• 1/1

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon

5
14 recenzija
Šampon protiv stanjivanja kose
Osmišljen za korištenje u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu
Pomaže ojačati korijen kose podržavajući opskrbu energijom

Šampon protiv stanjivanja kose

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za korištenje u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu kako bi korijen kose ojačao i podržao njegovu opskrbu energijom.

 

Kupite online:

     

     

Više o njezi

Revitalizirajući šampon protiv stanjivanja kose

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). Sadrži dvije aktivne tvari koje se prirodno nalaze u tijelu, karnitin i kreatin kako bi ojačao korijen kose. Kada se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, snažan duo pomaže u jačanju korijena podržavajući njegovu opskrbu energijom.

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu pružaju joj zdravi sjaj te mekan i podatan osjećaj.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju učinkovitost i jako dobru podnošljivost. Pogodan je za korištenje na osjetljivom vlasištu i kod osoba sa stanjenom kosom uzrokovanom nasljednim čimbenikom.

Glavna otkrića

Svojstva

 • ne sadržava alkalne sapune
 • lightly fragranced

Kako koristiti

Kako koristiti

 • Umasirajte šampon u vlažnu kosu. 
 • Ostavite da se upije prije temeljitog ispiranja.
 • Prikladan za svakodnevnu uporabu.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proizvod ako…

Vaš gubitak kose ima genetski uzrok:

Kad se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, dokazano je da Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon jača korijen kose podržavajući njegovu opskrbu energijom.

Tražite šampon koji njeguje kosu i vlasište:

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon sadrži blaga sredstva za čišćenje koja sprječavaju iritaciju, čak i ako imate osjetljivo vlasište. Pruža kosi zdravi sjaj, mekan i podatan osjećaj.

FAQ (2)

5
14 Recenzije
 • Mekana i čista kosa
  Anamarija Belaj
  Ovaj šampon me je oduševio. Imam gustu i jaku kosu i uvijek sam morala koristiti regeneratore ali sada mi je kosa mekana i svježa samo sa ovim šamponom. Sviđa mi se što je potrebna vrlo mala količina šampona da se napravi nježna i lagana pjena. Kosa mi se ne masti kao prije. Odličan proizvod!
 • Najbolji proizvod protiv opadanja kose
  Ankica Delić
  Novi Eucerin šampon protiv ispadanja kose moje je novo otkriće! Već nekokoliko godina borim se s ispadanjem kose te sam na nagovor ljekarnika kupila ovaj šampon i tretman za vlasište. Malo je reći kako sam oduševljena! Već nakon 3 pranja primijetila sam veliku razliku te kosa opada bar 80% manje. Svakako ću nastaviti koristiti ovu komninaciju jer dokazano djeluje. Moje pohvale!
 • Odličan!
  Bibi
  Kosa mi je nakon par pranja bujnija, sjajnija i mekša, svrbez vlasišta je nestao. Najbolji šampon koji sam do sada isprobala.
Učitaj više

Potpuna rutina njege