• (9)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna njega SPF 15

Dnevna krema za zrelu kožu sa SPF 15 + UVA zaštitom

Ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Koža je osjetno čvršća i glađa te izgleda svježe i sjajno. 

 

Kupite online:

     

Dnevna krema za zrelu kožu sa SPF 15

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema sa SPF15 ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.
Jedinstvena formula pruža brojne anti-age pogodnosti. Eucerinova inovativna kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline vidljivo ispunjava duboke bore. Arktin (aktivator koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože) djeluje zajedno sa silimarinom (moćni antioksidans koji štiti kolagen i elastin od propadanja i poboljšava cirkulaciju na staničnoj razini). Koža postaje čvršća i zaglađenija te svježeg i sjajnog izgleda.                                                      

Dnevna krema sadrži SPF 15 i UVA filtere za dodatnu zaštitu od sunčevih zraka koje mogu produbiti bore i ubrzati proces starenja.

 

 

Klinička i dermatološka istraživanja

Klinička istraživanja dokazala su vrlo visoku učinkovitost i tolerantnost.

KLJUČNA OTKRIĆA

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) provedeno je s 120 žena u dobi od 49 godina i više. Proizvod je testiran u razdoblju od dva tjedna sa sljedećim rezultatima:

- 99% je potvrdilo da poboljšava izgled kože
- 98% je potvrdilo da je koža osjetno čvršća
- 98% je potvrdilo da intenzivno hidratizira kožu
- 97% je potvrdilo da se koža doima ojačanom
- 93% je potvrdilo da su bore i linije zaglađene
- 86% je potvrdilo da je proizvod odlična podloga za šminku

Često postavljana pitanja

Kako da znam je li Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity odgovarajuća anti-age linija za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity posebno je razvijena njega za zrelu kožu i za primarne brige poput gubitka elastičnosti i dubokih bora. Iako je svaka koža individualna kao i mi sami, može drugačije starjeti s obzirom na našu genetiku i način života, a brige oko dubokih bora moguće je iskusiti u dobi 50 godina i više. Proizvodi u kombinaciji ispunjavaju dukobe bore i poboljšavaju elastičnost kože. Koža postaje čvrstom na dodir te svježeg i sjajnog izgleda.                                                       

Ako ste zabrinuti oko linija i bora u ranijoj dobi, isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler njegu. Ako je gubitak volumena vaša primarna briga (često kod žena u dobi između 40 i 50 godina), isprobajte Eucerin Volume-Filler njegu koja je posebno formuliranu za borbu protiv smanjenja volumena kože. Za više informacija o različitim fazama starenja i odgovarajućoj njezi, pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina.

U kojoj dobi bi trebalo započeti s upotrebom Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity proizvoda?

Naša koža je različita baš poput nas samih, tako da odgovor na to pitanje varira od osobe do osobe i ovisi o mnogim čimbenicima, unutranjim (genetika) i vanjskim (izloženost kože sunčevim zrakama). Općenito je pravilo da se prvi znakovi starenja poput finih linija i bora počinju javljati u našim tridesetima, a Eucerin Hyaluron-Filler njega upravo cilja na ovu vrstu problema. U četrdesetima većina nas primjeti gubitak volumena, obješeno lice i dublje bore za što su idelani proizvodi iz Eucerin Volume-Filler linije. Koža u pedesetima zahtijeva poboljšanje elastičnosti koje pruža Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njega.

Ako ste u nedoumici, molimo pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina ili konzultirajte vašeg liječnika ili farmaceuta.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna njega s SPF 15 sadrži UVA i UVB zaštitu?

Koža lica je više izložena suncu nego ostatak kože tijela i osjetljiva je na štetne UVA i UVB zrake koje mogu uzrokovati prerano starenje. Važno je zaštititi kožu kako bi se izbjeglo DNK oštećenje, fotostarenje (starenje kože zbog prekomjerne izloženosti suncu) i hiperpigmentacija. Zato naša formula sadrži SPF15 i UVA filter. No, ako namjeravate duže boraviti na suncu ili je sunce jako, preporučamo korištenje dodatne zaštite poput Eucerin Photoaging Control fluida za zaštitu kože lica od sunca SPF 30 ili SPF50.

Koji proizvod koristiti za osjetljivu kožu oko očiju?

Preporučujemo korištenje Eucerin Hyaluron-Filler kreme za područje oko očiju sa SPF 15 ili Eucerin Volume-Filler kreme za područje oko očiju sa SPF 15 za dnevnu upotrebu - ovisno o individualnim potrebama. Obje kreme sadrže SPF15 i UVA zaštitu koja je posebno potrebna za osjetljivo područje oko očiju.

Sastojci

Kako koristiti

● Nanijeti ujutro na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
● Nježno umasirati u kožu
● Izbjegavati kontakt s očima
● Za najbolje rezultate Eucerin preporučuje korištenje u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity noćnom njegom i Eucerin Elasticity+Filler suhim uljem za lice.

Nanesite Eucerin kremu za duboke bore

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Nanesite Eucerin micelarnu otopinu

Koristite Eucerin DermatoCLEAN micelarnu otopinu za čišćenje lica kako biste kožu pripremili za proizvode za njegu.

Nanesite Eucerin hranjivo ulje za lice

Za dodatnu hranjivost i kao optimalni dodatak svom anti-age programu, Eucerin preporuča korištenje odgovarajućeg proizvoda za njegu u kombinaciji s Eucerin Elasticity+Filler suhim uljem za lice. Eucerin Elasticity+Filler suho ulje za lice možete koristiti do dva puta dnevno - ujutro, navečer ili oba puta. Nanesite ga prije ili poslije odgovarajućeg proizvoda za njegu. Možete ga i umiješati u proizvod za njegu na dlanu i nanijeti ih zajedno.

Nanesite Eucerin zaštitu od sunca

Ukoliko je potrebna dodatna zaštita od sunca, upotrijebite Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 30 ili SPF50.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proizvod ako…

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Ako imate zrelu kožu i tražite dnevnu kremu za smanjenje bora i poboljšanje elastičnosti kože:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna njega sa SPF 15 ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Koža je osjetno čvršća i glađa te izgleda svježe i sjajno. 


Ako želite zaštititi osjetljivu kožu koja stari od UV zraka:

Sa SPF 15 i UV filterima, Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna njega SPF 15 pruža učinkovitu zaštitu od preranog starenja kože i produbljivanja bora.

Ako tražite noćnu kremu za smanjivanje bora i poboljšanje elastičnosti kože:
Ako tražite suho ulje za lice za poboljšanje elastičnosti kože i otpornosti kože:
Ako tražite dnevnu kremu, a glavni problem vam predstavljaju prvi znaci starenja - linije i bore:
Ako imate osjetljivu kožu i tražite dnevnu kremu protiv bora i gubitka čvrstoće:

Isprobajte Eucerin Q10 ACTIVE dnevnu kremu s koenzimon Q10.

Često postavljana pitanja

Kako da znam je li Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity odgovarajuća anti-age linija za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity posebno je razvijena njega za zrelu kožu i za primarne brige poput gubitka elastičnosti i dubokih bora.

Iako je svaka koža individualna baš poput nas samih, može drugačije starjeti s obzirom na našu genetiku i način života, a brige oko dubokih bora moguće je iskusiti u dobi 50 godina i više. Ovi proizvodi ispunjavaju dukobe bore i poboljšavaju elastičnost kože. Koža postaje čvrstom na dodir te svježeg i sjajnog izgleda.                                                           

Ako ste zabrinuti oko linija i bora u ranijoj dobi, isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler njegu. A, ako je gubitak volumena vaša primarna briga (često kod žena u dobi između 40 i 50 godina), isprobajte Eucerin Volume-Filler njegu posebno formuliranu za borbu protiv smanjenja volumena kože. Za više informacija o različitim fazama starenja i odgovarajućoj njezi, pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina.

U kojoj dobi bi trebalo započeti s upotrebom Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity proizvoda?

Naša koža je različita baš poput nas samih, tako da odgovor na to pitanje varira od osobe do osobe i ovisi o mnogim čimbenicima, unutranjim (genetika) i vanjskim (izloženost kože sunčevim zrakama). Općenito je pravilo da se prvi znakovi starenja poput finih linija i bora počinju javljati u našim tridesetima, a Eucerin Hyaluron-Filler njega upravo cilja na ovu vrstu problema. U četrdesetima većina nas primjeti gubitak volumena, obješeno lice i dublje bore za što su idelani proizvodi iz Eucerin Volume-Filler linije. Koža u pedesetima zahtijeva poboljšanje elastičnosti koje pruža Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njega.

Ako ste u nedoumici, molimo pročitajte kako se struktrura kože mijenja tijekom godina ili konzultirajte vašeg liječnika ili farmaceuta.

Što je arktin?

Arktin je prirodni, aktivni ekstrakt iz ploda čička. Potiče obnovu oslabljenog vezivnog tkiva u staničnim stijenkama. Arktin također ubrzava proces obnove kolagena u stanicama kože - koji drastično usporava starenjem. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna i noćna njega s arktinom poboljšavaju elastičnost i čvrstoću zrele kože.

Što je silimarin?

Silimarin je ekstrakt iz ploda sikavice (poznate i kao gujina trava). To je dobro poznati, snažni antioksidans koji kolagen i elastin štiti od oksidativnog stresa. Eucerinov centar za istraživanja je otkrio i dokazao da također aktivira sustav cirkulacije na staničnoj razini kože.

Što je arganovo ulje?

Arganovo ulje je ulje dobiveno iz koštica drveta argana. Sadrži do 80% esencijalno masnih kiselina (omega-9 i omega-6). Tijelo masne kiseline koristi za proizvodnju i obnovu staničnih stijenki te jačanje kože kako bi mogla obavljati svoju vitalnu funkciju zaštite tijela. Arganovo ulje je također bogato vitaminom E (moćnim antioksidansom), ima protuupalna svojstva te može zagladiti kožu i učiniti ju mekšom.

Koji proizvod koristiti za osjetljivu kožu oko očiju?

Preporučujemo korištenje Eucerin Hyaluron-Filler kreme za područje oko očiju sa SPF 15 ili Eucerin Volume-Filler kreme za područje oko očiju sa SPF 15 za dnevnu upotrebu - ovisno o individualnim potrebama. Obje kreme sadrže SPF15 i UVA zaštitu koja je posebno potrebna za osjetljivo područje oko očiju.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna njega s SPF 15 sadrži UVA i UVB zaštitu?

Koža lica je više izložena suncu nego ostatak kože tijela i osjetljiva je na štetne UVA i UVB zrake koje mogu uzrokovati prerano starenje. Važno je zaštititi kožu kako bi se izbjeglo DNK oštećenje, fotostarenje (starenje kože zbog prekomjerne izloženosti suncu) i hiperpigmentacija. Zato naša formula sadrži SPF15 i UVA filter. No, ako namjeravate duže boraviti na suncu ili je sunce jako, preporučamo korištenje dodatne zaštite poput Eucerin Photoaging Control fluida za zaštitu kože lica od sunca SPF 30 ili SPF 50.

Ukoliko već koristim Eucerin ELASTICITY+FILLER proizvode za dnevnu i noćnu njegu, zašto mi je potrebno suho ulje za lice?

Starenjem naša koža postaje suša. Ulja za lice su posebno hranjiva za suhu kožu i mnogi naši korisnici uživaju u dodatnim pogodnostima koja pružaju njihovoj koži. Nekoliko ključnih sastojaka Eucerin ELASTICITY+FILLER suhog ulja za lice razlikuje se od sastojaka u dnevnoj i noćnoj kremi. Ono sadrži ulje sikavice, vitamin E i - kao i noćna krema - arganovo ulje. Hranjiva formula ulja za lice poboljšava elastičnost, učvršćuje kožu, jača njezinu prirodnu otpornost i zaglađuje njezinu površinu. Također ostavlja satenski osjećaj na koži kojeg cijene mnogi naši korisnici.

Kako i kada koristiti suho ulje za lice?

Eucerin ELASTICITY+FILLER suho ulje za lice možete koristiti do dva puta dnevno - ujutro, navečer ili oboje. Nanesite ga prije ili poslije odgovarajućeg proizvoda za njegu kože. Ako vam je draže, možete ga umiješati u proizvod za njegu na dlanu pa nanijeti oboje zajedno.

Mogu li koristiti samo Eucerin ELASTICITY+FILLER suho ulje za lice bez proizvoda za dnevnu njegu?

Naravno, ako smatrate da je to najbolje za vašu kožu. No proizvodi za dnevnu i noćnu njegu sadrže formule koje dokazano jačaju kožu poboljšavajući njezinu elastičnost i ispunjavajući bore. Sastojci poput arktina (dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože), silimarina (moćan antioksidans koji štiti kolagen i elastin od oksidativnog stresa i potiče cirkulaciju na staničnoj razini) i hijaluronske kiseline (vidljivo ispunjava duboke bore) ne nalaze se u ulju.

Ako se odlučite za korištenje isključivo suhog ulja, i to preko dana, molimo zapamtite da, za razliku od proizvoda za dnevnu njegu, ono ne sadrži SPF ili UVA filter pa ćete morati nanijeti proizvod za zaštitu od sunca.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Njega protiv bora za čvršću, svježu i sjajnu kožu

Starenjem se mijenja struktura kože: pojavljuju se fine linije i bore i produbljuju tijekom vremena. Kako starimo elastičnost, čvrstoća, sjaj i otpornost se smanjuju, a broj bora se povećava.                                                                                                                                   

Njega Eucerin Hyaluron-Filler uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju brojne anti-age pogodnosti. Svaka linija ima različit primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) koji osigurava da koži pruži potrebnu njegu u svim fazama starenja.                                                         

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija posebno je stvorena kako bi ispunila duboke bore, poboljšala elastičnost kože i nahranila krhku i zrelu kožu. Inovativna Eucerin kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline i arktina vidljivo ispunjava duboke bore i ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože. Koža postaje čvršća i zaglađenija te svježeg i sjajnog izgleda.

Linija sadrži hidratantnu njegu: dnevna krema pruža UVA i UVB zaštitu (SPF 30 i SPF 15), kremu za područje oko očiju i noćnu njegu. Hyaluron-Filler + Elasticity njega upotpunjena je hidratantnim serumom s thiamidolom koji smanjuje staračke pjege unutar dva tjedna te hranjivim suhim uljem za zaglađivanje lica bogatim esencijalnim uljima koje poboljšava elastičnost i podupire otpornost.

Ukupna ocjena
  • (9)
5 od 5 bodova / 9 recenzija
5 Stars
9
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Mary,

Hyaluron filler elasticity dnevna SPF 15

Imam suhu i osjetljivu kožu, na kojoj se počeo nazirati gubitak elastičnosti. Korištenjem ove kreme primjetila sam da moja koža više nema tragova ljuskanja i osjećaja zatezanja zbog suhoće, te je elastičnija, svježija i nahranjena kroz cijeli dan. Osim navedenog krema je diskretno ugodnog mirisa.
Reand,

Extra

Od kada kpristim eucerin kreme nemam više problema s ljuštenjem lica a kombinacij ove tri je genijalan
Dandy,

konecno najbolja krema

super krema..prvo sam koristila Eucerin filler dnevnu i nocnu..ali skoro godinu dana koristim komplet od 3 krema Eucerin Elasticity ( dnevnu nocnu i antirid)..prezadovolna sam..koza je tako meka ziva i nezna...
Bruno Basta,

Elasticity Filler dnevna

S godinama osjećam kako mi koža gubi na elastičnosti, pogotovo me to smeta na koži lica i vrata. Da se razumijemo, ja sam u svojim srednjim tridesetima, ali sam svjestan (kao rijetko koji muškarac) promjena koje vrijeme donosi na mojoj koži. Stoga sam se nedavno odlučio okušati s Elasticity Filler dnevnom kremom. Nisam došao u ljekarnu ili trgovinu i zatražio dotičnu kremu, već mi ju je sestrična prepustila, s obzirom da njoj ne paše takav tip kreme. Ja sam se ugodno iznenadio kako Elasticity Filler ostavlja predivan učinak na mojoj zahtjevnoj koži. Nema 'side-efekta'. Neobično je finog, ali nenapadnog mirisa. Informirao sam se i o sastojcima koje ova krema sadrži i prijateljica koja se bavi kozmetikom me je uvjerila da nikad nije 'prerano' da se počnem brinuti o zrelosti svoje kože, kao i da je Elasticity Filler odlična njega za mene. Zasad koristim samo dnevnu kremu, a u bližoj budućnosti vjerujem da ću isprobati i noćnu kremu te ulje za njegu lica.
Kremica,

Najbolja

Odlicna

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije