• 1/1

Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu

5
17 recenzija
Blaga, učinkovita formula
24 h zaštite od znojenja
Bez parfema i alkohola

Štiti iznimno osjetljivu kožu od neugodnih mirisa

Ovaj dezodorans s blagom formulom dokazano štiti od neugodnih mirisa i pogodan je čak i za osobe s osjetljivom kožom ili kožom koja ne podnosi dezodoranse.

 

Kupite online:

     

     

Više o njezi

Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu ne sadrži potencijalne iritanse poput mirisa, alkohola, konzervansa i boje. Koži vraća prirodnu pH vrijednost. Formula je ispitana i dokazano učinkovita kod osoba s vrlo osjetljivom kožom i atopijskim dermatitisom te kod osoba sklonih alergijama na dezodorans i ekcemima u području pazuha.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička ispitivanja dokazala su 24-satnu učinkovitost u zaštiti od neugodnih mirisa čak i u slučaju alergije na dezodorans, ekcema i atopijskog dermatitisa.

Svojstva

 • bez mirisa
 • bez alkohola

Kako koristiti

Uputa za korištenje

Koristite svaki dan za maksimalnu učinkovitost

 • Nanijeti ujutro ili navečer poslije tuširanja ili po potrebi.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Upotrebljavajte Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu ako…

Imate vrlo osjetljivu kožu:

Budući da ne sadrži alkohol, boje, konzervanse i mirise, koji mogu dovesti do nadraženosti kože, Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu pomoći će vam čak i u slučaju prijašnjih alergija na dezodoranse

Patite od kožnih oboljenja:

Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu  ispitan je na osobama koje pate od psorijaze te atopijskog dermatitisa ili ekcema u području pazuha.

Isprobajte drugi proizvod ako...

Koža vam je oštećena ili nadražena.

Alergični ste na neki od sastojaka.

Jako se ili prekomjerno znojite:

U tom slučaju isprobajte Eucerin intenzivni sprej protiv jakog i prekomjernog znojenja ili Eucerin Roll-on dezodorans protiv jakog znojenja

FAQ (2)

  Kako djeluju dezodoransi?

  Dezodoransi sadrže tvari koji usporavaju nastajanje i smanjuju broj bakterija odgovornih za neugodne mirise. Dezodoransi također sadrže sastojke koji upijaju tvrari od kojih nastaju neugodni mirisi. Na taj način smanjuju neugodne tjelesne mirise. Naposljetku, dodavanjem mirisa, dezodoransi mogu i prikriti neugodne tjelesne mirise.

  Djeluje li Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu na prekomjerno znojenje?

  Znojenje je prirodna i vrlo važna fiziološka reakcija na vrućinu. Međutim, prekomjerno znojenje može biti nasljedno, posljedica nekog drugog inherentnog zdravstvenog stanja ili reakcija na neki lijek.

5
17 Recenzije
 • Eucerin dezodorans
  Blanka Butkovicova
  Već godinama sam izuzetno osjetljiva na razne tipove dezodoransa i na žalost, u zadnje vrijeme se moj izbor dezodoransa sveo samo na jedan kriterij - hoću li nakon korištenja dobiti alergiju i osip, ili ne ? Nisam mogla birati ni brand, ni miris, ni trajanje djelovanja - samo sam mogla „isprobati“ i nadati se da se iduće jutro neću probuditi crvenog pazuha koji nepodnošljivo svrbi. Tim veće je za mene bilo ugodno iznenađenje, pa čak bih rekla i „senzacija“ kada sam otkrila da „Eucerin - rollon dezodorans za osjetljivu kožu“ ima sve ono što sam uvijek tražila - vrhunski brand (ime nije sve, ali ime znači i tradiciju i kvalitetu, a to je danas rijetkost), ugodan, nježan i nenametljiv miris - i (za mene) najvažnije od svega - apsolutno nikakvu alergijsku reakciju i ni traga nadraženoj koži ! Dobili ste vjernog kupca, a ja (konačno) vrhunski dezodorans na koji mogu računati i u koji se mogu pouzdati
 • Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu
  Ivana Balaić
  Najbolji dezić za osjetljivu kožu koji sam probala jer stvarno imam izraženo osjetljivu kožu u predjelu pazuha,a on mi jedino odgovara
 • Eucerin Roll on dezedeorans
  Ivana Pipinić. pipi24@net.hr
  Dezedeorans je pogodan za sve tipove kože,a ona najosljetivija pojavljuje u trudnoći. Moja ocijena je najveća od ponuďenih jer me je riješio svake neugodnosti tijekom trunoće I pružio mi dodatnu zaštitu tijekom 24 sata. Preporućujem ga svima tijekom trudnoće.
Učitaj više

Potpuna rutina njege