Hajdi,

Saveznik za sunce

Malo koji proizvod za sunčanje ispuni apsolutno sva moja očekivanja kao što je to učinio Eucerinovih SPF 30 u transparetnom obliku. Već u startu se prskanjem obuhvati veći dio površine tijela pa je sam čin mazanja za upola smanjen. I one "najudaljenije" dijelove na leđima sam uspijela pokriti da ne izgore bez tuđe pomoći, a ono što je najznačajnije je da zaštitni sprej nije mastan i ne ostavlja tragove pa se na prvu čini kao da na tijelu zaštite ni nema a koža je njegovana.
Maja,

Super zastita koze

Sprej za zastitu koze sunca s zastitnim faktorom 30 odlican je za masnu kozu .Ne ostavlja masan trag na kozi , odlicno stiti i ugodnog mirisa i bez brige mozete uzivati u moru .
Martina,

Zaštita i njega - Eucerin sprej SPF 30

Kad živite u Dalmaciji i bavite se planinarenjem , sunce Vam baš i nije neki veliki prijatelj, ako želite sačuvati svoju kožu kao ja. Eucerin sprej SPF 30 je odličan proizvod , koji ne ostavlja masne tragove, brzo se upija a što je najvažnije koža pod njim diše i odlično štiti protiv opasnih sunčevih zraka kada se nalazite na plaži, gradu ili planini.
Zdenka Filippi ,

Eucerin zaštita & njega

Transparentni sprej je oduvijek izbor moj, a SPF 30 najdraži broj. Kad ga kombiniram uz minicu najdražu, znaju svi da vrijeme je za plažu. Nemasnu matirajuću teksturu moja mješovita koža voli, a ni tjeme mi uslijed visokog UV indeksa nikad ne izgori. Tinosorb S ako tko još nije čuo za njega, pouzdan je filter koji pruža zaštitu MEGA.🎆
Biljana Baranašić,

S Eucerinom sunce postaje prijatelj

Eucerinov transparentni sprej SPF 30 mi je pravo otkriče, naročito za izlaske u grad i odlazak na posao, jer bez zaštite od sunca nikud ne izlazim. Sprej se odlično nanosi, koža nakon njega nije ljepljiva niti ima masni sjaj i uopće ne ostavlja dojam da je nečim namazana. Pod rukom ostaje osjećaj glatkoće i koža pod njim neometano diše. Transpatentni Eucerinov sprej je uvijek samnom u torbi ovo ljeto.