Pravila nagradnog darivanja "Eucerin Božićno darivanje"

Prikaži više

Pravila nagradnog darivanja

Članak 1: PRIREĐIVAČ
Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom 'Eucerin Božićno darivanje' je (dalje u tekstu: „Nagradni natječaj“) Beiersdorf d.o.o., Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb (dalje u tekstu: „Priređivač“).

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj se priređuje s ciljem promidžbe proizvoda Eucerin od strane Priređivača na teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima. Nagradni natječaj traje od 1.12. do 24.12.2021.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Nagradni natječaj provodi se na Eucerin službenim društvenim mrežama
- Facebook:
https://www.facebook.com/EucerinHrvatska
-Instagram:
https://www.instagram.com/eucerinhrvatska

Članak 4: NAGRADNI FOND
U nagradnom se fondu nalaze sljedeći Eucerin proizvodi:
- Anti-Pigment dvofazni serum
-
Anti-Pigment korigirajuća krema za ruke
-
Anti-Pigment spot korektor
-
DermatoClean odstranjivač šminke na očima
-
DermatoClean micelarna otopina
-
DermatoClean mlijeko za čišćenje
- DermoCapillaire šampon protiv prhuti
- DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu
- DermoCapillaire ph5 šampon

- Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo

- Hyaluron-Filler hidratantni booster
- Hyaluron-Filler intenzivna maska za hidraciju
- UreaRepair PLUS krema za ruke

- AtopiControl krema za ruke
- pH5 krema za ruke
- DermoPure obnavljajuća krema
- DermoPure serum s trostrukim djelovanjem
- DermoPure obojani stik za prekrivanje
- Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu
- AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentom SPF 25
- pH5 sindet bez sapuna

- AtopiControl ulje za pranje
- pH5 ulje za tuširanje
- pH5 prirodno ulje za njegu tijela

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji. Svaki Sudionik se za Nagradni natječaj može prijaviti neograničen broj puta, ali nagradu može osvojiti samo jednom.

Članak 6: NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je putem kontakt obrasca na web stranici (vrijedi za sudionike na Facebooku) ili izravnih poruka (vrijedi za sudionike na Instagramu) poslati link podstranice na kojoj se nalazi naljepnica božićne jelke. Svaki dan se mijenja lokacija naljepnice te je potrebno poslati u zadanom vremenskom roku (do sljedeće objave na društvenoj mreži).

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA
Dobitnici se odabiru slučajnim odabirom. U odabir sretnih dobitnika ulaze isključivo sudionici koji su ispunili sve uvjete sudjelovanja u Nagradnom natječaju. Dobitnici će biti objavljeni na službenoj web stranici Eucerin Hrvatska unutar 8 dana od završetka Nagradnog natječaja (zaključno s 31.12.)

Članak 8: DOSTAVA NAGRADA
Rok za dostavu nagrade je 90 dana od završetka nagradnog natječaja.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od nagrada navedenih u članku 4 ili u količinama, odnosno vrijednosti većim od onih koje su navedene u ovim Pravilima. U izvanrednim situacijama, Priređivač ima pravo poslati zamjenski proizvod umjesto nekog od navedenih proizvoda. Nagrade nije moguće zamijeniti za novac.


Članak 10: POGREŠKE I NEPOTPUNE PRIJAVE
Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju Nagradnog natječaja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Nagradni natječaj može se otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema Sudionicima. Sudionici će o otkazu, prekidu ili mirovanju Nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenoj Eucerin Hrvatska internetskoj stranici https://www.eucerin.hr/. U slučaju da se u Nagradnom natječaju ne prijavi dovoljan broj Sudionika, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnom natječaju sudjelovalo Sudionika. Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz Nagradni natječaj, odnosno primjeru ovih Pravila konačna je i obvezuje sve Sudionike.

Članak 11: OSOBNI PODACI
Sudionici u Nagradnom natječaju sudjelovanjem, odnosno prijavom prihvaćaju ova Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja Nagradnog natječaja kako je ovim Pravilima specificirano, a sve sukladno 
Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti kako je definirano na internet stranici www.eucerin.hr. Za vrijeme trajanja Nagradnog natječaja prikupljeni podaci se mogu koristiti u marketinške svrhe (slanje promidžbenih, reklamnih ili promotivnih materijala te informiranje o novostima u ponudi, akcijama ili pogodnostima Priređivača), a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravila privatnosti uz prethodnu izričitu suglasnost Sudionika. Osobni podaci Sudionika prikupljeni prihvatom ovih Pravila, a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti koristit će se do dovršetka Nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime može objaviti i koristiti od strane Priređivača Nagradnog natječaja bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu s ciljem promidžbe proizvoda Priređivača. Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u Nagradnom natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Priređivač će pažljivo postupati i čuvati prikupljene osobne podatke, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine broj 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), drugim odgovarajućim propisima te Pravilima privatnosti kako je definirano na internet stranici www.eucerin.hr. Sudionik u svakom trenutku može povući svoj pristanak, zatražiti promjenu ili ispravak već danih osobnih podataka i/ili zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, odnosno za korištenje u marketinške svrhe obavještavanjem Priređivača pisanom obavijesti dostavljenom na adresu Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu info@beiersdorf.hr.

Članak 12: PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA
Sudionik koji sudjeluje u Nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

 
Zagreb, 1. prosinca 2021.

 

 

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege