Novo
  • (1)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju

Za izrazito suhu, nadraženu kožu

Rashlađujući sprej bez vode trenutno umiruje i pruža olakšanje izrazito suhoj, gruboj i nadraženoj koži, na svim dijelovima tijela. Inovativna obnavljajuća njega idealna je za primjenu na rukama, nogama te većim i teže dostupnim dijelovima tijela gdje pruža hidrataciju i ubrzava obnavljanje. Nije za primjenu na licu. 

 

Kupite online:

     

       

Kada je zaštitna barijera kože narušena, koža postaje osjetljivija na vanjske utjecaje. Često nadraženoj koži treba više od hidratantnog losiona kako bi se osjećala istinski smireno. Tradicionalnu obnavljajuću njegu teško je nanositi na veća područja tijela poput ruku, nogu ili trupa.

Za jednostavno i trenutno pružanje olakšanja na većim područja tijela stvorili smo Eucerin Aquaphor obnavljajuću njegu u spreju. Inovativna obnavljajuća njega u spreju omogućuje puni doseg, bilo gdje na tijelu. Mlaznica pruža kontinuiranu, ravnomjernu primjenu proizvoda, a može se koristiti i naopako - omogućujući 360° pristup suhoj koži bilo gdje na tijelu. Klinički dokazano obnavlja suhu, nadraženu kožu stvaranjem zaštitne barijere i trenutnim učinkom hlađenja.

Sama formula obogaćena je glicerinom i pantenolom kako bi pomogla koži održati razinu vlage i potaknuti regeneraciju i obnavljanje. Bez konzervansa i mirisa, ova SOS obnavljajuća njega klinički dokazano ublažava simptome vrlo suhe kože. Koža je vidljivo obnovljena i zaštićena.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Kliničke i dermatološke studije pokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost na izrazito suhoj, ispucaloj i oštećenoj koži.

GLAVNA OTKRIĆA

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) provedeno je na uzorku od 120 žena sa suhom ili nadraženom kožom na tijelu u dobi od 25 i 65 godina. Proizvod je testiran u razdoblju od dva tjedna sa sljedećim rezultatima:

PiU
Trenutno umiruje i pruža olakšanje suhoj i gruboj koži na tijelu 9/10

Umiruje kožu cijeli dan

9/10
Idealno za primjenu na suhoj koži na nogama i petama 9/10
Pruža učinak hlađenja 8/10

1 Beiersdorf AG, PiU, Francuska, Studeni 2019.

Često postavljana pitanja

Koliko često smijem nanositi Eucerin obnavljajuću njegu u spreju?

Eucerin Aquaphor obnavljajuću njegu u spreju možete nanositi onoliko često koliko želite kako biste umirili i zagladili nadraženu ili ispucalu kožu. Izbjegavajte primjenu spreja u blizini lica.

Ne znam imam li suhu, izrazito suhu kožu ili neko drugo kožno stanje ili oboljenje. Kako to mogu saznati?

Na našoj internetskoj stranici možete pronaći informacije o suhoj koži, kao i kožnim oboljenjima kao što su atopijski dermatitis, keratosis pilaris i psorijaza. Ali ako vas simptomi zabrinjavaju ili imate bilo kakvih pitanja, ili se pak simptomi pogoršavaju, preporučamo da za dijagnozu konzultirate svog liječnika, dermatologa ili ljekarnika.

Mogu li Eucerin Aquaphor obnavljajuću njegu u spreju koristiti na suhoj koži na tijelu i licu?

Eucerin inovaciju - Aquaphor obnavljajuću njegu u spreju najbolje je koristiti za tretiranje velikih područja kože kao što su ruke, noge ili trup. Budući da se može prskati naopako, pogodan je i za smirivanje vrlo suhe kože na teško dostupnim mjestima kojima je teško pristupiti uobičajenom njegom. Izbjegavajte prskanje izravno na ili u blizini lica. Imate li vrlo suhu ili grubu kožu na manjim dijelovima tijela, isprobajte Eucerin Aquaphor obnavljajuću njegu.

Mogu li koristiti Eucerin Aquaphor obnavljajuću njegu u spreju za obnovu suhe kože na nogama, leđima, trupu, rukama, dlanovima, petama i stopalima?

Da! Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju posebno je dizajnirana za tretiranje većih ili teško dostupnih tjelesnih područja poput ovih. Ambalaža s raspršivačem isporučuje mast kontinuirano i ravnomjerno, a može se nanijeti i naopako, što olakšava pristup većim, teže dostupnim područjima kože.

Sastojci

Kako koristiti

  • 1. korak - Dobro protresite prije upotrebe
  • 2. korak - Raspršite 15 cm od tijela
  • 3. korak - Nježno umasirajte u kožu
Ponovite postupak po potrebi. Ne koristiti na otvorenim ili ranama koje krvare. Ne špricati izravno u lice. Izbjegavajte dugotrajno prskanje i izravno udisanje.

Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji s sredstvom za čišćenje za osjetljivu i suhu kožu kao što je Eucerin pH5 ulje za tuširanje.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proizvod ako…

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Imate vrlo suhu, grubu kožu na tijelu:

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju trenutno umiruje i pruža olakšanje za vrlo suhu, grubu kožu bilo gdje na tijelu.

Teško nanosite losion na veća područja kože:

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju dolazi u ambalaži s raspršivačem što olakšava tretiranje i teško dostupnih područja tijela. Obnavljajuću njegu raspršuje ravnomjerno,  a može se koristiti i naopako.

Čini vam se da losioni ne smiruju jako suhu kožu na velikim dijelovima tijela:

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju klinički dokazano obnavlja vrlo suhu, nadraženu kožu stvarajući zaštitnu barijeru koja potiče obnavljanje. 360raspršivač omogućuje primjenu na svakom području na tijelu. 

Imate nadraženu kožu zbog sportskih aktivnosti:

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju lako se nanosi na veće dijelove tijela poput nogu ili ruku, što ga čini idealnom zaštitom protiv trenja tijekom sportskih aktivnosti kao što je trčanja. Ako osjetite trenje kože, hladni SOS sprej može zaštititi i obnoviti velike površine kože.

Imate jako suhu kožu, ali ne morate mazati velike dijelove tijela:

Preporučujemo Eucerin Aquaphor obnavljajuću njegu koja obnavlja, štiti i smiruje suhu do vrlo suhu, oštećenu i nadraženu kožu.

Imate suhu, nadraženu kožu na usnama:
Imate suhu kožu na licu:

Eucerin nudi široku paletu proizvoda za lice za suhu kožu. Proizvod u ovom asortimanu je za tijelo, ali ako imate suhu do vrlo suhu kožu lica, isprobajte Eucerin UreaRepair PLUS njegu za lice.

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega Ubrzava regeneraciju kože

Koža naporno radi kako bi zaštitila naše tijelo zato može poslati jako suha, ispucala i oštećena. Potrebna joj je S.O.S njega!

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pruža vrlo suhoj i nadraženoj koži S.O.S. Stvara polupropusnu zaštitinu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži disanje i ojačava funkcije prirodne kožne barijere. Glicerin u formuli učinkovito hidratizira, privlači vodu i pomaže zadrži je u koži. Djeluje zajedno s pantenolom koji pomaže ubrzati regeneraciju i obnavljanje, a također i hidratizira kožu.

Ukupna ocjena
  • (1)
5 od 5 bodova / 1 recenzija
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Matea Martek,

Super!

Tražite li nešto brzo i učinkovito za njegu tijela onda je to Aquaphor sprej. Lako se nanosi i još breže upija. Oduševljena sam.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije