Novo
  • (5)

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon

Šampon protiv stanjivanja kose

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za korištenje u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu kako bi korijen kose ojačao i podržao njegovu opskrbu energijom.

Revitalizirajući šampon protiv stanjivanja kose

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). Sadrži dvije aktivne tvari koje se prirodno nalaze u tijelu, karnitin i kreatin kako bi ojačao korijen kose. Kada se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, snažan duo pomaže u jačanju korijena podržavajući njegovu opskrbu energijom.

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu pružaju joj zdravi sjaj te mekan i podatan osjećaj.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju učinkovitost i jako dobru podnošljivost. Pogodan je za korištenje na osjetljivom vlasištu i kod osoba sa stanjenom kosom uzrokovanom nasljednim čimbenikom.

GLAVNA OTKRIĆA

Često postavljana pitanja

Zašto trebam zajedno koristiti Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu?

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za pripremu vlasišta i snažnije djelovanje Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućeg tretmana za kosu. Eucerin DermoCapillaire revitalizirajuća njega klinički i dermatološki dokazano pomaže jačanju korijena kose.

Mogu li revitalizirajući preparati iz Eucerin DermoCapillaire linije potaknuti ponovni rast kose?

Nažalost ne, ali preparati za njegu koji istinski mogu to učiniti trenutno ne postoje na tržištu. Međutim, kad se zajedno koriste Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu dermatološki dokazano pomažu u jačanju korijena kose.

Sastojci

Kako koristiti

  • Umasirajte šampon u vlažnu kosu. 
  • Ostavite da se upije prije temeljitog ispiranja.
  • Prikladan za svakodnevnu uporabu.

Žena umasirava šampon protiv stanjivanje kose u vlasište

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proizvod ako…

Vaš gubitak kose ima genetski uzrok:

Kad se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, dokazano je da Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon jača korijen kose podržavajući njegovu opskrbu energijom.

Tražite šampon koji njeguje kosu i vlasište:

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon sadrži blaga sredstva za čišćenje koja sprječavaju iritaciju, čak i ako imate osjetljivo vlasište. Pruža kosi zdravi sjaj, mekan i podatan osjećaj.

Gubitak kose može biti rezultat zdravstvenog stanja:

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose. Razgovarajte sa svojim liječnikom ili dermatologom ako mislite da gubitak kose u vašem slučaju nije povezan s nasljednim faktorom.

DermoCapillaire Njega vlasišta i kose

Eucerin DermoCapillaire njega rješava problem mikroupala vlasišta koje su jedan od glavnih čimbenika problema poput prhuti, suhog vlasišta koje svrbi i osjetljivog vlasišta.

Ovi šamponi vraćaju vlasištu zdravu ravnotežu i njeguju kosu od korijena do vrhova.

Ukupna ocjena
  • (5)
5 od 5 bodova / 5 recenzija
5 Stars
5
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Višnja J,

Top proizvodi za kosu

Kosa mi je izmrcvarena od bojanja i raznih svakodnevnih maltretiranja pa mi je Eucerinova njega za kosu doslovno pravo osvježenje. Nakon nekoliko tjedana u kosu se vratila živost i kosa mi se ne masti što inače bude popratni dodatak kad mijenjam šampon. Topla preporuka
Miona Jakelić,

Eucerin

Šampon koji je vratio volumen i sjaj mojoj tužnoj i beživotnoj kosi
Neli Art,

Oporavak

Nakon operacije u 10 mjesecu ove godine kosa mi se prorijedila zbog opadanja. U 11 mjesecu sam kupila Dermo Capillaire šampon i revitalizirajuću otopinu. Već vidim rezultate i radim si prve frizure nakon oporavka od operacije i nakon oporavka svoje kose. Nastaviti ću i dalje sa tretmanima da održim ovu kvalitetu kose. Hvala, Eucerin
Tatjana K.,

Sve za moju kosu

Zahvaljujući stresu i užurbanom načinu života, shvatila sam da mi se vlasište prorijeđuje. Kosa mi se čini tanjom i beživotnom te sam se neki dan zaputila u gradsku ljekarnu, gdje mi je prredložen Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon. Koliko sam shvatila to je novitet, a nakon nekoliko pranja zaključila sam da je ovaj proizvod idealna njega za moju otužnu kosu koja napokon dobiva volumen i sjaj, te se znatno manje prorijeđuje.
Ankica Delić,

Najbolji proizvod protiv opadanja kose

Novi Eucerin šampon protiv ispadanja kose moje je novo otkriće! Već nekokoliko godina borim se s ispadanjem kose te sam na nagovor ljekarnika kupila ovaj šampon i tretman za vlasište. Malo je reći kako sam oduševljena! Već nakon 3 pranja primijetila sam veliku razliku te kosa opada bar 80% manje. Svakako ću nastaviti koristiti ovu komninaciju jer dokazano djeluje. Moje pohvale!

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.