Dobitnici i pravila nagradnog natječaja – "Eucerin blagdansko darivanje"

Prikaži više

Dobitnici 1. kola nagradnog natječaja

Dobitnici Eucerin AtopiControl seta za suhu kožu sklonu iritacijama su:

 1. Ines Pužin
 2. Marija Mijalić
 3. Eva Mrvos

Dobitnici 2. kola nagradnog natječaja

Dobitnici Eucerin Aquaphor seta za suhu, ispucalu i nadraženu kožu su:

 1. Vlasta Kocijančić
 2. Marina Bakran
 3. Iva Lončarević

Dobitnici 3. kola nagradnog natječaja

Dobitnici Eucerin anti-age poklon seta za zrelu kožu su:

 1. Nives Punčec
 2. Matija Neven Senzejšn
 3. Petra Mamić ex Bodalec

Dobitnici 4. kola nagradnog natječaja

Dobitnici Eucerin UreaRepair PLUS poklon seta za suhu kožu su:

 1. Željana Popović
 2. Marija Gospočić
 3. Renata Radoš
   

Dobitnici 5. kola nagradnog natječaja

Dobitnici Eucerin Hyaluron osvježavajućeg spreja za lice i tijelo i seta Hyaluron-Filler maski za intenzivnu hidrataciju su:

 1. Arina Dorcic
 2. Sanja Červar
 3. Kristina Bogdan
   

Pravila nagradnog natječaja "Eucerin blagdansko darivanje"

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „Eucerin blagdansko darivanje“ (dalje u tekstu: „Nagradni natječaj“) je Beiersdorf d.o.o., Križna 18, 10 000 Zagreb (dalje u tekstu: „Priređivač“). Nagradni natječaj se priređuje s ciljem promidžbe proizvoda Eucerin od strane Priređivača, na teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima.

 

Članak 2.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina. Sudionici se prijavljuju za sudjelovanje u Nagradnom natječaju putem Eucerin Facebook stranice https://www.facebook.com/EucerinHrvatska u razdoblju od 03.12. do 31.12.2020. Nagradni natječaj odvija se u pet krugova: 03.12., 10.12., 17.12., 24.12. i 31.12. Svaka osoba, koja prema ovom članku ima pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju koja izvrši prijavu sukladno Pravilima Nagradnog natječaja smatra se sudionikom u Nagradnom natječaju (dalje u tekstu: „Sudionik“).

 

Članak 3.

Nagradni natječaj traje 29 dana. U svakom krugu nagradnog natječaja odabire se troje dobitnika slučajnim odabirom pomoću web pomagala Fanpage Karma https://www.fanpagekarma.com/facebook-promotion. Dobitnike objavljujemo na Eucerin web stranici, a bit će proglašeni 10.12., 17.12., 24.12., 31.12. i 07.01.

Nakon objave dobitnika, isti su dužni poslati svoje kontakt podatke u inbox Eucerin Hrvatska Facebook fan stranice u roku od 7 dana od proglašenja, s naznakom „Eucerin blagdansko darivanje“. Voditelj zbirke osobnih podataka bit će Priređivač, a podaci će se upotrijebiti isključivo za izvlačenje i objavu dobitnika.

 

Članak 4.

Svaki Sudionik se za Nagradni natječaj može prijaviti neograničen broj puta, ali nagradu može osvojiti samo jednom.

 

Članak 5.

U Nagradnom natječaju nemaju pravo sudjelovati radnici Priređivača te članovi njihovih užih obitelji.

 

Članak 6.

Nagradni fond: 15X Eucerin poklon seta za zimsku njegu:

 • 3X AtopiControl poklon set za suhu kožu sklonu iritacijama
 • 3X UreaRepair PLUS poklon set za suhu kožu
 • 3X Anti-age poklon set za zrelu kožu
 • 3X Poklon set za suhu, ispucalu i nadraženu kožu
 • 3X Hyaluron-Filler poklon set

 

Članak 7.

U periodu trajanja Nagradnog natječaja zadatak korisnika je da u komentarima nagradnog Facebook posta odgovori na zadano pitanje. Osvaja nagradu ako bude izvučen te je odgovor koji je ponudio točan. U slučaju netočnog odgovora, nagrada se prenosi na prvog sljedećeg dobitnika koji je točno odgovorio, a također je izvučen slučajnim odabirom.

 

Članak 8.

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od nagrada navedenih u članku 6. ili u količinama, odnosno vrijednosti većim od onih koje su navedene u ovim Pravilima. U izvanrednim situacijama, Priređivač ima pravo poslati zamjenski proizvod umjesto nekog od navedenih proizvoda. Nagrade nije moguće zamijeniti za novac.

 

Članak 9.

U slučaju da se dobitnik ne javi u roku od 7 dana, nagrada se prenosi na prvog sljedećeg dobitnika odabranog slučajnim odabirom.

 

Članak 10.

Priređivač se obvezuje dostaviti nagradu dobitniku unutar 90 dana od dana proglašenja. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača Nagradnog natječaja prema Dobitniku.

 

Članak 11.

Sudionici u Nagradnom natječaju sudjelovanjem prihvaćaju ova Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja Nagradnog natječaja kako je ovim Pravilima specificirano, a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti kako je definirano na internet stranici www.eucerin.hr. Za vrijeme trajanja Nagradnog natječaja prikupljeni podaci se mogu koristiti u marketinške svrhe (slanje promidžbenih, reklamnih ili promotivnih materijala te informiranje o novostima u ponudi, akcijama ili pogodnostima Priređivača), a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravila privatnosti uz prethodnu izričitu suglasnost Sudionika. Osobni podaci Sudionika prikupljeni prihvatom ovih Pravila, a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti koristit će se do dovršetka Nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime može objaviti i koristiti od strane Priređivača Nagradnog natječaja bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu s ciljem promidžbe proizvoda Priređivača. Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u Nagradnom natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Priređivač će pažljivo postupati i čuvati prikupljene osobne podatke, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine broj 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), drugim odgovarajućim propisima te Pravilima privatnosti kako je definirano na internet stranici www.eucerin.hr. Sudionik u svakom trenutku može povući svoj pristanak, zatražiti promjenu ili ispravak već danih osobnih podataka i/ili zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, odnosno za korištenje u marketinške svrhe obavještavanjem Priređivača pisanom obavijesti dostavljenom na adresu Križna 18, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu info@beiersdorf.hr.

 

Članak 12.

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju Nagradnog natječaja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Nagradni natječaj može se otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema Sudionicima. Sudionici će o otkazu, prekidu ili mirovanju Nagradnog natječaja biti obaviješteni na internetskoj stranici www.eucerin.hr. U slučaju da se u Nagradnom natječaju ne prijavi dovoljan broj Sudionika, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnom natječaju sudjelovalo Sudionika. Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz Nagradni natječaj, odnosno primjeru ovih Pravila konačna je i obvezuje sve Sudionike.

 

Članak 13.

Sudionik koji sudjeluje u Nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

 

Članak 14.

U slučaju spora između Priređivača i Sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

 

Zagreb, 02. prosinca 2020.

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.