• (14)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon

Šampon protiv stanjivanja kose

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za korištenje u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu kako bi korijen kose ojačao i podržao njegovu opskrbu energijom.

 

Kupite online:

     

     

Revitalizirajući šampon protiv stanjivanja kose

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). Sadrži dvije aktivne tvari koje se prirodno nalaze u tijelu, karnitin i kreatin kako bi ojačao korijen kose. Kada se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, snažan duo pomaže u jačanju korijena podržavajući njegovu opskrbu energijom.

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu pružaju joj zdravi sjaj te mekan i podatan osjećaj.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju učinkovitost i jako dobru podnošljivost. Pogodan je za korištenje na osjetljivom vlasištu i kod osoba sa stanjenom kosom uzrokovanom nasljednim čimbenikom.

GLAVNA OTKRIĆA

Često postavljana pitanja

Zašto trebam zajedno koristiti Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu?

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za pripremu vlasišta i snažnije djelovanje Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućeg tretmana za kosu. Eucerin DermoCapillaire revitalizirajuća njega klinički i dermatološki dokazano pomaže jačanju korijena kose.

Mogu li revitalizirajući preparati iz Eucerin DermoCapillaire linije potaknuti ponovni rast kose?

Nažalost ne, ali preparati za njegu koji istinski mogu to učiniti trenutno ne postoje na tržištu. Međutim, kad se zajedno koriste Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu dermatološki dokazano pomažu u jačanju korijena kose.

Sastojci

Kako koristiti

  • Umasirajte šampon u vlažnu kosu. 
  • Ostavite da se upije prije temeljitog ispiranja.
  • Prikladan za svakodnevnu uporabu.

Žena umasirava šampon protiv stanjivanje kose u vlasište

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proizvod ako…

Vaš gubitak kose ima genetski uzrok:

Kad se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, dokazano je da Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon jača korijen kose podržavajući njegovu opskrbu energijom.

Tražite šampon koji njeguje kosu i vlasište:

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon sadrži blaga sredstva za čišćenje koja sprječavaju iritaciju, čak i ako imate osjetljivo vlasište. Pruža kosi zdravi sjaj, mekan i podatan osjećaj.

Gubitak kose može biti rezultat zdravstvenog stanja:

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose. Razgovarajte sa svojim liječnikom ili dermatologom ako mislite da gubitak kose u vašem slučaju nije povezan s nasljednim faktorom.

DermoCapillaire Njega vlasišta i kose

Eucerin DermoCapillaire njega rješava problem mikroupala vlasišta koje su jedan od glavnih čimbenika problema poput prhuti, suhog vlasišta koje svrbi i osjetljivog vlasišta.

Ovi šamponi vraćaju vlasištu zdravu ravnotežu i njeguju kosu od korijena do vrhova.

Ukupna ocjena
  • (14)
5 od 5 bodova / 14 recenzija
5 Stars
14
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Karla,

Odličan!

Hvala Eucerinu za ovaj šampon! Nakon godina tražena napokon sam pronašla rješenje za mogu slabu kosu koja opada cijele godine. Nakon mjesec dana korištenja vidim razliku i mogu reći kako kosa opasa bar 70% manje. Svakako cu ga nastaviti koristiti zajedno s tretmanom.
Bibi,

Odličan!

Kosa mi je nakon par pranja bujnija, sjajnija i mekša, svrbez vlasišta je nestao. Najbolji šampon koji sam do sada isprobala.
Marijana,

Šampon

Odličan šampon već nakon nekoliko puta korištenja kosa vidljivo jača,mekana i sjajna
Jasmina Sukalić,

Odličan revitalizirajući šampon

Šampon koki mi je smanjio opadanje konje zbog čestog pranja izazvanim suhom peruti. Ujedno je kosi podario zdravi sjaj i podatan osjećaj pod dodirom .
cvijet,

Eucerin DermoCapillaire šampon za kosu

Šampon je puno pomogao mom suprugu koji godinama ima problema sa prhuti u kosi. Prije nego smo doznali za Eucerin koristio je "kao bolje" preparate ali su mu oni s vremenom samo izritirali vlasište i postali kako on kaže prežestoki. Eucerin DermoCapillaire šampon je puno blaži i kosa i vlasište mu je izliječeno. Naše iskrene preporuke!

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije