam je li Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity odgovarajuća anti-age linija za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity posebno je razvijena njega za zrelu kožu i za primarne brige poput gubitka elastičnosti i dubokih bora. Iako je svaka koža individualna baš poput nas samih, može drugačije starjeti s obzirom na našu genetiku i način života, a brige oko dubokih bora moguće je iskusiti u dobi 50 godina i više. Proizvodi u kombinaciji ispunjavaju dukobe bore i poboljšavaju elastičnost kože. Koža postaje čvrstom na dodir te svježeg i sjajnog izgleda.                                                                                     

Ako ste zabrinuti oko linija i bora u ranijoj dobi, isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler njegu.A, ako je gubitak volumena vaša primarna briga (često kod žena u dobi između 40 i 50 godina), isprobajte Eucerin Volume-Filler njegu posebno formuliranu za borbu protiv smanjenja volumena kože.                                                             

Za više informacija o različitim fazama starenja i odgovarajućoj njezi, pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina.

 

U kojoj dobi bi trebalo započeti s upotrebom Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity proizvoda?

Naša koža je različita baš poput nas samih, tako da odgovor na to pitanje varira od osobe do osobe i ovisi o mnogim čimbenicima, unutranjim (genetika) i vanjskim (izloženost kože sunčevim zrakama). Općenito je pravilo da se prvi znakovi starenja poput finih linija i bora počinju javljati u našim tridesetima, a Eucerin Hyaluron-Filler njega upravo cilja na ovu vrstu problema. U četrdesetima većina nas primjeti gubitak volumena, obješeno lice i dublje bore za što su idelani proizvodi iz Eucerin Volume-Filler. Koža u pedesetima zahtijeva poboljšanje elastičnosti koje pruža Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njega.

Ako ste u nedoumici, molimo pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina ili konzultirajte vašeg liječnika ili farmaceuta.

Što je arktin?

Arktin je prirodni, aktivni ekstrakt iz ploda čička. Potiče obnovu oslabljenog vezivnog tkiva u staničnim stijenkama. Arktin također ubrzava proces obnove kolagena u stanicama kože - koji drastično usporava starenjem. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna i noćna njega s arktinom poboljšavaju elastičnost i čvrstoću zrele kože.

Što je silimarin?

Silimarin je ekstrakt iz ploda sikavice (poznate i kao gujina trava). To je dobro poznati, snažni antioksidans koji kolagen i elastin štiti od oksidativnog stresa. Eucerinov centar za istraživanja je otkrio i dokazao da također aktivira sustav cirkulacije na staničnoj razini kože.

Što je arganovo ulje?

Arganovo ulje je ulje dobiveno iz koštica drveta argana. Sadrži do 80% esencijalno masnih kiselina (omega-9 i omega-6). Tijelo masne kiseline koristi za proizvodnju i obnovu staničnih stijenki te jačanje kože kako bi mogla obavljati svoju vitalnu funkciju zaštite tijela. Arganovo ulje je također bogato vitaminom E (moćnim antioksidansom), ima protuupalna svojstva te može zagladiti kožu i učiniti ju mekšom.

Koji proizvod koristiti za osjetljivu kožu oko očiju?

Preporučamo korištenje Eucerin Hyaluron-Filler kreme za područje oko očiju ili Eucerin Volume-Filler kreme za područje oko očiju za dnevnu upotrebu - ovisno o individualnim potrebama. Obje kreme sadrže SPF15 i UVA zaštitu koja je posebno potrebna za osjetljivo područje oko očiju.

Zašto trebam noćnu kremu?

Koža se obnavlja tijekom noći. Kao i hidratantna krema, noćne kreme sadrže sastojke koji potiču obnavljanje kožnih stanica. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity noćna krema sadrži arganovo ulje koje je bogato lipidima, podupire obnovu i zaglađuje površinu kože preko noći.

Ukoliko već koristim Eucerin ELASTICITY+FILLER proizvode za dnevnu i noćnu njegu, zašto mi je potrebno suho ulje za lice?

Starenjem naša koža postaje suša. Ulja za lice su posebno hranjiva za suhu kožu i mnogi naši korisnici uživaju u dodatnim pogodnostima koja pružaju njihovoj koži. Nekoliko ključnih sastojaka Eucerin ELASTICITY+FILLER suhog ulja za lice razlikuje se od sastojaka u dnevnoj i noćnoj kremi. Ono sadrži ulje sikavice, vitamin E i - kao i noćna krema - arganovo ulje. Hranjiva formula ulja za lice poboljšava elastičnost, učvršćuje kožu, jača njezinu prirodnu otpornost i zaglađuje njezinu površinu. Također ostavlja satenski osjećaj na koži kojeg cijene mnogi naši korisnici.

Kako i kada koristiti suho ulje za lice?

Eucerin ELASTICITY+FILLER suho ulje za lice možete koristiti do dva puta dnevno - ujutro, navečer ili oboje. Nanesite ga prije ili poslije odgovarajućeg proizvoda za njegu kože. Ako vam je draže, možete ga umiješati u proizvod za njegu na dlanu pa nanijeti oboje zajedno.

Mogu li koristiti samo Eucerin ELASTICITY+FILLER suho ulje za lice bez proizvoda za dnevnu njegu?

Naravno, ako smatrate da je to najbolje za vašu kožu. No proizvodi za dnevnu i noćnu njegu sadrže formule koje dokazano jačaju kožu poboljšavajući njezinu elastičnost i ispunjavajući bore. Sastojci poput arktina (dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože), silimarina (moćan antioksidans koji štiti kolagen i elastin od oksidativnog stresa i potiče cirkulaciju na staničnoj razini) i hijaluronske kiseline (vidljivo ispunjava duboke bore) ne nalaze se u ulju.

Ako se odlučite za korištenje isključivo ulja, i to preko dana, molimo zapamtite da, za razliku od proizvoda za dnevnu njegu, ono ne sadrži SPF ili UVA filter pa ćete morati nanijeti proizvod za zaštitu od sunca.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Njega protiv bora za čvršću, svježu i sjajnu kožu

Starenjem se mijenja struktura kože: pojavljuju se fine linije i bore i produbljuju tijekom vremena. Kako starimo elastičnost, čvrstoća, sjaj i otpornost se smanjuju, a broj bora se povećava.                                                                                                                                   

Njega Eucerin Hyaluron-Filler uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju brojne anti-age pogodnosti. Svaka linija ima različit primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) koji osigurava da koži pruži potrebnu njegu u svim fazama starenja.                                                         

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija posebno je stvorena kako bi ispunila duboke bore, poboljšala elastičnost kože i nahranila krhku i zrelu kožu. Inovativna Eucerin kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline i arktina vidljivo ispunjava duboke bore i ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože. Koža postaje čvršća i zaglađenija te svježeg i sjajnog izgleda.

Linija sadrži hidratantnu njegu: dnevna krema pruža UVA i UVB zaštitu (SPF 30 i SPF 15), kremu za područje oko očiju i noćnu njegu. Hyaluron-Filler + Elasticity njega upotpunjena je hidratantnim serumom s thiamidolom koji smanjuje staračke pjege unutar dva tjedna te hranjivim suhim uljem za zaglađivanje lica bogatim esencijalnim uljima koje poboljšava elastičnost i podupire otpornost.

Ukupna ocjena
  • (15)
5 od 5 bodova / 15 recenzija
5 Stars
15
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Marija Vizvari,

Odlična!

Koristim Eucerin kreme godinama. Prvo sam počela sa standardnom Hyaluron-Filler linijom koja je bila sjajna. Kako postajem starija, a moje lice traži sve više njega prebacila sam se na zlatnu elasticity liniju. Cijela linija me oduševila: od dnevne, noćne kreme ulja i kreme za oko očiju. Ova noćna krema pruža mojoj koži sve što joj je trenutno potrebno. Intenzivno hrani, čini kožu mekom, zateže i ispunjava bore. Nakon redovite primjene vidim na licu poboljšanje.
Vedrana,

Krema

Predivna tekstura ..lijepo se razmazuje..a nakon upotrebe koža je zategnuta ..mekana ..baršunasta..ukratko..savršena
Hajdi,

Bingo za kožu

Malo je reći da mi ova krema baš paše za moje lice. Hijaluronska kiselina zajedno s arganovim uljem odrađuje odlično svoj posao pa koža izgleda utegnutija tijekom cijelog dana, sve do idućeg nanošenja. U srpnju sam probala 3 testera koja sam dobila u ljekarni, i moram reći da sam kremu poslije i kupila. Bogatstvo kreme koja ne isušuje kožu i njezini učinci vidljivi su nakon samo par nanošenja. Vrijedi ju probati.
Višnja J,

Spas za kožu

Koža nakon svega par nanošenja izgleda nahranjeno, njegovano i nezategnuto. Ugodnog je mirisa i dobre teksture. Ne masti kožu, brzo se upije. I za staru kožu poput moje je baš čisti pogodak. Koristim ju od proljeća i sve pohvale!
Ljubica,

Recenzija

Po meni, jedina i najbolja linija njege na tržištu koja ispunjava ono što obećava. Krema je savršene texture, nježnog miris i dakako vidljivog djelovanja nakon prve primjene. Preporuka i pohvala :)

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije