• (7)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač šminke na očima

Za sve tipove kože

Blagi, ali učinkoviti odstranjivač šminke na očima uklanja i najotporniju vodootpornu maskaru, a istovremeno je nježan na osjetljivom području očiju. Siguran je za osobe koje nose kontaktne leće.

 

Kupite online:

     

     

Odstranjivač vodootporne maskare i šminke na očima

Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač šminke na očima trenutačno, blago i temeljito uklanja vodootpornu i nevodootpornu šminku na očima, uključujući najotporniju vodootpornu maskaru.

Eucerin nježno sredstvo za uklanjanje šminke na očima je nemasno, brzo i jednostavno za upotrebu, ne isušuje kožu niti ostavlja tragove. Ostavlja kožu mekanom, podatnom i osvježenom.

Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač šminke na očima pogodan je za sve tipove kože, oftalmološki testiran i dokazano nježan na osjetljivom području oko očiju i siguran za osobe koje nose kontaktne leće.

Dnevna hidratacija započinje čišćenjem

Pratite Eucerin rutinu njege za zdrav i blistav izgled kože

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost čak i na osjetljivoj koži, uključujući kožu na osjetljivom području očiju.

GLAVNI ZAKLJUČCI

Istraživanje Proizvod u primjeni (PiU)1 provedeno je na uzorku od 160 žena u dobi između 25 i 50 godina. Nakon 2 tjedna redovitog korištenja, izvijestili su o sljedećim rezultatima:

 • Učinkovito uklanja i najotporniju vodootpornu maskaru: 100%
 • Učinkovito uklanja vodootpornu i nevodootpornu šminku za oči: 100%
 • Trenutačno uklanja šminku: 100%
 • Nježno uklanja šminku na očima: 100%
 • Uklanja šminku na očima bez trljanja: 100%
 • Brz je i jednostavan za upotrebu: 100%
 • Ostavlja kožu mekom, podatnom i osvježenom: 100%
 • Ne isušuje kožu na području očiju: 100%
 • Ne ostavlja kožu masnom: 100%
 • Hidratizira kožu: 99%

* BDF istraživanje, PiU, rujan 2019.

Sastojci

Kako koristiti

Čišćenje područja oko očiju

Dnevna rutina njege

Sredstva za čišćenje lica za osjetljivu kožu

Kožu temeljito očistite odgovarajućim Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] sredstvom za čišćenje. Ako nosite vodootpornu maskaru, uklonite je prije čišćenja Eucerin DermatoCLEAN odstranjivačem šminke na očima.

Koristite tonik za lice

Njegu nastavite sa nanošenjem Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] tonika za lice.

Nanesite anti-age hidratantnu kremu

Nanesite odgovarajuću dnevnu ili noćnu hidratantnu kremu i kremu za okoloočno područje. Preporučujemo sljedeće linije njege, ovisno o potrebama vaše kože:

Ako ćete koristiti Eucerin Hyaluron-Filler masku za intenzivnu hidrataciju, Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster ili Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster, nanesite ih prije hidratantne kreme.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Izaberite Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač šminke na očima ako...

Isprobajte drugi proizvod ako...

Tražite temeljit, ali blagi odstranjivač vodootporne šminke na očima koji je pogodan za osjetljivu kožu oko očiju
Želite ukloniti vodootpornu maskaru
Tražite sredstvo za čišćenje lica:

Odaberite gel, mlijeko, pjenu ili micelarnu otopinu za čišćenje iz Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linije njege.

Često postavljana pitanja

Što znači riječ "micelarna"?

Micele su malene mikroskopske skupine molekula surfaktanta u obliku lopte s jako polariziranom (hidrofilnom) "glavom" i nepolariziranim (hidrofobnim) "repom" u obliku lanca ugljikovodika. Na ovaj način se oslobađaju nečistoće koje možete prebrisati blazinicom. Micelarni proizvodi za čišćenje mogu se upotrebljavati bez vode i pogotovo su prikladni za osjetljivu kožu.

Mogu li koristiti samo sredstvo za čišćenje kako bih uklonila šminku s očiju?

Nekoliko naših sredstava za čišćenje klinički i dermatološki dokazano uklanjaju šminku s očiju, uključujući vodootpornu šminku na očima, ali uvijek preporučujemo korištenje Eucerin DermatoCLEAN odstranjivača šminke na očima za uklanjanje vodootporne maskare i/ili učinkovito uklanjanje svih tragova druge vodootporne šminke za oči, od kojih neki nisu vidljivi. Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač šminke na očima posebno je formuliran na optimalni pH za područje oko očiju - pH 7.4 te je oftalmološki testiran i dokazano siguran za oči.

Zašto Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač šminke na očima ima dva različita sloja?

Naše sredstvo za uklanjanje šminke je ono što je poznato pod nazivom dvofazno ili bifazno. Donji, bistri sloj ima vodenu bazu i uklanja šminku koja je topiva u vodi. Gornji, plavi sloj ima nemasnu uljnu bazu i uklanja vodootpornu šminku, uključujući vodootpornu maskaru. 

Nosim kontaktne leće. Mogu li koristiti Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač šminke na očima?

Da. Klinički i oftalmološki testovi dokazali su podnošljivost na očima i pogodni za korištenje kod osoba koji nose kontaktne leće.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Nježna i učinkovita linija za čišćenje kože

Temeljito svakodnevno čišćenje prvi je korak u učinkovitoj njezi kože. Čišćenjem ujutro i navečer uklanja se prljavština, šminka i višak sebuma, a toniziranjem se koži vraća njezina prirodna pH vrijednost. Čista koža bolje upija aktivne sastojke u preparatima za dnevnu i noćnu njegu. 

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] je potpuna linija za čišćenje kože prilagođena različitim tipovima i indikacijama te teksturnim preferencijama. Uključuje gel za čišćenje, mlijeko za čišćenje, micelarnu otopinu i pjenu za čišćenje, kao i tonik za lice i odstranjivač šminke na očima.

Blagi, ali učinkoviti preparati za čišćenje posebno su formulirana kako bi se spriječilo isušivanje kože. Inovativna Eucerin formula kombinira blag kompleks za čišćenje s hijaluronskom kiselinom i ostalim hidratantnim prirodnim sastojcima kako bi koža održala prirodnu razinu hidratacije.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linija za čišćenje klinički i dermatološki dokazano je pogodna za osjetljivu kožu. Ostavljaju kožu čistom i mekom.

Ukupna ocjena
 • (7)
5 od 5 bodova / 7 recenzija
5 Stars
7
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Di,

Odstranjivač

Proizvod koji radi svoj posao,a ne iritira kožu,nema više crvenila,peckanja.Moja koža vam je jako zahvalna na ovom otkriću!Odličnog sastava,bez alkohola.
Di,

**

Odstranjivač koji napokon radi svoj posao,a ne ostavlja bolnu i crvenu kožu!Jednim potezom je maskara skinuta,odličnog sastava,najbitnije bez alkohola,moja koža vam je zahvalna na ovom otkriću !!
Martina P.,

Eucerin DermatoCLEAN za ciscenje ne nadrazuje oči

Uklanja i ocisti u nekoliko poteza svu sminku, a oci ne peku, nisu crvene, iziritirane i nadrazene kako su znale biti od micelarnih voda, pjena i tonika za ciscenje drugih brendova. Osim da služi svojoj svrsi, za takve proizvode odmah najvaznija stavka je i da ne pece za oci jer ga je inace nemoguce koristiti. Ovaj proizvod ima oboje.
Jess,

Jasmina

Eucerin DermatoCLEAN odstranjivač je super proizvod ko ima problema sa očima i osjetljivu kožu 😊 Super skida šminku i rado ga preporučujem 😊
Tihy,
Odličan je, kako imam jako osjetljive oči i dugo sam u potrazi za odgovarajučim proizvodom od kojeg me oči neće svrbiti i peckati, moja potraga je napokon završila, hvala eucerinu, napokon prezadovoljna.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije