Sani,

Eucerin cista petica

Obozavam
Sani,

Najbolji izbor

Obozavam :)
Svjetlana Rimoldi,

OBOŽAVAM

Stiglo je ljeto, a ja sam tužna, koža moja su bezlična, ružna, ne osjećam se dobro, zbog tog patim, što da učinim, nikako da shvatim… Isprobala sam mnoge gelove i pjene, no nijedna nije usrećila mene, koža moja je za Eucerin losionom patila, sreća na vrijeme pa sam shvatila… Eucerin losion mi odmah pružio rješenje, na brzinu riješio moje je probleme, njihova svaka odlična je linija, od koje ti koža postaje finija… Stvorio mi je otpornost i regeneraciju, pružio mi vrhunsku hidrataciju. Hvala Eucerinu za osjećaj iz raja, i ova kožu prekrasnoga sjaja, nijedan drugi proizvod neću, u njemu ja sam spoznala sreću!
Zvjezdana Badalić,

Eucerin - uvijek čista petica

Koristim ga već duže vrijeme, i naravno da ću pohvaliti Eucerin pH5 losion za pranje, jer je i blag i nježan za kožu a u isto vrijeme i učinkovit. Nakon njegovog korištenja koža ostaje mirisna i čista te mekana na dodir, što je naravno jako bitno. Obzirom da imam osjetljivu kožu tijela, moji problemi kao što je suha koža, sklona crvenilu i onaj prhutavi osjećaj na koži su stvar prošlosti. Tako da uzajamna ljubav mene i Eucerina se nastavlja :)
Hanna Ruza Matich,

Najbolji izbor

Od svih vrsta sredstava za pranje, ovaj mi losion jako odgovara jer sam imala problem sa isušivanjem kod korištenja nekoliko drugih proizvoda pa sam čak pomislila da je jednostavno moja osjetljiva koža razlog tome i da nema pomoći sve dok nisam otkrila ovakav losion za pranje koji nježno čisti a moja koša više nije isušena i nema neugodnog stezanja. Tekstura odlična, miris blag, baš kako volim a sastojci očigledno pomno birani i kvalitetni pošto moja jako osjetljiva koža odlično reagira na njih.