Proslavite Majčin dan uz Eucerin

Najbolji poklon za Majčin dan je idealna njega! 
Sa starenjem kože smanjuje se razina koži svojstvene hijaluronske kiseline i dolazi do vidljivih znakova starenja kao što su tanke linije i bore. Poklonite Eucerin Hyaluron-Filler njegu koja kombinira snažno djelovanje ispunjavanja bora s odličnom podnošljivošću na koži.

Klinički testirana Eucerin Hyaluron-Filler njega sadržava kombinaciju kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, kao i bioaktivnog sastojka glicin saponina koji dokazano povećava sintezu hijaluronske kiseline u koži.

Potpuna anti-age njega

Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum s dvostrukim učinkom za korištenje tijekom noći poboljšava teksturu kože, potiče obnovu stanica kože i popunjava čak i najdublje bore. Dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30 koja efikasno ispunjava čak i duboke bore i koži daje mladenački izgled.

Majčin dan u suradnji s portalom Supermame

Povodom Majčinog dana, mame s portala Supermame snimile su video pod nazivom "Mama" inspiriran majkama koji je podržao Eucerin.
U užurbanom tempu uobičajenog života, od kada postanemo mame, često zaboravimo na naše mame. Naše mame koje su nas odgojile, koje su bile tu za nas, koje su uvijek tu za nas. Koliko puta u ključnim trenucima, kada smo u dilemi, podignemo slušalicu i nazovemo, pitamo za savjet ili razmišljamo “što bi moja mama sada napravila?”. Moja mama. Danas nemojte zaboraviti i na svoje mame. One su naš životni primjer. I hvala im na tome. 

Pronađite idealnu Eucerin njegu

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.