suzy,

Međutim otkad sam otkrila Eucerin Q10 ACTIVE noćna kremane pristajem više na ništa više ali ni manje

Međutim otkad sam otkrila Eucerin Q10 ACTIVE noćna kremane pristajem više na ništa više ali ni manje
Goranka Hajdin Pribanić,

Kraljica noći

Do sada sam rijetko koristila noćne kreme jer su sve bile masne i ujutro bi se probudila sa prištićima zbog kože koja nije mogla disati. Vjerujem da je to kod mene slučaj jer mi je koža jako osjetljiva. Mišljenje sam prominijela kad sam za rođendan dobila baš ovu kremu, koja je lagana , a djelotvorna. Ujutro nema masnog filca što mi je jako važno, a koža mi je odmorna i svježa.
Marija Vukas,

Hranjiva noćna krema

Ovu kremu još nisam isprobala a tome se jako veselim. Imam jako osjetljivu kožu koja reagira na sve i svašta te se već godinama borim s rosaceom. Vjeran sam potrošač vaših proizvoda,već dugo dio moje svakidašnje rutine čine ultraSENSITIVE dnevna krema te antiREDNESS noćna krema. O njima imam samo riječi hvale jer su spas za moju kožu. Jednostavno,bez njih ne mogu! Nadam se da ću imati prilike vidjeti kako ova krema njeguje i hrani moju kožu i očekujem je ubrzo u svojoj kolekciji:) Vjerujem da će me oduševiti i usrećiti kao i ostali već provjereni proizvodi.
ljiljanak3,

Odličan proizvod

Uistinu nakon duzeg koristenja koža dobije neki drugi sjaj i bez nabora predivan proizvoddd
Nataša Božić Marmilić ,

Savršena..

Već 4 godine, dio mog svakodnevnog života čini borba. Dio te borbe su kemoterapije i zračenja. Nuspojave znaju biti vrlo teške i često se odražavaju na koži. Od prvih dana borbe, uz mene je Eucerin. Postao je moj saveznik, kada mi je dijete, od šoka saznanja, počelo imati problema s kožom. Nastavilo se s mojom kožom, koja više ne podnosi sve i sva, već samo kvalitetne proizvode, fine teksture, lakoga razmazivanja i visoke učinkovitosti. Upravo tako mogu ocijeniti i Q10 Active kremu koja savršeno pospješuje obnovu kože tijekom noći. A to je ono za čim moja koža vapi. Koža je vrlo osjetljiva, tako da joj je ova krema pravi eliksir jer je hranjiva i zaglađuje kožu, te bore brige nisu vidljive, a bore smijeha - poželjne!