• (34)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina

Za sve tipove kože

Blaga, ali učinkovita micelarna otopina koja uklanja nečistoće i vodootpornu šminku. Obogaćena je hidratantnim sastojcima koji čiste kožu bez isušivanja. Pogodno za svakodnevnu upotrebu i za osjetljivu kožu.

  

Kupite online:

     

     

Micelarna otopina za čišćenje lica

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina je blago, ali učinkovito sredstvo za čišćenje lica koja uklanja nečistoće i šminku bez isušivanja kože.

Micelarna otopina kombinira iznimno blagi APG kompleks za čišćenje s hijaluronskom kiselinom i ostale prirodne hidratantne sastojke kako bi koža sačuvala ravnotežu. Ostavlja kožu čistom, osvježenom i mekom.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina brzo je i praktično rješenje za čišćenje pogodno za sve tipove kože, a klinički i dermatološki dokazano i za osjetljivu kožu.

Dnevna hidratacija započinje čišćenjem

Pratite Eucerin rutinu njege za zdrav i blistav izgled kože

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost čak i na osjetljivoj koži, uključujući kožu na osjetljivom području očiju.

GLAVNA OTKRIĆA

Istraživanje o hidrataciji1 provedeno je na uzorku od 27 žena u dobi između 25 i 65 godina. Koristile su Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnu otopinu dva puta dnevno tijekom tjedan dana. Rezultati su procijenjeni pomoću korneometra (senzora koji se najčešće koristi za mjerenje hidratacije kože) i rezultati su sljedeći:

  • Povećana razina hidratacije kože: 81%
  • Prosječno povećanje vrijednosti na korneometru: 12%

U dodatnom istraživanju korištena je tehnologija toplinskog mapiranja kako bi se testirala hidratacija prije i poslije korištenja Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarne otopine2. Dolje prikazani rezultati pokazuju značajno povećanje hidratacije kože 10 minuta nakon korištenja micelarne otopine.

Testovi toplinskog mapiranja također su dokazali da Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina značajno smanjuje razinu sebuma, što je čini idealnom za masnu i mješovitu kožu lica.

1 BDF istraživanje, Hidratacija kože, Čišćenje i njega kože, Njemačka, Siječanj 2010.

2 BDF istraživanje, DermatoClean Study Design STDY-067045 sa 4 ispitanika

Rezultati toplinskog mapiranja za hidrataciju

PRIJE

Hidratacija prije korištenja micelarne otopine

Prije čišćenja. Siva i blijedoplava područja označavaju suhu kožu.

POSLIJE

Hidratacija nakon čišćenja micelarnom otopinom: 10 minuta

10 minuta nakon čišćenja. Tamnije plava područja pokazuju poboljšanu hidrataciju kože.

Rezultati toplinskog mapiranja za smanjeno lučenje sebuma

PRIJE

Sebum prije korištenja micelarne otopine

Prije čišćenja. Zelena boja pokazuje sebum, a tamno zelena najvišu razinu sebuma.

POSLIJE

Sebum nakon korištenja micelarne otopine

Nakon čišćenja. Opadanje zelene boje pokazuje značajno smanjenje sebuma.

Sastojci

  • Nanesite na lice, vrat i dekolte koristeći pamučnu blazinicu
  • Nježno obrišite kožu i ponovite, koristeći nekoliko blazinica ako je potrebno, dok blazinica ne bude čista

Dnevna rutina njege

Sredstva za čišćenje lica za osjetljivu kožu

Kožu temeljito očistite odgovarajućim Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] sredstvom za čišćenje. Ako nosite vodootpornu maskaru, uklonite je prije čišćenja Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] odstranjivačem šminke na očima.

Koristite Eucerin tonik za lice

 Njegu nastavite sa nanošenjem Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] tonika za lice.

Nanesite anti-age hidratantnu kremu

Nanesite odgovarajuću dnevnu ili noćnu hidratantnu kremu i kremu za okoloočno područje. Preporučujemo sljedeće linije njege, ovisno o potrebama vaše kože:

Ako ćete koristiti Eucerin Hyaluron-Filler masku za intenzivnu hidratacijuEucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster ili Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster, nanesite ih prije hidratantne kreme.

Po potrebi nanesite njegu koja štiti od sunca

Za dodatnu zaštitu od sunca odaberite preparate iz široke ponude Eucerin linije za zaštite od sunca. Za trenutnu korekciju tena preporučujemo Eucerin Photoaging Control CC toniranu kremu za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+ ili Eucerin Photoaging Control CC toniranu kremu za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Izaberite Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnu otopinu ako …

Izaberite drugi proizvod ako...

Tražite prikladno rješenje za čišćenje lica:

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina brza je i jednostavna za upotrebu, pogodna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu.

Tražite idealno sredstvo za čišćenje kako biste pripremili kožu za upijanje aktivnih sastojaka u preparatima za njegu.
Želite sredstvo za čišćenje koje učinkovito čisti kožu bez isušivanja

 

Tražite micelarno sredstvo za čišćenje koje možete svakodnevno koristiti, a preferirate proizvode koji se ispiru:

 Isprobajte Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnu pjenu koja je pogodna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu.

Volite koristiti micelarnu otopinu za čišćenje, ali je vaša koža sklona aknama:

Eucerin DERMOPURE micelarna otopina posebno je formulirana za kožu sklonu nepravilnostima i aknama

rebate ukloniti vodootpornu maskaru:
Tražite gel za čišćenje za normalnu do mješovitu kožu:
Vaša koža je suha i tražite kremasti losion za čišćenje:

Često postavljana pitanja

Što znači riječ "micelarna"?

Micele su malene mikroskopske skupine molekula surfaktanta u obliku lopte s jako polariziranom (hidrofilnom) "glavom" i nepolariziranim (hidrofobnim) "repom" u obliku lanca ugljikovodika. Na ovaj način se oslobađaju nečistoće koje možete prebrisati blazinicom. Micelarni proizvodi za čišćenje mogu se upotrebljavati bez vode i pogotovo su prikladni za osjetljivu kožu.

Što znači 3 u 1?

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina brzo je i praktično rješenje koje u jednom preparatu pruža tri pogodnosti:

  • 1 = čišćenje
  • 2 = uklanjanje šminke
  • 3 = hidratacija

Je li preporučljivo upotrebljavati Eucerin DermatoCLEAN micelarnu otopinu za uklanjanje šminke na očima?

Da. Klinički je i oftalmološki testirana i dokazana sigurna za osjetljivu kožu i korištenje na području očiju.

Područje konture oka posebno je osjetljivo i ima različitu pH vrijednost u usporedbi sa kožom lica. Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina ima pH 7.4 - optimalnu pH za područje oko očiju.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna otopina uklonit će svu šminku topivu u vodi. Neće ukloniti šminku poput vodootporne maskare. Za učinkovito uklanjanje voodotporne šminke, preporučujemo Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] odstranjivač šminke na očima.

Koje je najbolje sredstvo za čišćenje lica s obzirom na moju kožu?

Najprije odaberite sredstvo za čišćenje koje odgovara vašem tipu kože i stanju i dokazano čisti učinkovito, ali nježno. Zatim odaberite preparat u kojem ćete uživati - svi imamo različite teksturalne preferncije i načine na koji volimo čistiti lice. Eucerin nudi široku paleta sredstava za čišćenje pogodnih za različite tipove kože i različitih tekstura. Saznajte više u članku: Čišćenje i toniranje: Kako odabrati najbolje sredstvo za čišćenje lica?

Koliko često trebam čistiti lice?

Preporučujemo čišćenje lica ujutro i navečer. Lojne žlijezde proizvode u koži sebum - masnu supstancu koja je čuva od isušivanja - i tijekom dana i preko noći. Čišćenjem ujutro osigurava se uklanjanje sebuma, a na kraju dana treba ukloniti sebum, znoj, onečišćenja i šminku koju ste možda nosili. Čišćenje kože također osigurava upijanje aktivnih sastojcima u preparatima za njegu.

Trebam li koristiti tonik nakon čišćenja?

U idealnom slučaju, da. Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] tonik za lice posljednji je korak u rutini čišćenja lica. Obnavlja optimalnu pH vrijednost kože i ostavlja je spremnom za upijanje aktivnih sastojaka u njegujućim preparatima. Zato što je bez alkohola i sadrži hijaluronsku kiselinu, nježan je za kožu i pomaže podržati hidrataciju kože.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Nježna i učinkovita linija za čišćenje kože

Temeljito svakodnevno čišćenje prvi je korak u učinkovitoj njezi kože. Čišćenjem ujutro i navečer uklanja se prljavština, šminka i višak sebuma, a toniziranjem se koži vraća njezina prirodna pH vrijednost. Čista koža bolje upija aktivne sastojke u preparatima za dnevnu i noćnu njegu. 

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] je potpuna linija za čišćenje kože prilagođena različitim tipovima i indikacijama te teksturnim preferencijama. Uključuje gel za čišćenje, mlijeko za čišćenje, micelarnu otopinu i pjenu za čišćenje, kao i tonik za lice i odstranjivač šminke na očima.

Blagi, ali učinkoviti preparati za čišćenje posebno su formulirana kako bi se spriječilo isušivanje kože. Inovativna Eucerin formula kombinira blag kompleks za čišćenje s hijaluronskom kiselinom i ostalim hidratantnim prirodnim sastojcima kako bi koža održala prirodnu razinu hidratacije.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linija za čišćenje klinički i dermatološki dokazano je pogodna za osjetljivu kožu. Ostavljaju kožu čistom i mekom.

Ukupna ocjena
  • (34)
5 od 5 bodova / 34 recenzija
5 Stars
34
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
merida,

Odlična micelarna otopina

Ova micelarna otopina sa hijaluronskom kiselinom je odlična. Pozitivno sam iznenađena njezinim učinkom na moju kožu lica. Lice čistim s micelarnom otopinom ujutro i navečer, moja koža je potpuno čista, mekana i glatka što nije bilo pravilo kod korištenja drugih micelarnih otopina. Jako mi je važno što je nježna za moje osjetljive oči koje me ništa ne peku kada prođem blazinicom preko njih da uklonim ostatke maskare. Uistinu uklanja svaki ostatak šminke nevidljiv oku, jer blazinica i nakon čišćenja lica mlijekom za lice još bude s vidljivim tragovima na sebi koji su ostali na koži lica. Preporučam ovu učinkovitu, nježnu i izuzetno kvalitetnu micelarnu otopinu za najčišće lice.
Ivana Grašovec,

Micelarna bez mane

Cuvala sam ovu micelarnu bas za odlazak na more. Cistim lice ujutro cim se probudim i uvecer prije spavanja i nanosenja seruma. Bez mirisa je, koza je predivna nakon ciscenja, nema crvenila, osjecaja suhoce, niti zatezanja...cak me i muz molio da i njemu ocistim lice i kapke kako bi uklonio osjecaj masnoce. Prezadovoljna sam i sve pohvale od mene i supruga za ovu micelarnu.
Maja P.,

Savršeni proizvod

Imam mješovito/masnu kožu lica i smatram da mi lice nije u potpunosti čisto ako ga nisam očistila micelatnom. Ova micelarna otopina je uvjerljivo najnježnija koju sam imala prilike korostiti, nježna je za lice, još nježnija za oči, a ujedno i najefikasnija kada je u pitanju uklanjanje nečistoće i šminke sa lica. U jednom potezu skine svu šminku bez peckanja i iritacija. Nakon korištenja imam osjećaj kao da mi je koža nahranjena i ne treba mi nikakav dodatni proizvod za njegu. Ne ostavlja film, nije ljepljiva, ne isušuje i ne zateže kožu. Ostavlja kožu čistom, osvježenom i mekom. Jako mi se sviđa i godi mojoj koži. Generalno gledano, postala je nezamjenjiv dio moga svakodnevnog ritala.
Jasminka ,

VJERA U MICELARNE

Stigla mi je nova Eucerin micelarna na kućni prag. Sretna sam što sam bila među onima koje su je osvojile za testiranje. Već duže tražim micelarnu vodu s kojom ću biti zadovoljna i s kojom ću se na duži period družiti. Kroz godine sam za čišćenje lica koristila gelove, tonike, mlijeka i u novije vrijeme micelarnu. Isprobala sam ih nekoliko i one za osjetljivu kožu i jednostavno nisam bila zadovoljna. Eucerin mi sada pruža ono što mi je najpotrebnije: čišćenje i hidratacija. Imam mješoviti tip kože i u zadnje vrijeme pomalo dehidriranu kožu na obrazima. Počela sam koristiti i Eucerin active aquaporin sa zaštitnim faktorom i zasada vidim da se moja koža poboljšava. Micelarna je bez mirisa, nije agresivna, ne zateže kožu, meni je dosta obično jedna blazinica jer ne koristim puno šminke tako da ne mogu napisati skida li vodootpornu šminku, ali primjećujem da kožu odlično čisti od svakakvih drugih nečistoća koje se nakupe kroz dan. Malo mi je nepraktična ambalaža, poklopac mi je nekako široki i neprivlačan, ali sve ostalo odlično. Eucerin Dermatoclean Hyaluron vraća mi vjeru u micelarne...
Dena,

Čišćenje i njega

Smatram da je micelarna otopina odličan kozmetički proizvod za čišćenje lica. Svakodnevno ju koristim i zadovoljna sam što sam imala mogućnost među prvima isprobati novu Dermato Clean micelarnu. Svakodnevno nanosim kompletnu šminku na cijelo lice i bitno mi je da ju na kraju dana mogu što jednostavnije skinuti. Sa ovom micelarnom lice uspjevam očistiti u nekoliko poteza blazinicom. Osim što lice ostavlja čistim, osjećam da ga lijepo hidratizira. Pošto u svom sastavu ima hijaluronsku kiselinu koja je izrazito bitna komponenta u hidrataciji i anti age njezi, sa ovom micelarnom otopinom hidratiziram lice i ujutro nakon umivanja. Primjećujem kako mi je lice tokom dana puno više nahranjeno i kako se ne masti i pretjerano ne sjaji.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije