Gabi,

Za klince najbolje

Najbolja zaštita za djecu ikada. Bez alergija, bez masnoće. Jednostavno super
Natasa32,

Spas iz bocice

Napokon proizvod na koji moj djecak nije alergican!!! Stiti a ne ostavlja trag na odjeci i nema napadan miris!! Najbolje sta sam ikada provala za zastitu od sunca!
Natasa32,

Spas iz bocice

Nakon toliko isprovanih krema napokon super pogodjen sprej za zastitu na koju moj djecak nije alergican!! Ne ostavlja tragove i nema intezivan miris pa ga i mama malo ukrade...
MarijaB,

Klinci zadovoljni

Magistru u ljekarni zamolila sam da mi preporuči proizvod koji neće ostavljati dugotrajan osjećaj masnoće na tijelu koji klinci mrze. Probali smo do sada puno proizvoda različitih cijena. Ovaj bi izdvojila jer su ga dječica prihvatila i s njime su zadovoljna, a to je u konačnici jedino što roditelju treba. Zaštita djece bez natezanja i trauma.
Biljana Baranašić,

Za najmanje samo najbolje!

Cijeli dan vani, sunce prži, s Eucerinom smo od sunčevih zraka brži!! Kao majka izuzetno aktivnog dječaka mogu reči samo da me se više ne čuje kako vičem i tjeram u hladovinu : otkad upotrebljavamo Eucerin Sensitive Protect sprej za djecu crvenilo i izgorjela koža su prošlost, a ja imam s te strane bezbrižno ljeto.