• (32)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za lice s faktorom SPF 25 i UV zaštitom

Za dehidriranu, osjetljivu kožu

Jedinstvena hidracijska krema koja pruža intenzivnu, 24-satnu hidraciju dehidriranoj, osjetljivoj koži.

 

Kupite online:

     

     

Krema Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom inovativna je hidracijska krema koja pojačava hidracijski sustav kože, a kožu čini podatnom, glatkom i blistavom. Istodobno štiti kožu od oštećenja uzrokovanog UVB i UVA zrakama.

Koži je potrebna voda kako bi mogla raditi uspješno i učinkovito. Dobro hidrirana koža glatka je, podatna i blistava. Kada je narušena prirodna zaštita kože, ona gubi vlagu i postaje dehidrirana. Kada je dehidrirana, koža izgleda mlohavo, zateže i ne uspijeva držati vanjske iritanse pod kontrolom. I zato postaje osjetljiva. Nužna je intenzivna i dugotrajna hidracija kako bi koža i dalje bila u svojem najboljem izdanju, ali i pružala takav osjećaj.

Većina hidracijskih krema poboljšava hidraciju kože ograničavanjem isparavanja vode iz kože i/ili vezanjem vlage na vanjski sloj kože s pomoću humektanta kao što je primjerice glicerin. Koža također ima svoj hidracijski sustav, akvaporine. Riječ je o mikroskopskim kanalima koji prenose vodu između stanica kože i podržavaju hidraciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE jača njihovu prirodnu snagu. Formula sadrži gluko-glicerol najsuvremeniji hidracijski sastojak koji dokazano aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina. To znači da, uz ograničavanje isparavanja i vezivanje vode na vanjske slojeve kože, Eucerin AQUAporin ACTIVE poboljšava vlastitu opskrbu kože vlagom.

Baršunasta tekstura kreme Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože pruža intenzivnu, 24-satnu hidraciju, a koža je lako upija. Ublažava zategnutost, a koža postaje glatka i podatna. SPF 25 i UVA zaštita također učinkovito sprečavaju oštećenja uzrokovana UV zrakama. Klinički je i dermatološki dokazano da je krema Eucerin AQUAporin ACTIVE kompatibilna s osjetljivom kožom i nema miris niti sadrži parabene.

Klinička i dermatološka istraživanja

Proizvod je rigorozno ispitan u in vitro i in vivo studijama koje dokazuju učinkovitost linije i njezinu kompatibilnost s osjetljivom kožom.

 

365 žena (u dobi između 20 i 45 godina) sudjelovalo je u testu upotrebe u rujnu 2014. tijekom kojeg su dva tjedna isprobavale proizvod. 87 tih žena isprobalo je kremu Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože. Dermatolozi su analizirali rezultate, ali su i samostalno procijenjeni.

GLAVNI NALAZI

  • Trenutačni rezultati: 98 % žena primijetilo je trenutačno povećanje razine vlage.

  • Intenzivna hidracija: povećana hidracija 24 sata nakon prve primjene.

  • Dugotrajna hidracija: povećanje vlage bilo je vidljivo i 3 dana nakon prestanka s redovitom primjenom.

  • Koži daje osjećaj glatkoće i podatnosti: 95 % žena primijetilo je da im se koža čini glađom i podatnijom.

  • Smanjuje osjećaj neugode: 95 % žena reklo je da „ublažava osjećaj zatezanja kože”.

  • Učinkovita zaštitu od sunca: 90 % žena vjeruje da nudi učinkovitu zaštitu od UV zraka.

  • Vrlo kompatibilna s osjetljivom kožom: 95 % žena složilo se da je proizvod „osobito prikladan za potrebe osjetljive kože”.

Sastojci

Upute

Ujutro nanesite na lice, vrat i dekolte
nježno masirajući u kožu nakon čišćenja.
Izbjegavajte dodir s očima.

Žena nanosi njegu

Vaša svakodnevna rutina za njegu kože

Žena pere lice

Uklonite svu vodootpornu šminku za oči s  3 u 1 micelarnom otopinom Eucerin DermatoCLEAN, zatim kožu temeljito očistite blagim mlijekom za čišćenje Eucerin DermatoCLEAN (ako imate suhu kožu) ili osvježavajućim gelom za čišćenje Eucerin DermatoCLEAN (za normalnu do mješovitu kožu).

Žena nanosi tonik

Tonirajte kožu.

Žena nanosi proizvod za njegu oko očiju

Prvo nanesite neki proizvod za posebnu njegu koji upotrebljavate, kao što je revitalizirajuća krema za njegu oko očiju Eucerin AQUAporin ACTIVE.

Žena nanosi njegu

Nakon toga nanesite kremu Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože ujutro prije izlaganja sunčevoj svjetlosti. Koristite se proizvodom bez SPF-a za noćnu njegu. Isprobajte kremu Eucerin AQUAporin ACTIVE za normalnu do mješovitu kožu ili kremu Eucerin AQUAporin ACTIVE za suhu kožu, ovisno o vašem tipu kože.

Žena nanosi zaštitu od sunca

Ako ćete izložiti kožu velikim razinama sunca, preporučuje se dodatna zaštita. Isprobajte Eucerin kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ za suhu kožu i Eucerin matirajući fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ za normalnu do mješovitu kožu.

Dopušteno i zabranjeno

Koristite se ovim proizvodom ako...

Isprobajte neki drugi proizvod ako...

Tražite intenzivnu hidracijsku kremu za lice sa zaštitnim faktorom SPF.

Imate dehidriranu i osjetljivu kožu. Krema Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože posebno je formulirana kako bi bila kompatibilna s osjetljivom kožom i kako bi poboljšala hidraciju kože. Pogodna je za sve tipove kože.

Tražite intenzivnu hidracijsku kremu za lice bez zaštitnog faktora SPF. Isprobajte kremu Eucerin AQUAporin ACTIVE za normalnu do mješovitu kožu ili kremu Eucerin AQUAporin ACTIVE za suhu kožu.

Tražite veći zaštitni faktor za svoje lice. Faktori 30 i 50 dostupni su u obliku losiona i kreme u liniji proizvoda Eucerin za zaštitu od sunca.

Tražite intenzivnu hidracijsku kremu za tijelo. Isprobajte bogati, osvježavajući losion Eucerin AQUAporin ACTIVE (za normalnu do suhu kožu).

Imate iznimno osjetljivu kožu sklonu žarenju, peckanju, svrbeži i crvenilu. Isprobajte dnevnu kremu za prekrivanje Eucerin UltraSENSITIVE SPF 25.

Često postavljana pitanja

Kako odabrati pravu hidracijsku kremu za sebe?

Krema Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože osobito je dobra za one koji imaju osjetljivu kožu i traže intenzivnu hidracijsku kremu za lice s dodatnim faktorom SPF. Informacije o alternativnim hidracijskim kremama, proizvodima za zaštitu od sunca i različitim tipovima kože možete pronaći na našoj web-stranici, ali ako ste nesigurni, preporučujemo da se obratite ljekarniku ili dermatologu radi dijagnoze na licu mjesta.

Kako trebam pripremiti svoju kožu prije upotrebe kreme Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože?

Započnite svoju jutarnju rutinu za njegu kože detaljnim, ali nježnim čišćenjem lica blagim mlijekom za čišćenje Eucerin DermatoCLEAN ili osvježavajućim gelom za čišćenje lica Eucerin DermatoCLEAN. Nakon toga nanesite tonik. Ako tražite brže rješenje za čišćenje, isprobajte micelarnu otopinu za čišćenje lica Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1. Kada je koža čista, bit će spreman za upijanje aktivnih sastojaka iz kreme Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože. Preporučujemo vam da proizvode koji sadrže faktor SPF upotrebljavate samo preko dana. Večernju rutinu čišćenja nastavite kremom Eucerin AQUAporin ACTIVE za normalnu do mješovitu kožu ili kremom Eucerin AQUAporin ACTIVE za suhu kožu, ovisno o vašem tipu kože.

Zašto trebam uključiti zaštitu lica od sunca u svoju svakodnevnu rutinu?

Vrlo je važno zaštititi kožu lica od sunca. Tanja je i osjetljivija na UVA i UVB zračenje od kože na ostatku tijela. A budući da nije zaštićeno odjećom, naše je lice izloženo suncu tijekom cijele godine. Dugotrajna izloženost UV zrakama također smanjuje aktivnost akvaporina, zbog čega koža izgleda i daje osjećaj suhoće i dehidriranosti. Zaštita od sunca može vam pomoći da izbjegnete oštećenje DNK, fotostarenje i hiperpigmentaciju.

Zašto je osjetljivoj i dehidriranoj koži potrebna posebna njega za zaštitu od sunca?

Koža je često osjetljiva ili dehidrirana jer je narušena njezina prirodna barijera. Zato koža snažnije reagira na sunčevu svjetlost i sklonija je oštećenjima uzrokovanima suncem. Zbog sunčeve svjetlosti koža može ranije dehidrirati što pogoršava simptome i čini je sušom nego prije. Dobra je ideja koristiti se proizvodima koji su uspješno formulirani za osjetljivu kožu jer je manje vjerojatno da će izazvati reakciju. Krema Eucerin AQUAporin ACTIVE s faktorom SPF 25 i UVA zaštitom za sve tipove kože štiti kožu od UVB i UVA zraka. Za veću zaštitu isprobajte proizvode za zaštitu lica od sunca Eucerin s faktorom SPF 30 ili 50+.

Eucerin AQUAporin ACTIVE njega lica Intenzivna i dugotrajna hidracija iznutra

Koži je potrebna voda kako bi mogla raditi uspješno i učinkovito. Dobro hidrirana koža glatka je, podatna i blistava. Kada je narušena prirodna zaštita kože, ona gubi vlagu i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda mlohavo, zateže i ne uspijeva držati vanjske iritanse pod kontrolom. I zato postaje osjetljiva. Nužna je intenzivna i dugotrajna hidracija kako bi koža i dalje bila u svojem najboljem izdanju, ali i pružala takav osjećaj.

 

Većina hidracijskih krema poboljšava hidraciju kože ograničavanjem isparavanja vode iz kože i/ili vezanjem vlage na vanjski sloj kože s pomoću humektanta kao što je primjerice glicerin. Međutim, koža ima svoj hidracijski sustav, akvaporine. Jedinstvene formule u liniji Eucerin AQUAporin ACTIVE poboljšavaju hidracijski sustav kože i čine je podatnom, glatkom i blistavom.

 

Akvaporini su mikroskopski kanali koji prenose vodu između stanica kože i podržavaju hidraciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE jača njihovu prirodnu snagu. Sve formule sadrže gluko-glicerol najsuvremeniji hidracijski sastojak koji dokazano aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina. To znači da, uz ograničavanje isparavanja i vezivanje vode na vanjske slojeve kože, Eucerin AQUAporin ACTIVE poboljšava hidracijski sustav kože.

 

Budući da svaki tip kože, normalna, suha, masna, mješovita, može postati dehidriran, Eucerin AQUAporin ACTIVE dostupan je u liniji proizvoda prilagođenima vašem specifičnom tipu kože. Svi pružaju intenzivnu, 24-satnu hidraciju, ublažavaju osjećaj zategnutosti, čine da koža izgleda blistavo te joj pružaju osjećaj glatkoće i podatnosti. Klinički i dermatološki je dokazano da je linija kompatibilna s osjetljivom kožom, a nijedan proizvod nema miris niti sadrži parabene.

Ukupna ocjena
  • (32)
5 od 5 bodova / 32 recenzija
5 Stars
32
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Mici,

Spas za tanku, osjetljivu i dehidriranu kozu

Imam dubinski masnu, a povrsinski dehidriranu kozu koja je kao takva i jako osjetljiva, a i 41. mi je godina. Jako mi je tesko naci kremu koja ce mi kozu nahraniti, dati dovoljno vlage, a pri tome imati ne previse i ne premalo masnoce. Sve to nasla sam u Aquaporin liniji, s time da sam prvo kupila ovu kremu. Iskreno, na pocetku sam bila malo skepticna jer mi se cinilo kako nema dovoljno masnoce i da je "prelosionasta" ali sam se grdno prevarila. Vec nakon nekoliko dana prestalo je ono neugodno zatezanje koze. Nakon otprilike mjesec dana sam shvatila da mi vise nije potrebna ni maska za lice, od konkurencije, koju sam inace koristila dva puta tjedno i koju bi moja koza doslovce "usisala" u roku 5 minuta, prst debeli sloj. Koza je do te mjere hidratizirana i nahranjena, pa mi je maska izgleda postala suvisna. Odusevila sam se! Imate definitivnu obozavateljicu!
Anamarija,

Izvrsna krema

Izvrsna hidratizirajuća krema za lice. Dugotrajni učinak.
Ana,

naj krema

Toplo preporučam ovu kremu. Nema onog neugodnog "zatezanja" kože, ten je blistaviji i zdraviji, jednako dobra za korištenje i ljeti i zimi. U iščekivanju novih Eucerin iznenađenja!
A,

Koristim je godinama

Krema mi je odlična, koristim je godinama. Osim što moju kožu vlaži i hrani, pruža joj i meni jako važnu zaštitu od sunca. Koristim je i zimi i ljeti a verziju bez SPF koristim noću. Ako se ne varam, krema je prije imala zaštitni faktor 15 a ja se nadam da će i ovaj sada 25 narasti na 50 :) Uz serum vitamina C danju i retinola noću ova krema je SVE što mojoj koži treba! Hvala!
Marija - Elena,

Najdraža krema

Sve pohvale za Eucerin kozmetiku, a posebice za ovu kremu. Njeguje i hrani kožu, te ju čuva od sunca i isušivanja zaštitnim faktorom što mi daje dodatnu sigurnost. Tijekom zimskog perioda moja koža je izrazito suha i ova krema mi je jedini spas. Moje lice hidratizira, njeguje i štiti od isusenja i hladnog zraka. Sve preporuke!!

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije