• (33)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin AtopiControl krema za njegu

S 12 % omega-6 masnim kiselinama i licochalconom A za zaglađivanje i umirivanje kože zahvaćene atopijskim dermatitisom

Svakodnevna uporaba kozmetičke kreme za njegu potrebna je kako bi se ublažili neugodni simptomi atopijskog dermatitisa.

Eucerin AtopiControl krema za njegu je bogata krema za svakodnevnu upotrebu na specifičnim područjima poput laktova i koljena. Usklađena je s atopičnom kožom tijekom faza bez simptoma i također se može koristiti za dodatnu njegu tijekom akutnih faza uz Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu ili kao dopuna liječenju farmaceutskim proizvodom.

Eucerin AtopiControl krema za njegu sadržava 12% omega-6 masnih kiselina, uključujući ulje noćurka i ulje sjemenki grožđa Ti sastojci pomažu u smirivanju i hrane suhu, ispucalu kožu. Sljedeći sastojak je prirodni licochalcon A koji djeluje protuupalno i bori se protiv iritacija.  

Bogata emulzijska krema hidratizira i umiruje kožu te smanjuje hrapavost dok istovremeno olakšava simptome svrbeža i zategnute kože. Koža je meka na dodir te je osjetno glađa. Eucerin AtopiControl krema pogodna je za odrasle, djecu i dojenčad od 3 mjeseca nadalje.

Kako bi se smanjio rizik od iritacije kože i alergija, ne sadrži parabene, mirise ili boje.

Kliničke i dermatološke studije pokazuju odličnu podnošljivost na koži kod pacijenata s atopičnom kožom.

Sastojci

Uputa za korištenje

  • Nakon čišćenja, pažljivo nanesite Eucerin AtopiControl kremu na posebna ciljana područja (laktove, koljena i sl.) jednom ili dvaput dnevno.

Nanošenje kreme za njegu na pregib lakta

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Eucerin AtopiControl kremu za njegu možete koristiti ako…

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Patite od atopijskog dermatitisa (također poznatog kao atopijski ekcem).

Patite od atopijskog dermatitisa i tražite kozmetički proizvod za njegu kože u akutnoj fazi:

Eucerin AtopiControl krema za njegu kože može se koristiti kao dopuna njezi uz Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu ili kao dopuna liječenju farmaceutskim proizvodom.

Vaše dijete pati od atopijskog dermatitisa i starije je od tri mjeseca:

Eucerin AtopiControl krema za njegu može pomoći u ublažavanju nekih od neugodnih simptoma koji se pojavljuju kod vašeg djeteta.

Patite od atopijskog dermatitisa, a na licu želite koristiti laganu kremu za dnevnu njegu:

Za njegu lica, koristite Eucerin AtopiControl kremu za lice

Imate suhu kožu, ali ne patite od atopijskog dermatitisa:

U tom slučaju, pokušajte s linijom Eucerin UreaRepair PLUS.

Vaše dijete pati od atopijskog dermatitisa, ali je mlađe od tri mjeseca.

 

Javila se alergijska reakcija na bilo koji sastojak.

 

Često postavljana pitanja

Hoće li me Eucerin AtopiControl izliječiti od akutnog dermatitisa?

Za ovu bolest nema lijeka, međutim, korištenje AtopiControl programa kao dijela svakodnevne njege kože može ublažiti neke neugodne simptome.

Koja je razlika između Eucerin AtopiControl kreme za njegu i Eucerin AtopiControl losiona za tijelo?

Glavni sastojci su isti, no razlikuju se u teksturi. Eucerin AtopiControl krema za njegu kože bogatije je i punije teksture od Eucerin AtopiControl losiona za tijelo. Iz tog je razloga krema primjerenija za specifična područja, dok se losion za tijelo nanosi obilnije.

Je li Eucerin AtopiControl losion za tijelo pogodan za djecu?

Da, ako vaše dijete ima tri mjeseca ili više.

Što se podrazumijeva pod pojmom “začarani krug atopične kože”?

Time se opisuje ciklus u kojemu je koža stalno suha i svrbi, s čime se suočavaju oboljeli od atopijskog dermatitisa. Pojavljuje se iritacija kože te se oboljeli počinje češati. Češanje uzrokuje upalu koja dovodi do suhoće kože koja uzrokuje narušavanje zaštitne funkcije kože. S druge strane, vlažno okruženje omogućava naseljavanje bakterija Staphylococcus aureus (zlatni stafilokok), što uzrokuje iritaciju i dodatno češanje. I tako se začarani krug atopijskog dermatitisa nastavlja.

Je li atopijski dermatitis isto što i ekcem?

Nije. Ekcem je opći pojam koji označava sve upalne procese na koži. Atopijski dermatitis je oblik ekcema pa je također poznat kao atopijski ekcem, no postoji još nekoliko kožnih bolesti koje pripadaju u ekceme, ali se ne smatraju atopijskim dermatitisom.

AtopiControl Dermokozmetička njega za suhu kožu sklonu iritacijama

Eucerin AtopiControl je dermokozmetička njega za suhu i atopičnu kožu sklonu iritacijama u fazi bez simptoma te akutnoj fazi. AtopiControl njega klinički i dermatološki dokazano smanjuje suhoću, perutanje, zategnutost kože i ublažava svrbež te je dokazano pogodna za atopičnu kožu. 

Losioni i kreme za osnovnu njegu sadrže kombinaciju omega-6 masnih kiselina i licochalcona A za obnavljanje kože, vraćanje njezine prirodne zaštite i jačanje otpornosti. Osim pružanja intenzivne hidratacije, ublažavaju hrapavost i svrbež te zategnutost povezanu s atopičnom kožom. 

Active Care linija za aktivnu njegu uključuje novu Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu Njezina njegujuća svojstva značajno poboljšavaju izgled kože tijekom akutne faze i mogu doprinijeti smanjenju korištenja hidrokortizona tijekom akutne faze Jedna klinička studija pokazuje da svojstva Eucerin AtopiControl Akut kreme za njegu kože sklone crvenilu imaju sličan pozitivan utjecaj na izgled kože kod atopijskog dermatitisa kao i primjena 1% kortizon kreme. AtopiControl Akut krema nije lijek i ne služi kao nadomjestak lijekovima. U liniji za aktivnu njegu možete pronaći i Eucerin AtopiControl njegujući sprej protiv podražaja na svrbež koji, kako mu i samo ime govori, koži koja svrbi pruža trenutno olakšanje.

Eucerin AtopiControl njega ne sadržava mirise, boje ni parabene, a pogodna je i za djecu i dojenčad stariju od 3 mjeseca (odnosno 3 godine u slučaju Eucerin AtopiControl njegujućeg spreja protiv podražaja na svrbež).

Ukupna ocjena
  • (33)
5 od 5 bodova / 33 recenzija
5 Stars
33
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Re Ja / jagoda,

Sretan Bozic

Evo, dragi moj Eucerin....vidjeh sina sa jos malo naznaka dermatitisa koji se inace bio jako prosirio ispod ociju, te je izgledao kao da ima podocnjake (preostali dio bili su lisajevi dosta tamni koji su mu narusavali izgled). Vidjeh ga veceras, nakon mislim dva tjedna otkako sam mu dala testere za atopic control kremu i rezultati su jako vidljivi. Ono sto su bile tamne mrlje ispod ociju i po podocnjacima je izbledjelo te se nazire zdrava roskasta koza. Na poklon je dobio cijelu kremu i vidjela sam zadovoljstvo na njegovom licu. Hvala Eucerinu jer vraca smjesak na lice osoba koje volimo. 😘 Sretan vam Bozic i samo nastavite usrecivati ljude sa dijagnozama za koje nema pomoci osim kortikosteroida. Hvala vam 🙏
Lena Židak,

I za psorijazu

Iako nije navedeno, msilim da s eova krema može koristiti i za psorijazu. ja je imam i to na licu i krema mi stvarno pomaže. Svaka preporuke.
Lena Židak,

I za psorijazu

Iako nije navedeno, msilim da s eova krema može koristiti i za psorijazu. ja je imam i to na licu i krema mi stvarno pomaže. Svaka preporuke.
Lena Židak,

I za psorijazu

Iako nije navedeno, msilim da s eova krema može koristiti i za psorijazu. ja je imam i to na licu i krema mi stvarno pomaže. Svaka preporuke.
Martina Njegovan,

Hranjiva krema za sve

Iako nemam atopijski dermatitis, moja koža lica je suha i osjetljiva, pogotovo na zimske uvjete. AtopiControl kremu za njegu koristim već nekoliko godina, ona je jedna od rijetkih koja mi hrani kožu i čini ju mekšom i glađom.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.