Snje,

Eucerin sprej

Ocjena nije vrlo dobro i 5 zvjezdica, već odličan. Koristim vaše kreme za lice i ovaj sprej već dulje vrijeme. Toliko je dobar da ga je i moj sin probao i uzeo mi ga. Naj zaštita od sunca, lako se nanosi i upija odmah. Preporučam svima.
Anđela,

Eucerin Sensitive Protect Dry Touch sprej SPF 30

Savršen proizvod za njegu i zaštitu osjetljive kože od sunca, sklone aknama.Vrlo praktičan za nanošenje, ne ostavlja masne tragove, nježan je i brzo upijajući. Za moju djecu s osjetljivom kožom pravo čudo, koža je zaštićena a diše. Moja ocjena je pet.
Vedrana,

Savršenostvo za ljeto

Savršen proizvod koji mi omogućava biti u prirodi i ne brinuti o koži. Predivna testura i lagano nanošenje samo su bonusi. Kći i ja obožavamo i uvijek nosimo sa sobom na more
Liliana Filippi,

UV zaštita na kvadrat

Nježan a tako moćan. Ma savršen. Izuzetno praktičan i pouzdan. Moja foto osjetljiva koža došla je na svoje. Sve aktivnosti na otvorenom mogu obavljati opuštenije, bez masnih tragova i bez brige. Ovaj Eucerin sprej zaslužuje i moju preporuku.
Ivana Ivana,

Eucerin Sun Spray

Ukoliko ste previše nestrpljivi ili previše lijeni za nanošenje kreme Eucerin sun Spray je pravi izbor za Vas. Osim što mnogo skraćuje minute nanošenja, fantastičan je čuvar vaše kože.O tome kako je bočica lagana i ne zauzima puno mjesta u torbi nije potrebno dodatno objašnjavati. Znači, lagan, brzoupijajući, ne ostavlja masne tragove a najbitnije od svega, koža je zaštićena i diše. Moj izbor već duže vrijeme.