Jasna Jurić,

Eucerin moja omiljena micelarna :)

Eucerin micelarna otopina 3 u 1 za čišćenje lica namjenjena je svim tipovima kože. S njom čistim lice, uklanjam make up sa očiju i koristim ga umjesto tonika za lice. Posao čišćenja solidno obavlja, temeljita i bez mirisa i najbolje od svih drugih uklanja vodootporni make up . Kao tonik također dobro funkcionira, jer ne ostavlja ljepljivi sloj i priprema kožu za daljnju njegu i moram priznati da je ona moj prvi izbor radi omjera cijene i kvalitete
karmenka,

lice

nakon stavljanja na kožu ko da mi je koža dobila zrak
Svitla,

Ludilo

Koristim je trenutno...cijena i kvaliteta na nivou
Karolina Tušek,

Ništa manje od 5-ice! :)

Probala sam na desetke micelarnih ali ova je definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete! Pruža vrhunsko čišćenje lica i make upa kojeg ponekad nanosim u više slojeva. Skida šminku bez trljanja, ne treba natopiti blazinicu kako bi čišćenje bilo učinkovito već je potrebna mala količina. Pohitala sam za ovom micelarnom jer imam velika očekivanja prema Eucerinu jer godinama koristim vaše proizvode :) Micelarnu bih preporučila svima. Moje lice je problematično, osjetljivo i masno, ali ju je koža lijepo prihvatila. Nema crvenila, nema iritacija. Koža je mekša na dodir, lijepo svježe i čisto miriši. Mogu čak reći da mi umiruje upaljene prištiće te se oni brže povuku. Čista 5-ica! :)
Josipa Vučković,

Multifunkcionalna micelarna i tonik

Blaga ali učinkovita micelarna koja odlično odklanja make up. Blaga je na očima, a super uklanja svu šminku sa lica. Odličnom se pokazala, te ne ostavlja masni trag i ne osjeća se prljavština na licu. U dane kada ne nosim makeup odličnom se pokazala da djeluje kao tonik jer je sama tekućina veoma hidratantna što prepisujem sastavu odnosno hijaluronsoj kiselini.